Şimdi Ara

Günlük uzun yol araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iş gereği günlük minimum 150km yol yapıyoruz. Güzergah ise genelde şehirler arası trafik yoğunluğu az olan bölgeler. Şu an kullanmakta olduğumuz 1.3 linea karma yakıt tüketimi 3.7 litre olarak gözükmekte. Yakıt tüketimi düşük sonrasında parçası bakımı da uygun fiyatlı olması önceliğimiz arasında. 85-100 bin arası araç tavsiyelerine açığız. 2. el olabilir(düşük km) 0'da olabilir. Ve uzun yol için hafif ticari tercih edilebilir mi ? Edilirse Ford Courier olabilir mi ?

• Mondeo falan baksanız ? bagajıda büyüktür.
    veya octavia.
    Kuryede olur ama nebileyim 150 km az değil birde şehirler arası.
    lineanın o verisi pompa hesabında yanlış çıkacaktır.
    3000bin km civarı punto ile gezim olmuştu ve ekranda 3.7 göstermesine rağmen realde 4.5 lt idi.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Araç 265.000km civarında pompada ise 4.1 büyük ihtimal
    octavia fiyat bandında genelde büyük hasar kayıtları oluyor
    mondeo ise yeni kasalarının fiyatı yüksek eski kasalar ise km fazla
    Courier ise binek otomobil gibi bir çok özelliği bulunması cezbediyor
  • Bende hergün 90-100 km yol yapıyorum Citroen C-Elysse ile lineadan geçeceğiniz için üzmez yakıtı performansı çok güzel konforu ve donanımıda eh işte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam düşünmeden Focus 1.5 TDCI Powershift alırdım. Şu an piyasada en az yakan ve F/P olarak en mantıklı araç gibi duruyor. İzmir Ermat 2. elde 37 bin de 100 bin liraya vardi TrendX donanım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı fiyat bandında courier daha fazla donanımı olduğu için cezbediyor ama hafif ticari olması da düşündürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Ben olsam düşünmeden Focus 1.5 TDCI Powershift alırdım. Şu an piyasada en az yakan ve F/P olarak en mantıklı araç gibi duruyor. İzmir Ermat 2. elde 37 bin de 100 bin liraya vardi TrendX donanım.
    Evet en ideal araclardan. Çok güçlü ve az yakan araç. Bakımları da gayet uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.