Şimdi Ara

Günümüzde Osmanlı Diyince Neden Ak Parti Geliyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazımda size özellikle Atatürkçüler yada solcular neden Ak partiyi Osmanlı partisi gibi gösteriyor peki bunun nedeni nedir.?Aslında Bir bakımdan bakarsak Ak Parti Osmanlıyı benimseyen tek partidir;Çünkü Bildiğiniz kadarıyla Chp Atatürkçülüğü benimsemiş bir parti,Mhp ise Ülküçülük adında yada Alparslan adında siyaseti sürdürüyor bir bakımdan da bakarsak milliyetciyiz de diyorlar ama Alperenciler diye 2. bölündüler ve Kürtleride bir ayrımcılık yapıyorlar bunu Günümüzde herkes biliyor.Ak Parti Osmanlıyı kullanmanın tek sebebi hem Sağcı hem Solcu hem Atatürkçü,Ülkücü,Alperenci,Saadetcisi,Türkü,Kürtü,Lazı,Hepsini
    bir çatıda toplamayı başardı aynı Osmanlı yönetimi gibi.Osmanlı Müslüman Türk Devletidir,ama Hristiyanlara olsun,Gayrimüslimlere olsun azınlık olarak onlarda bulunuyordu.Tabi ki de Osmanlı Her dine Saygılı hoşgörülü bir devletti.Ak partide Hem Türke,Kürte,Laza,Çerkese Hepsine Eşit Davranan partidir.Şimi Partileri Örnek alalım; Bir Sağcı Chp oy vermez.Neden diyeceksiniz,Çünkü Chp Ben aşırı solcu bir partiyim başörtülü olamaz partimde yada namaz kılan olmaz diyor.! Neden Sağcı bir adam bu partiye oy versin ki.? Mhp gelelim;Mhp Ben Türküm Aşırı Milliyetcigim diyor Doğuda Mitink yapmıyor.! Eee Ozman Kürtler neden versinki.! Bakıyoruz Saadetcilere onlarda da bölünmeler oldu Bazıları Ak partiye destek verirken bazılarıda Solculara destek olurum ama ak partiye destek olmam neolursa olsun diyor.! Büyük Birlik Partisine gelince onlarda Muhsin Başkanın hala ölümünü ögrenmek istiyorlar ve Haklılar.! Ama yinede Ak parti çalıştığı için gizliden bir destekleme var ak partiye.Tabikide Aslında günümüzde Ne Sağcı kaldı Ne solcu Belediye çalışıyor ona veriyor.! Önceden Tek Parti döneminde Ezanın türkçe olmasını,Kuran ı kerimin yasaklanması,Başörtüsünün yasaklanması yada Şapka giymiyor diye Rizenin bombalanması gibi konular artık herkes tarafındna biliniyor bence Chp
    ne olursa olsun başa geçemiyecek artık.Bence Benim chp yönetimine tek diyeceğim Yeni bir Parti
    Kurmak ve Başındaki adamı değiştirmek olacaktır.Muharrem ince geçsin mesela,Aynısı Mhp içinde söylüyorum eyer ki Ak Parti hükümetini devirmek istiyorsanız benden tafsiye Ayrımcılık yapmayın. Bu Ülkenin %90 Müslüman ve Osmanlı Torunudur,Osmanlıcayı sırf Ak Parti savunuyor diye karşı gelmeyin.Şunu söylemek gerekirse Ak Parti Osmanlıca için Referandum yapsa emin olun halk sırf Erdoğan için Osmanlıcaya Evet der.! Varmısınız idaasına .!Bide Artık Herkes Bilmesi lazımdır ki Nasıl Mhp ülkü ocakları var.Nasıl Chp nin Atatürkçüler derneği var Artık Ak Partininde Osmanlı Ocakları vardır.Bu sistemde Osmanlı Ocaklarıda Hem Alperenciyi,hemde atatürkçüymüş hepsini bir çatıda toplamayı planlıyor vede bence bu plan Tüm dağıtılan İslam ocaklarını ve türk ocaklarını tek bir ocakta toplanması mükemmel birşey Allah inşallah tekrar bu Müslümanların Toplanmasına ve Hakim olmasını nasip eder.Diyer düşmanlarıda böler inşallah.Osmanlı Ocaklarına Tüm Osmanlı Evlatlarının destek olması lazım düşmanın yanında durmadığını ifade etmesi lazımdır.Artık Korkmayın Devir İslam Devridir.

Araştırmacı Yazar Furkan Gök

İstanbul Osmanlı Ocakları Genclik kolları Başkanı
    İstanbul İl Öğrenci Temsilcisi,Meclis Üyesi,Siyasi
    Bilimler ve Tarih Bilimleri Uzmanı.

http://erzincandetay.com/yazarlar/furkan-gok/gunumuzde-osmanli-diyince-neden-ak-parti-geliyor/99/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Aralık 2014; 1:26:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Aslında doğru diyorsun akp ne yaptı ne etti her kesimden insanı bünyesine kattı merkez solcuları milliyetçileri liberalleri.
    Akp'ye oy verenlerin %34'ü kemik kesim geriye kalan %4'ü mhp tabanı %8'i liberal taban %3'ü dsp ve chp tabanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Aralık 2014; 0:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası ayrı konu da yazı bana ait değil hocam. Akp'li de değilim. Ekşi'de denk geldim buna ve arkadaşın cümle kuramaması, noktalama işaretleri, düşünce yapısı falan ilginç bir kafa yaşıyor. Ondan paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Aralık 2014; 1:56:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'li olsam utanırım. Öyle bir yazı.
  • Ooo.. Sayfası da varmış. Geleceğin milletvekili adayı.

https://m.facebook.com/IstanbulMilletvekiliFurkanGok?v=timeline&refsrc=http%3A%2F%2Fm.uludagsozluk.com%2Fk%2Fyazd%25C4%25B1%25C4%259F%25C4%25B1-makaleyle-oxford-a-%25C3%25A7a%25C4%259F%25C4%25B1r%25C4%25B1lan-akp-li-gen%25C3%25A7%2Fbugun%2F&_rdr

İlk paylaşıma dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 20 Aralık 2014; 2:14:28 >

• Buna bırak Osmanlıca öğretmeyi Türkçe ilkokuldan itibaren tekrar göstermek lazım. Bu ne lan kompozisyon sınavında versen bu yazıyı sınıfta kalırsın.

Konuya gelirsek; AKP Osmanlı'nın tırnağı etmez ama ismi üzerinden ajitasyon yapar. Milleti birbirine düşman eden ve bunun üzerinden oy toplayan bir parti, "Afedersiniz bana Ermeni dediler" diyen bir adamın partisi ki şimdi üstüne birde CB oldu, nasıl oluyor da Osmanlı ya benzetiliyor?

• Dini kullandiklari gibi osmanliyi da kullaniyorlar cunku ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Valla benim aklıma gelmiyor.akp denilince cemaatciler falan geliyor benim aklıma.

• Akp her yerde ayrı oynuyor Osmanlıca bahane batıya geliyor pkk ile görüşmeyeceğiz diyor doğuya gidiyor pkk ile el sıkışıyor Osmanlıca da bazı kesimlerin oyunu çekmek için oy toplamak için her yola yürüyor CHP MHP de ayrımcı oldukları için kazanamıyorlar

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Dün gece diğer yazılarını da ibret alarak okudum ve artık aydınlanmış bir birey olarak huzur içerisinde uykuya daldım.

• Sonlari da Osmanliya benzerse problem yok
  • Sayın Ak pak kardeşim Maggese; yeni Siyaset ve Tarih Uzmanı, Araştırmacı Yazar, duayen gazeteci Furkan Gök arkadaşımızı Akit'e kazandıralım mı ne dersin? Milyonlara ulaştırmamız lazım ki halkımız aydınlansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Sayın Ak pak kardeşim Maggese; yeni Siyaset ve Tarih Uzmanı, Araştırmacı Yazar, duayen gazeteci Furkan Gök arkadaşımızı Akit'e kazandıralım mı ne dersin? Milyonlara ulaştırmamız lazım ki halkımız aydınlansın.

Katılabilirsem ben katılırım öyle kolay değil bu işler. Koskoca AKit

• O yazıyı yazan velet daha cümle kuramıyor ki o yazıda tam bir aldatmacadır..Size birkaç örnek verim.O yazıda aklınca biz herkesime hitap ediyoruz demiş ama twitter adresinden saydırıyor bayağı..
    https://twitter.com/furkan341406 adresi bu

Bakara makaracıyla çekilmiş bide.Neyse yazılarına gelelim..

RTE ye kafir diyor..
    Bu velede birilerinin acilen imla dersi vermesi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 20 Aralık 2014; 17:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Akp her yerde ayrı oynuyor Osmanlıca bahane batıya geliyor pkk ile görüşmeyeceğiz diyor doğuya gidiyor pkk ile el sıkışıyor Osmanlıca da bazı kesimlerin oyunu çekmek için oy toplamak için her yola yürüyor CHP MHP de ayrımcı oldukları için kazanamıyorlar

Nabza göre şerbet diyoruz biz ona

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.