Şimdi Ara

Günlük hayatta yapılabilecek aktiviteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkeze iyi akşamlar günlük hayatta fazla para harcamadan 15-20 lira maximum yapılacak güzel aktiviteler önerirmisiniz biz mesela arkadaşlarla takılıyoruz nargileye falan gidiyoruz avmlere sinemalara bk mc donalds pizza falan go kart sonra pes oynamaya gidiyoruz internet kafeye gidiyoruz lol atıyoruz birbirimize gidiyoruz takılıyoruz ama hayattan zevk alamıyorum bu aralar evdekilerlede sorunum var notlarım düşüktü evi zehir ediyolar özel okula gidiyorum büyük beklentileri var bide ergenlikle ilgili açık fikirliler ama bu beni utandırıyor yüz yüze bile gelemiyorum salon var koskocaman ne yapıyorum diye odada duruyolar eve gelmek hiç istemiyorum 10 dan sonra birde evde ne yapmamı önerirsiniz hobby falan işleriylemi uğraşsam ne yapsam yani kısaca hayattan zevk alamıyorum evde yapabileceğim hobi ve günlük hayatta dışarda arkadaşlarla yapılabilcek aktivite arıyorum 10 gündür yeminle bunaldım içimde bi sıkıntı sıcak havada bulanır gibiyim ev ideal sıcaklıkta hırkasız dolaşarak üşümüyorum üstümü çıkartsam donuyorum kaloriferi açsam bunalıyorum hararet yapıyor valla karı kız ortamımda pek yok kız çevrem sınıftakiler falan öyle işte arkadaşlarla takılırız öyle yaş 15 tavsiyelerinizi bekliyorum valla hayattan bıktım onun dışında buralarda anlatılmayacak psikolojik sorunlarımda var zaten psikoloğa gitmeye utanıyorum kendim gitsem param yok aileme bahsetsem gitmek için üstüme gelicekler çaresizim aile içinde yaşanan olaylar çeridek olarak değil geniş olarak teyzemlerle aynı semtteyiz onların kızlarının yani kuzenlerimin sorunları var bu benim psikolojimi kötü etkiliyor bazen bütün sorunlarımı yatakta falan düşününce gözlerim doluyor yani kafamı dağıtıcak bişeyler bekliyorum yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

Merhaba herkeze iyi akşamlar günlük hayatta fazla para harcamadan 15-20 lira maximum yapılacak güzel aktiviteler önerirmisiniz biz mesela arkadaşlarla takılıyoruz nargileye falan gidiyoruz avmlere sinemalara bk mc donalds pizza falan go kart sonra pes oynamaya gidiyoruz internet kafeye gidiyoruz lol atıyoruz birbirimize gidiyoruz takılıyoruz ama hayattan zevk alamıyorum bu aralar evdekilerlede sorunum var notlarım düşüktü evi zehir ediyolar özel okula gidiyorum büyük beklentileri var bide ergenlikle ilgili açık fikirliler ama bu beni utandırıyor yüz yüze bile gelemiyorum salon var koskocaman ne yapıyorum diye odada duruyolar eve gelmek hiç istemiyorum 10 dan sonra birde evde ne yapmamı önerirsiniz hobby falan işleriylemi uğraşsam ne yapsam yani kısaca hayattan zevk alamıyorum evde yapabileceğim hobi ve günlük hayatta dışarda arkadaşlarla yapılabilcek aktivite arıyorum 10 gündür yeminle bunaldım içimde bi sıkıntı sıcak havada bulanır gibiyim ev ideal sıcaklıkta hırkasız dolaşarak üşümüyorum üstümü çıkartsam donuyorum kaloriferi açsam bunalıyorum hararet yapıyor valla karı kız ortamımda pek yok kız çevrem sınıftakiler falan öyle işte arkadaşlarla takılırız öyle yaş 15 tavsiyelerinizi bekliyorum valla hayattan bıktım onun dışında buralarda anlatılmayacak psikolojik sorunlarımda var zaten psikoloğa gitmeye utanıyorum kendim gitsem param yok aileme bahsetsem gitmek için üstüme gelicekler çaresizim aile içinde yaşanan olaylar çeridek olarak değil geniş olarak teyzemlerle aynı semtteyiz onların kızlarının yani kuzenlerimin sorunları var bu benim psikolojimi kötü etkiliyor bazen bütün sorunlarımı yatakta falan düşününce gözlerim doluyor yani kafamı dağıtıcak bişeyler bekliyorum yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın iyi geceler

10 gündür yeminle bunaldım içimde bi sıkıntı sıcak havada bulanır gibiyim ev ideal sıcaklıkta hırkasız dolaşarak üşümüyorum üstümü çıkartsam donuyorum kaloriferi açsam bunalıyorum hararet yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

Merhaba herkeze iyi akşamlar günlük hayatta fazla para harcamadan 15-20 lira maximum yapılacak güzel aktiviteler önerirmisiniz biz mesela arkadaşlarla takılıyoruz nargileye falan gidiyoruz avmlere sinemalara bk mc donalds pizza falan go kart sonra pes oynamaya gidiyoruz internet kafeye gidiyoruz lol atıyoruz birbirimize gidiyoruz takılıyoruz ama hayattan zevk alamıyorum bu aralar evdekilerlede sorunum var notlarım düşüktü evi zehir ediyolar özel okula gidiyorum büyük beklentileri var bide ergenlikle ilgili açık fikirliler ama bu beni utandırıyor yüz yüze bile gelemiyorum salon var koskocaman ne yapıyorum diye odada duruyolar eve gelmek hiç istemiyorum 10 dan sonra birde evde ne yapmamı önerirsiniz hobby falan işleriylemi uğraşsam ne yapsam yani kısaca hayattan zevk alamıyorum evde yapabileceğim hobi ve günlük hayatta dışarda arkadaşlarla yapılabilcek aktivite arıyorum 10 gündür yeminle bunaldım içimde bi sıkıntı sıcak havada bulanır gibiyim ev ideal sıcaklıkta hırkasız dolaşarak üşümüyorum üstümü çıkartsam donuyorum kaloriferi açsam bunalıyorum hararet yapıyor valla karı kız ortamımda pek yok kız çevrem sınıftakiler falan öyle işte arkadaşlarla takılırız öyle yaş 15 tavsiyelerinizi bekliyorum valla hayattan bıktım onun dışında buralarda anlatılmayacak psikolojik sorunlarımda var zaten psikoloğa gitmeye utanıyorum kendim gitsem param yok aileme bahsetsem gitmek için üstüme gelicekler çaresizim aile içinde yaşanan olaylar çeridek olarak değil geniş olarak teyzemlerle aynı semtteyiz onların kızlarının yani kuzenlerimin sorunları var bu benim psikolojimi kötü etkiliyor bazen bütün sorunlarımı yatakta falan düşününce gözlerim doluyor yani kafamı dağıtıcak bişeyler bekliyorum yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın iyi geceler

10 gündür yeminle bunaldım içimde bi sıkıntı sıcak havada bulanır gibiyim ev ideal sıcaklıkta hırkasız dolaşarak üşümüyorum üstümü çıkartsam donuyorum kaloriferi açsam bunalıyorum hararet yapıyor

ya düzgün anlatamamış olabilirim içimde daraltı var yani evde bile duramıyorum bi sıkkınlık geliyor namazamı başlasam belki huzur dolar içim içimde bi huzursuzluk paranoyaklık var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

ya düzgün anlatamamış olabilirim içimde daraltı var yani evde bile duramıyorum bi sıkkınlık geliyor namazamı başlasam belki huzur dolar içim içimde bi huzursuzluk paranoyaklık var

Kardeşim herkes öyle şu sıralar. Bereket , huzur falan kalmadı. Maneviyat tamamen çöktü. Aynı senin gibiyim. Kötü bir olay geçmedi başımdan fakat bi kötülük , sıkıntı var içimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha bu kadar buyuk tesaduf olamaz sirf oyuzden gmax gidicektim adrenalin olsun diye ama kaldirmislar paintbsll gidicez arkadaslarla bakalim arayislarim suruyor cok daraldim bende. Kayak tatili yapicaktik sansimiza kar yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bidaha binersem bin'im videosundaki makineye bin. Aynı o şekilde kamerayı açtır biraz daha para basıp. 2 haftada en az 1 kez bin bu alete. Videolarını çektir. (Alette kamera var) Videoları saklarsın. İzleyip eğlenirsin ilerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.