Şimdi Ara

Güngörenden Küçükçiftlik Park'a Nasıl Gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umutsuzca açıyorum konuyu umarım yardımcı olabilen biri çıkar

• Gungorenin neresi kardes oyle bi yaziyon ki gungoren sokak sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden su alıp etkinlik alaninda satacaksan izin vermiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Gungorenin neresi kardes oyle bi yaziyon ki gungoren sokak sanki.

Güngören belediyesine çok yakında oturuyorum. Biliyor musunuz ki buraları hocam lütfen yardımcı olun
  • Tramvayla(T1) Bağcılara gidersin. Bağcılar Meydanda metro var(M1B) o metroyla Yenikapıya gidersin.
    Yenikapıda da metro var. M2 oluyor o. Hacıosman yönüne binip Osmanbey durağında inersin. Orda da İTÜ Maçka kampusunu veya Küçükçiftlik Parkın ne tarafta kaldığını sorarsın. Tahmini 15 dk yürüme mesafesi var(1,1 km).
    Toplamdaysa tramvaya bindiğin andan itibaren 1 saat sonra orda olursun. 3te çıksan 4te oradasın.

• Ben de akıncılar ve güngören tramvay duraklarına eşit mesafede bir yerde oturuyorum işte hocam.

• quote:

Tramvayla(T1) Bağcılara gidersin. Bağcılar Meydanda metro var(M1B) o metroyla Yenikapıya gidersin.
    Yenikapıda da metro var. M2 oluyor o. Hacıosman yönüne binip Osmanbey durağında inersin. Orda da İTÜ Maçka kampusunu veya Küçükçiftlik Parkın ne tarafta kaldığını sorarsın. Tahmini 15 dk yürüme mesafesi var(1,1 km).
    Toplamdaysa tramvaya bindiğin andan itibaren 1 saat sonra orda olursun. 3te çıksan 4te oradasın.

Hocam dünyanın en büyük asosyali olduğum için bazı yerlerde kafam karıştı.

Öncelikle, t1 tramvayı dediğiniz , kale center'in önündeki duraktan geçen mi oluyor? Değilse hangisi , ve oraya nasıl gidebilirim? (kale centerin önündeki oluyorsa sorun yok oraya gidebilirim.)

Tramvay ile bağcılar durağında indim diyelim. Burdan sonra bağcılar meydanı nasıl bulucam ben? yürüyerek mi yoksa dolmuşa falan binmeme gerek var mı?

Bundan sonrası kolay gözüküyor ama bu 2 kısım kafamı karıştırdı biraz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beykoz'a Nasıl Gidebilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konser mi hocam acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

konser mi hocam acaba ?

evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

konser mi hocam acaba ?

evet hocam

ne konseri
  • quote:

quote:

Tramvayla(T1) Bağcılara gidersin. Bağcılar Meydanda metro var(M1B) o metroyla Yenikapıya gidersin.

Öncelikle, t1 tramvayı dediğiniz , kale center'in önündeki duraktan geçen mi oluyor? Değilse hangisi , ve oraya nasıl gidebilirim? (kale centerin önündeki oluyorsa sorun yok oraya gidebilirim.)

Tramvay ile bağcılar durağında indim diyelim. Burdan sonra bağcılar meydanı nasıl bulucam ben? yürüyerek mi yoksa dolmuşa falan binmeme gerek var mı?

İTÜ hazırlıkta okurken Bağcılar'da kalmıştım.Tramvaya bin ve kabataşa kadar git.Yani son durak.Oradan Dolmabahçe Sarayına kadar yürü.Vodafone Arena var kocaman zaten hemen dibinde olacaksın.O yoldan sapıyorsun.Otobüs durağı filan var.O yoldan az bir şey yürüdün mü hemen oraya çıkıyorsun.Okuyunca belki hiç açıklayıcı durmayabilir ama gidip oraları görürsen anlarsın

Edit:Akıllı telefonun varsa haritalardan görürsün ,hemen Vodafone Arenanın arkası.Maçka demokrasi parkı filan da var.

Edit2:Şimdi farkettim yazdığını.Evet kale outlet centerın önünden geçen tramvaya bineceksin.En son durakta ineceksin.Orada Dolmabahçe Camiinin zaten görürsün yoksa sor birisine.Vodafone arenanın arkasındaki yoldan sapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 19 Temmuz 2016; 15:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

quote:

quote:

İTÜ hazırlıkta okurken Bağcılar'da kalmıştım.Tramvaya bin ve kabataşa kadar git.Yani son durak.Oradan Dolmabahçe Sarayına kadar yürü.Vodafone Arena var kocaman zaten hemen dibinde olacaksın.O yoldan sapıyorsun.Otobüs durağı filan var.O yoldan az bir şey yürüdün mü hemen oraya çıkıyorsun.Okuyunca belki hiç açıklayıcı durmayabilir ama gidip oraları görürsen anlarsın

Edit:Akıllı telefonun varsa haritalardan görürsün ,hemen Vodafone Arenanın arkası.Maçka demokrasi parkı filan da var.

Edit2:Şimdi farkettim yazdığını.Evet kale outlet centerın önünden geçen tramvaya bineceksin.En son durakta ineceksin.Orada Dolmabahçe Camiinin zaten görürsün yoksa sor birisine.Vodafone arenanın arkasındaki yoldan sapıyorsun

kabataşta indikten sonra sora sora gitsem bulurum yani hocam öyle mi? yürüme mesafesi olduğuna emin misiniz?

bir diğer sorum da, dönüşte nasıl bir yol izlemeliyim sizce? muhtemelen gece geç döneceğim için biraz daha sıkıntılı olabilir gibi geliyor...

• @TankerNejla
    Sia
  •  Güngörenden Küçükçiftlik Park'a Nasıl Gidilir?

Çok basit gitmek.Gri nokta tramvay durağı.Tramvayın ilerlediği yönde devam ediyorsun.Zaten orada pek bir yol yok.Kocaman yol var hemen Vodafone Arenanın bitişiğinde.Oraya saptınmı Maçka Demokrasi Parkına Varırsın ilk ,hemen yan tarafında zaten.Sora sora bulabilirsin ayrıca sormadan da bulabilirsin12 buçuk 1e kadar tramvay oluyordu sanırım.Ondan daha geç saatlerde mecburen taksiyle dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 19 Temmuz 2016; 15:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

Güngörenden Küçükçiftlik Park'a Nasıl Gidilir?

Çok basit gitmek.Gri nokta tramvay durağı.Tramvayın ilerlediği yönde devam ediyorsun.Zaten orada pek bir yol yok.Kocaman yol var hemen Vodafone Arenanın bitişiğinde.Oraya saptınmı Maçka Demokrasi Parkına Varırsın ilk ,hemen yan tarafında zaten.Sora sora bulabilirsin ayrıca sormadan da bulabilirsin12 buçuk 1e kadar tramvay oluyordu sanırım.Ondan daha geç saatlerde mecburen taksiyle dönersin

taksi mi geçende de dönüş için bi yol bulamadığım için taksiyle döndüm ve 50 lira girdi. bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum gerçekten koyuyor çünkü. festival 2de başlıycak fakat en büyük sanatçı sia'yı sona koyarlar ve 12den sonra biter gibi geliyo konser. başka hiçbir yolu yok mu hocam ya dönüş için off

bir de cahilliğimi mazur görün , diyelim ki 11de bitti konser. dönüşte tramvaya yine kabataşta binip güngörende inicem değil mi? çift yönlü çalışıyor yani tüm tramvaylar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 19 Temmuz 2016; 16:10:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.