Guti'nin Twitter'da ''Beşiktaş yanındayız.'' tarzı birşey yazdığını gördüm.Peki Guti şuan bizde mi yoksa sözleşmesini fesh mi ettik ? Ve bu adam niye kazanamıyoruz. Eğer kazansaydık gerçekten takıma çok faydalı olduğunu düşünüyordum.Fernandes şimdi Guti'nin görevini yapmaya çalışıyor.Aşağıdaki video da bunu kanıtlıyor.
Şu saatten sonra gelse hiçbişey yapamaz zamanı neyazık ki geçti keşke kendine dikkat etseydi
Dün en basitinden bir gutimiz olsaydı neler olurdu ?
Şimdi o guti'ye küfür edenler , gitsin diyenler basına uyup başını yiyenler kimseye küfür etmesin..
Orta saha'da top yapacak 2 adamımız vardı , 1'ini harcadılar.. Allah'tan diğeri hala bizde ama oda derbilerde yok..
Gutinin eksikliği fernandes olmadığı zamanlarda oldukça hissediliyor
Guti-Fernades-Ernst üçlüsü birbirlerini çok iyi yedekleyebilirlerdi.
gutinin yönetim tarafından yenildiğini düşünüyorum.. saçmaladılar bence.. Türk futbolunun en büyük yanlışı bir oyuncuyu alır almaz muhteşem oynamasını bekliyorlar.. bence bir oyuncunun takıma oturması 1 ayda sürebilir 10 yılda.. aynı şekilde teknik adamında.. disiplinsiz vs diyip gönderdiler bence alakası yok.. zaten Türkiye' ye gelen tüm futbolcular geldikleri yerde süper olurlar bize gelip disiplinsiz olurlar.. azcık suçları kendilerinde arasalar??
Guti-Fernades-Ernst üçlüsü birbirlerini çok iyi yedekleyebilirlerdi.
kesınlıkle
guti yi harcadılar maalesef , şimdide aynı şeyi queresmaya yapmaya çalısıyorlar. keşke almeidanın yerine boba kalsaydı , ama o da bir türlü istikrar yakalayamadı son senelerde .
Hayır benim anlamadığım 34 yaşındaki bir yıldızı Türkiye'ye getiriyorsan bu adamın para yemeye geleceğini eğlence yerlerinden çıkmayacağını biliyorsun.Ama buna rağmen saha içinde bence oldukça iyiydi.O adam sahabda yatsa ir de arada ara pası atsa yine yeter.Yönetimin beceriksizliği sayesinde harcadık Guti'yi de
Yaşına rağmen üstüne düşen görevi yerine getiriyordu. Attığı penaltıları bile özledim
Ya siz ciddi misiniz???
Sahada kolunukaldıracak hali yoktu adamın sond önemlerinde, dokunsalar yere yatıyordu. Hepimiz maç boyunca vereceği iki pasa bakıyorduk. ,
Guti yi yönetim falan bitirmedi. Kendisi kendisini bitirdi, Tweeter da attığı mesajlarda "Antrenmana gidiyorum, akşam içeceğim kök birasını iple çekiyorum" falan yazıyordu adam. Yani artık futboldan bu kadar uzaklaşmıştı artık!
Hatta 4-5 maçlık bir aradan sonra bir maçta oynayacaktı ve "Çok heyecanlıyım elimden geleni yaapcağım" diyip, yine halsizlikten koşamadığı bir maç sonrasında "Sanırım futbol kapısı benim için kapanıyor" demişti yine Tweeter da. artık vücudu kendisini taşımıyordu..
Bende Guti yi hepiniz kadar çok severdim ama ilk geldiği dönem dışında hiçbir faydası olmadı bize, tam tersi hep bir kişi eksik kaldık maçlarda. Guti artık sadece bir sembol haline dönmüştü.
Kimse kusura bakmasın ama artık şu sıkışık olduğumuz dönemde de, Guti'ye yedek bekleyip arada sırada oyuna girip 2 dakika oynayacak diye senede 3.5 milyon dolar vermeyelim.
Bizim Guti yerine, Artık MUHAMMED lere şans vermemiz lazım! Fernandes yoksa, yerine VELİ yi değil, MUHAMMED i oynatmamız lazım!
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
Ya siz ciddi misiniz???
Sahada kolunukaldıracak hali yoktu adamın sond önemlerinde, dokunsalar yere yatıyordu. Hepimiz maç boyunca vereceği iki pasa bakıyorduk. ,
Guti yi yönetim falan bitirmedi. Kendisi kendisini bitirdi, Tweeter da attığı mesajlarda "Antrenmana gidiyorum, akşam içeceğim kök birasını iple çekiyorum" falan yazıyordu adam. Yani artık futboldan bu kadar uzaklaşmıştı artık!
Hatta 4-5 maçlık bir aradan sonra bir maçta oynayacaktı ve "Çok heyecanlıyım elimden geleni yaapcağım" diyip, yine halsizlikten koşamadığı bir maç sonrasında "Sanırım futbol kapısı benim için kapanıyor" demişti yine Tweeter da. artık vücudu kendisini taşımıyordu..
Bende Guti yi hepiniz kadar çok severdim ama ilk geldiği dönem dışında hiçbir faydası olmadı bize, tam tersi hep bir kişi eksik kaldık maçlarda. Guti artık sadece bir sembol haline dönmüştü.
Kimse kusura bakmasın ama artık şu sıkışık olduğumuz dönemde de, Guti'ye yedek bekleyip arada sırada oyuna girip 2 dakika oynayacak diye senede 3.5 milyon dolar vermeyelim.
Bizim Guti yerine, Artık MUHAMMED lere şans vermemiz lazım! Fernandes yoksa, yerine VELİ yi değil, MUHAMMED i oynatmamız lazım!
ne tırı vırı yapıyorsun mübarek sen, ligde 1 maç oynatıldı bu adam bu sene 1. bildiğin 1 maç ki onu da yem diye attı çakal carvalhal, amaç quaresma denen (ağzımı bozmayım) topçu bozuntusunu kaptan yapıp takımın lideri haline getirebilmek. o futbol cahiline her top atıldıkça simao koptu senin haberin var mı.. muhammed'i oynat, doğuştan messi zaten. bizimkiler daha izlemediği bebe'ye bile kurtarıcı gözüyle bakıyor muhammet garanti messidir yani kafanı takma
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Ya siz ciddi misiniz???
ne tırı vırı yapıyorsun mübarek sen, ligde 1 maç oynatıldı bu adam bu sene 1. bildiğin 1 maç ki onu da yem diye attı çakal carvalhal, amaç quaresma denen (ağzımı bozmayım) topçu bozuntusunu kaptan yapıp takımın lideri haline getirebilmek. o futbol cahiline her top atıldıkça simao koptu senin haberin var mı.. muhammed'i oynat, doğuştan messi zaten. bizimkiler daha izlemediği bebe'ye bile kurtarıcı gözüyle bakıyor muhammet garanti messidir yani kafanı takma
UEFA maçında 16 yaşındaki çocuk mu oynacak yapma hocam Allah aşkına...
Esas UEFA maçında oynar o 16 yaşında çocuk. Bizim ligde daha ilk maçında çocukta ne bağ kalır ne kemik, bacağını eline verirler.
Guti konusunda ise zaten Carvalhal kendisi söyledi Guti'yi bilerek "harcadığını". Daha doğrusu Fernandes'i kazanmak için onu harcadım dedi. Ama Almeida'yı, Simao'yu kazanmak için bu kadar çırpınan birisinin aynısını Guti için yapmaması ayrı bir hikaye.
Guti'yi harcayan Portekizliler oldu. Adalı "İçerde olmasaydım Guti'yi harcatmazdım" diye boşuna demedi.
quote:
Orijinalden alıntı: CyBeRBoY
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Ya siz ciddi misiniz???
UEFA maçında 16 yaşındaki çocuk mu oynacak yapma hocam Allah aşkına...
ben yapmıyorum dostum işte başkaları yapıyor. o guti'nin paçalarına yapışıp bırakmamalıydı muhammed olsun diğer gençler olsun. geceleri alemlere aktığı bir yana futbolcu olarak guti'den öğrenecekleri çok şey vardı o çocukların.
Ne diyorsunuz yahu?Adam Reina dan çıkmıyordu.Quaresma ve çetesinide alıştırmıştıDikkat ettiyseniz Guti gittikten sonra Fernandes performansını göstermeye başladı.Guti kendi ipini çekti.Adam gece kulübunün balkonundan sokaktan geçenlere üzüm atıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
gutinin yönetim tarafından yenildiğini düşünüyorum.. saçmaladılar bence.. Türk futbolunun en büyük yanlışı bir oyuncuyu alır almaz muhteşem oynamasını bekliyorlar.. bence bir oyuncunun takıma oturması 1 ayda sürebilir 10 yılda.. aynı şekilde teknik adamında.. disiplinsiz vs diyip gönderdiler bence alakası yok.. zaten Türkiye' ye gelen tüm futbolcular geldikleri yerde süper olurlar bize gelip disiplinsiz olurlar.. azcık suçları kendilerinde arasalar??
Çok haklısın. Guti'yi harcadılar burda.
quote:
Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower
Ne diyorsunuz yahu?Adam Reina dan çıkmıyordu.Quaresma ve çetesinide alıştırmıştıDikkat ettiyseniz Guti gittikten sonra Fernandes performansını göstermeye başladı.Guti kendi ipini çekti.Adam gece kulübunün balkonundan sokaktan geçenlere üzüm atıyordu
hea, sanırsın madrid'de cemaat evlerine takılıp demli çay eşliğinde sohbetler yaptı 25 yıl boyunca da buraya gelince kefereleşti.
bu adam gibi klasını görmedim beşiktaşta. Top ayağına ayrı yakışıyordu.İlk geldiği zamanlar verdiği ara pasları beşiktaş bu sezon toplamında vermemiştir.