Şimdi Ara

Guti: 'Evet, Galatasaray beni istiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real Madrid futbol takımının orta sahasında görev yapan Guti, ''Evet, Galatasaray beni istiyor'' dedi.
    Guti, ''Marca'' gazetesinde yer alan demecinde ''Galatasaray'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.

İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde ''hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını'' vurguladı.

Athletic Bilbao maçında sahaya kaptan olarak çıkmasının ve taraftarın ''Guti, Guti'' diye bağırmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden İspanyol futbolcu, ''Sadece tek birşey diyebilirim ki, ben kalpten Madridliyim. Bu herşeyi özetliyor'' şeklinde konuştu.

Bu arada La Liga'nın bitimine 1 hafta kaldığını ve Real Madrid'den şampiyon olarak ayrılmak istediğini kaydeden Guti, son haftada Barcelona'nın, ligde kalma mücadelesi veren Valladolid'e karşı oynayacağını ve puan kaybedebileceğini savundu.

Marca gazetesinin haberinde ''henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de'' yorumunda bulunuldu ve Galatasaray'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye, kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Gazete, Galatasaray'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti.

Kaynak : AA

• gelmesin
  • GS onu transfer edebilirse büyük bomba olur..

Olursa da bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay Reykard' dır diye düşünüyorum. Gerçi kendiside söylemiş TD'ün Reykard olması bir artı diye..
  • en yakın tepeye çıkıp 'hayııııııırrrr!' diye haykırıcam ama ha!
  • Gutiyi istemeyenleri anlamiyorum. Guti geldiginde Elanoyu rahatlatacak ve katki saglayacak bi futbolcu. Ön libero olarak diarra tarzi bi oyuncu alirsak ortasahamiz tamamdir
  • OLEEEEEEEEEEEEEEEEEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Gutiyi istemeyenleri anlamiyorum. Guti geldiginde Elanoyu rahatlatacak ve katki saglayacak bi futbolcu. Ön libero olarak diarra tarzi bi oyuncu alirsak ortasahamiz tamamdir

Guti, Elanodan daha ofansif bir oyuncudur.
    Elanoyu defansif oynatınca da herkes eleştirmeye başlıyor, maç kurtarmıyor, asist yapmıyor, gol atmıyor diye.
    2 tane pasör oyuncu ile olmaz.
    Yönetime kamuoyu baskısı oluşturalım, Haldun abi bize Zokora'yı alsın. Aradığımız özelliklerde birisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ---------Zenci------------
    ----Elano-----Guti--------
    --Keita--Baros---Arda---

4-3-3 bunlarla oynanır bence kalite yok dersen bu sefer
  • Yıldız diye tabir edilen adamların takımı ne havaya soktugu ortada.
    İsmiyle değil sahada yaptıkları, takıma kattıklarıyla konusulan adamlar alınmasını isterim şahsen.
    Gs kültürüne uygun olan ve yakışan böylesi transferlerdir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Gutiyi istemeyenleri anlamiyorum. Guti geldiginde Elanoyu rahatlatacak ve katki saglayacak bi futbolcu. Ön libero olarak diarra tarzi bi oyuncu alirsak ortasahamiz tamamdir

Elanoyu defansif oynatınca da herkes eleştirmeye başlıyor, maç kurtarmıyor, asist yapmıyor, gol atmıyor diye.
    Yönetime kamuoyu baskısı oluşturalım, Haldun abi bize Zokora'yı alsın. Aradığımız özelliklerde birisi.

Bu takıma arma için savaşacak adam lazım. Bizim orta sahaya çok yetenekli isimler de gerekmiyor aslında. Milan Baros'daki hırs diğer oyuncularda da olsa bu takım şimdi uçmuştu. Bu takımın transfere ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Orta sahaya Zokora tarzı bir süpürücü ve Guti gibi akıl almaz paslar atan bi adam lazım bize. Ama olmasa da olur mu ? Olur. Ama Avrupa'da başarı istiyorsak Zokora gibi bi adam gelmeli. Her şey bi yana bu takımın çöküşünün nedeni Milan Baros'un sakatlığıdır. Milan Baros bu takımın %40'ıdır. Milan Baros gibi 2. bir forvet alınacak zaten önümüzdeki yıl için. Armaya oynayacak bir süpürücü alınsa takım 2 gömlek yükselir. Kız gibi top oynayan Mehmet Topal ve futbol zekası olmayan Sarp ile olmaz bu iş.

Guti: 'Evet, Galatasaray beni istiyor'

• giovani ve kewell ı tutmuyorsan, zaten guti gibi birini almak zorundasın.. birde ön libero çok önemli. hem kazma olmayacak, hem oyun zekası ve fizik gücü yüksek olacak..zor buluruz
  • Şu anda Galatasaray'a Kaka'yı veya Ronaldo'yu transfer etsende farketmez. Onlarıda elinde patlatırlar. O yüzden Galatasaray önümüzdeki 3 yıl boyunca, transfere minimum para harcama ve çok az sayıda transfer yapma politikası izlemeli. Aziz yıldırım'ın şu üç yıllık sözü bitene kadar tüm olanaklarını maddi durumunu güçlendirmeye veya çok zarar etmemeye adamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Eger ön libero olarak saglam birini alacaksak guti yararli olur. Gutinin defansıf bi futbolcu olmadigini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

giovani ve kewell ı tutmuyorsan, zaten guti gibi birini almak zorundasın.. birde ön libero çok önemli. hem kazma olmayacak, hem oyun zekası ve fizik gücü yüksek olacak..zor buluruz

Baros
    Arda Guti Keita

Essien Ballack

• Bizim sorunumuz hücum hattında değil. Top oraya geldiği zaman sorunumuz yok. Gol atıyoruz bir şekilde.

Bizim sorunumuz defans ile ortasaha arasında. Topu rakip sahaya etkili şekilde taşıyamıyoruz ve tutamıyoruz. Defanstan topu çıkaramıyoruz. Çıkaramadığımız için Neill 30-40 metrelik pas atmak zorunda kalıyor, Hakan stoper oynamak zorunda kalıyor.

Elano böyle bir oyuncu değil ama yapmaya çalışıyor. Bu görevi yapacak adam lazım bize.

Öncelikle sorunumuzu iyice anlamalıyız sonra çözüm için arayışta bulunalım.

Guti çok iyi bir isimdir ama bizim sorunumuzu çözecek isim değildir.
  • Hücumda iyi oldugumuza falan katılmıyorum, tamam yetenekli oyunculara sahibiz ama sistem olarak hücumlarımız seri gelişmiyor.
    Şut bile atarken pat diye atamıyoruz herşey göstere göstere agır agır oluyor hal böyle olunca karşı taraf önlemini rahatça alıyor ve gol atana kadar göbeğimiz çatlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Hücumda iyi oldugumuza falan katılmıyorum, tamam yetenekli oyunculara sahibiz ama sistem olarak hücumlarımız seri gelişmiyor.
    Şut bile atarken pat diye atamıyoruz herşey göstere göstere agır agır oluyor hal böyle olunca karşı taraf önlemini rahatça alıyor ve gol atana kadar göbeğimiz çatlıyor.

rijkaard la ilk 15 maçı seyrettinmi hocam tam 4-3-3 oynuyodk sonra bozuldu bu sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormer

quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Hücumda iyi oldugumuza falan katılmıyorum, tamam yetenekli oyunculara sahibiz ama sistem olarak hücumlarımız seri gelişmiyor.

rijkaard la ilk 15 maçı seyrettinmi hocam tam 4-3-3 oynuyodk sonra bozuldu bu sistem

4-2-1-3 gibi bir sistemdi o. Arda serbest adamdı ve müthiş oynuyordu.

Guti konusuna gelirsek. Bu ülkede Yusuf gibi bir adamı 30 lu yaşlarda alıp oynatabiliyorsan Guti neden olmasın?

• Valla bana kalirsa guti güzel transfer olur ama arkasina saglam bi önlibero alinmasi lazim
  • Elano'dan 10 kat daha iyi olacağına şüphem yok. İnşallah Elano dünya kupasından sonra iyi bir teklifle satılır ve Guti yerine oynar. Bence harika olur bu transfer olursa. Adam taş gibi oynuyor yaşı önemli değil. Kaldı ki Türkiye'de temposuz futbol oynanıyor, büyük takımlarda çok yaşlı oyuncular var hala...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.