quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~ quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE Turkiye liglerinin gelmis gecmis en buyuk topcusu geliyor. . . . dalga geçiyosun heralde ya yoo gaz çıkartıyorum iyi pencereleri aç
quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~ quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~ quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE Turkiye liglerinin gelmis gecmis en buyuk topcusu geliyor. . . . dalga geçiyosun heralde ya yoo gaz çıkartıyorum iyi pencereleri aç pencereyi açsam gazı çıkarttığın yer itibarıyla zor durumda kalabilirsin. seni böyle bir riske sokmak istemem
quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~ quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~ quote:Orijinalden alıntı: TE5TERE Turkiye liglerinin gelmis gecmis en buyuk topcusu geliyor. . . . dalga geçiyosun heralde ya yoo gaz çıkartıyorum iyi pencereleri aç pencereyi açsam gazı çıkarttığın yer itibarıyla zor durumda kalabilirsin. seni böyle bir riske sokmak istemem tamam
quote:Orijinalden alıntı: REAL MADRİD Bir Real Madrid'li olarak Güle Güle GUTI Bir Beşiktaş'lı olarak Hoşgeldin GUTI RAUL'dan sonra imzan HALÂ mı aynı?
quote:Orijinalden alıntı: Kunter quote:Orijinalden alıntı: REAL MADRİD Bir Real Madrid'li olarak Güle Güle GUTI Bir Beşiktaş'lı olarak Hoşgeldin GUTI RAUL'dan sonra imzan HALÂ mı aynı? Ne olmuşki Raul'a adam Real Madrid Tarihinin En Büyük Futbolcusu bunu Klüp inkar etmiyor. Raul futbol oynamak istiyor Mourinho onu düşünmüyor Raul'de yedek kalmak istemediği için Schalke'ye gitti olay bu kadar doğal. Raul bile dert etmiyor siz tutturmuşsunuz Real Madrid vefasız. Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim 24 Ağustosta Hem Raul Hem Guti için müthiş bir veda töreni yapılacak.