Gökhan'ım hayırlı olsun hepimize. Yaw bende marca'nın sitesi açılmıyo :S
Öyle valla İlker'im, hayırlı olsun Gerçi net konuşmamış sanırım Guti ama bitti bu iş herhalde Herkes salı günü burada diyor
Bir Fenerbahçeli olarak isyanım var ulan!
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeer Yıldırım Demirören Yeterrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar ntvspor sözümüzün arkasındayız diyo yarın gece bi yabancı gönderilicekmiş , gutiyle çoktan imza atılmış , salı günü gelicekmiş cuma günüde inönüde kutlama varmış
hayırlı olsun madridde çok sevdiğim futbolculardandı beşiktaşa gelmesiyle hayalkırıklığı yarattı bende
daha belli değil ama geleceğine inanıyorum gutinin ama hala tellonun gidişine çok üzülüyorum
Hoşgeldin GUTI HAZ
Guti Haz.
_Androi diyor ki: Guti Haz.yurak.gifyurak.gif
Yetmez Demirören yetmezzzzz......
güle güle guti seni özleyeceğiz
sporx de "kariyerine son verdiğini açıkladı" diyor. haber1903 bence ekleme yapmış.kariyerini bitirirse bjkli arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramasınlar.gelsinmi ? gelsin tabi ligin kalitesini arttırır zaten çok faydalı olacagını sanmıyorum
Turkiye liglerinin gelmis gecmis en buyuk topcusu geliyor. . . .
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
sporx de "kariyerine son verdiğini açıkladı" diyor. haber1903 bence ekleme yapmış.kariyerini bitirirse bjkli arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramasınlar.gelsinmi ? gelsin tabi ligin kalitesini arttırır zaten çok faydalı olacagını sanmıyorum
Yok artık o yazıyı bile tam okumamışsın ya. Gir bir daha oku sporx'u..
Bjk lilere Hayırlı Olsun
quote:
sporx de "madrid kariyerine son verdiğini açıkladı" diyor. haber1903 bence ekleme yapmış.kariyerini bitirirse bjkli arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramasınlar.gelsinmi ? gelsin tabi ligin kalitesini arttırır zaten çok faydalı olacagını sanmıyorum
o zaman hayırlı olsun kartallar
faydalı olacağını sanmıyorum diyor
quote:
Orijinalden alıntı: TE5TERE
dalga geçiyosun heralde ya
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TE5TERE