Şimdi Ara

Gündeme dair (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Pcr testi oldun mu hiç? O ne iğrenç bişeydir öyle ya resmen o çubuğu beyne kadar götürüyorlar böyle bişey olabilir mi ya resmen rezillik. 2 defa yapmak zorunda kaldım.

Aynen ben de kötünün iyisi diye bakıyorum. Askerlik olmasaydı ne aşı ourdum ne de pcr testi. Peki sinovak aşısı gen değişikliğine/dna bozulmasına veya herhangi bi sıkıntının sonraki nesillere aktarılmasına yol açar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sinovac genetik asi degildir. Genel olarak hicbir Corona asisini sahsen kendi bunyeme vurdurmam. Araba alirken herseyini inceleriz ama bunyemize Asi maddesi alirken hic sorusturmayiz bile. Zaten iyi birsey olsa bedava ve zorlamayla olmazdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Covid Asilarinin ölümlere sebep oldugu artik Asi zorunlulugunun kaldirilmasiyla birlikte Anaakim Medyadada yer bulmakta. Bunlari iki yil önce söylesek bizi Komploteoricisi olmakla suclarlardi. O dönem mantar gibi ortaya cikan Faktencheck sitelerinide (Teyit siteleri) unutmamak lazim.

20 Yasinda bir Genc Biontech Pfizer Asisi olduktan bir gün sonra ölmüs. Yapilan Obduksiyonda vücudun Bagisiklik tepkisinin asiri tepkimesi sonucu Kalp Kasi hasar görmüs. Hastanin kalp hastasi oldugu yaziyor ayrica. Böyle insanlara dahi birsey olmaz diyerek o dönem elinden alinan özgürlügünü yasamak adina asiya zorlandi insanlar. Simdilerde ise biz kimseyi zorlamadik diyorlar, cünkü asi olurken herkese kendi istegimle asi oluyorum diye kagit imzalattilar.

Düsünün bir Araba üretici firmasinin herhangi bir aksaminda bir eksiklik olsa tüm araclari geri cagirarak hepsinde o parca degistirilirken, ölümlere sebep olan bir Asiyi buna ragmen durdurmadilar. O dönem bu yasalari cikaran uygulayan yöneticilerin hepsi sucludur ve yargilanmalidir.

heute.at
    20-Jähriger geimpft – einen Tag später war er tot
    https://www.heute.at/s/20-jaehriger-geimpft-einen-tag-spaeter-war-er-tot-100212511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Eylül 2022; 11:51:27 >

• Korsan kullanıcısına yanıt

PCR iğrençliğin doruklarda dolaşmasıdır. Ben hiç olmadım.

Askerlikle ilgili parantez açmak gerekiyor. Askerlik zorunlu değil, gönüllü olarak yapılan bir görev. askerlik işlemlerimi düzenleyen bayan devlet memuru söylemişti bunu. "Biz sizi zorla askere almıyoruz, kendi başvurunuz ile gönüllü olarak geliyorsunuz" gibi bir nes demişti, net anımsıyorum. Askerde aşı ile pcr saçmalığı dayatıldığında bağlı olduğunuz kişiye işte bin başı milyon başı gibi adlar takıştıyorlar kendi kendilerine, ona "ben bu koşullarda askerlik yapamam" diyebilirsiniz. Bir tür iş sözleşmesi gibi. Sözleşmede olmayan bir nes cıkınca işi bırakabilirsiniz. 20yy öncesi uygulanan kölelik de, düşünce olarak köleliği benimsemiş kişilerce yapılırmış, isteyen kölelikten çıkabilirmiş. Ancak kimse askerlikten, 20yy öncesi de kölelikten çıkmıyor neden çünkü doğumdan başlayarak bilincinize işleniyor, öyle bir yaşam biçiliyor.

Son tümcedeki gen değişikliği / dna bozulması üzerine: Gen doğanın işleyişini açıklama girişimidir. DNA ise göze (hücre) teorisi kapsamında bir hipotezdir.

19.yy kimyagerlerinden Pierre Jacques Antoine Béchamp 1840'lı yıllardan başlayarak 1900'lere dek 60 yılı aşkın süre doğa üzerine deneyler yaparak Mikrozima Teorisini ortaya attı. O dönemde birçok bilimci aracılığı ile bu teori araştırılıyor, doğa üzerine bir çok değişik bilgiler elde ediliyordu. Mikrozima teorisine göre gövdemizin kalıtım bilgileri mikrozima denilen granüler yapı içinde bulunuyor. Virüsler de aynı yapı aracılığıyla üretiliyor. Başka deyişle virüsler dışardan gelip gövdemizi hasta yapmıyor, gövdemiz baştan hastalanacağı için hastalanıyor.

Bu açıdan bakıldığında aşı ile gövdemizin altyapısı olan mikrozimanın değişmesi yada bozulması çok zor. Bu bağlamda ben yenilen / içilen besinlerin aşıdan daha önemli olduğunu düşünüyorum (bakınız hayvansal yağ, protein ağırlıklı beslenme) Sigara bile ne denli içilirse içilsin kişiyi yapısal olarak bozmaz, öldürmez cunku altyapı (mikrozima) dayanıklı. Kanser, geriye döndürülebilir bir hastalık (bakınız alkali kürü) uyku en önemli iyileştiricidir. gövdemiz uykuda iyileşir. ağır hasta kişi hastanede 10 gün ilaçlar aldı, doktor gözetiminde kaldı iyileşti. Değil. 10 gün boyunca uyudu, gövde kendi kendisini iyileştirdi.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    20 yaşında gövde gelişimini tümüyle bitirmemiş oluyor. 20-25 yaş arasında erkelerin boyu az da olsa uzayabiliyor. O yaşlarda ayrıca gerekli besinler eksik, sakıncalı ögeler (alkol, sigara, uyuşturucu, şekerli, unlu işlenmiş yiyecekler) çok alınabiliyor, üstüne bir de sedentary yaşam stili, geceleri geç yatmak düzensiz uyumak eklenince, üstüne de aşı... acı son.

Memur yanlış biliyor demek. Askerlik gayet de zorunlu gitmediğin zaman para cezası veriliyor sonra faiz biniyor ve bu ceza katlanarak artıyor. Eskiden kolundan zorla tutup götürüyorlardı hatta son zamanlarda süreç hafifletildi (eskiye göre).

‘Thalidomide Faciası’ olayını duydun mu? 1950’li yıllarda Avrupa’da gebe kadınlar aşılanıyor ve doğan çocuklar sakat doğuyor. Covit aşılarının ilerde bu tarz sıkıntılara yol açmayacağının garantisi var mı? Kimse olayın ciddiyetinin farkında değil paldır küldür herkes aşılandı.

Aşı üzerine benim duruşum ortada: Her türlüsü sakıncalı ancak bir kez olundu ise yapılacak nes hayvansal yağ & hayvansal protein besinlerine ağırlık vermek. Herhangi bir hastalıkta örneğin sigara, kahve, alkollü içecek de bunun gibi kullanıyorsak onları bırakıp, hastalıga iyi gelecek besinler , ek vitaminlar almak gibi, aşı sonrası da benzerini yapmak.

Aşı bir kez oldu isen, beslenmeye bu yönde özen gösterirsen kaygılanmana gerek yok.

Alınan besinler uzun dönemde aşıdan çok daha önemli. Amerikalı doktor William Davis'in 2011'de yayınladığı "Wheat Belly" belgesini okudum, Davis'in araştırmalarına göre 65 yaş üstü özellikle kadınlarda sık rastlanan kataraktın nedeni 10 yıllarca buğday kökenli besinler almak. Amerikalı prof Loren Cordain'in çalışmalarına göre MS hastalığının nedeni uzun dönemli fasulye kökenli besinler almak.

Gebe kadınların aşılanmasına gelince. Sağlık sistemi en çok kadın, çocuk, yaşlılar üzerinden para kazanır. 1950'lerdeki olayın ayrıntısını bilmiyorum ancak kadınları bir yolunu bularak kandırmış olmalılar. sağlık konusunda kadınlar çok kolay kandırılır. Cavit 19 çakmademisinde yetişkin erkeklerin de kolaylıkla kandırılabildiği görüldü.

• Korsan kullanıcısına yanıt
    Forumda covidten çok korkup 2-3 doz aşı olan biri vardı. Rusya krizi çıktığında "Covid bitti hemen ardından Rusya başladı, planlanarak mı yapılıyor" diye sormuştu :) Bu aşı olan takım ara sıra da olsa beyinlerini kullanıyor :)

Kanina Diken Proteinleri enjekte edilmis bir kere. Putin bile yetisememis imdadina.

• Putin seferberlik ilanindaki uygulamaya kizmis. Askere alinip piyade erlik yapan doktorlar varmis. Birde sadece askerlik egitimi almis olanlari askere cagirmiar deyip gelenkere ek egitim verilmeli demis.

Ruslar bundan birkac ay once durumdan memnundu, simdi topuzun ucu siradan vatandaslara dokunmaya basladi. Savasin ne oldugunu bilmeyenler klavye ardinda sicak odasinda yazarken cok seyi gozardi eder ama is ciddiye biniote seferberlik ilan edilip askere cagrilinca anlarki bu is oyuncak degilmis cunku sadece tek bir canin var. Onuda beceriksiz bir siyasetci icin vermek zorunda kalacaksin.

Evren icin iyi ve kötü yoktur, o yuzden o savasta yasayacaklarina bunu dusunup hazirlanmali. Hayatta kalmak icinse evrenin nasil isledigini anlamali. Iyi kotu, sag- sol bunlar bizim uydurdugumuz seyler ve evren icin bunlarin hicbir onemi yok. Biraz bazi seyleri anlamaya baslayan insan zaten dualizmin ustunde dusunmeye baslayinca bambaska bir boyuttan dusunur cunku sagida soluda yoneten, iyiyide kotuyude yoneten insani carpik algi dunyasinda tutmak isteyen beyin aynidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Eylül 2022; 22:28:32 >

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Seferberlik görev kâğıdın varsa çağrılınca gitmek zorundasın. Askeri mahkemeler kaldırıldı ama savaş zamanında kurulacak askeri mahkemelerde, gitmezsen ciddi cezalar alırsın.

Hayvansal gıda konusunda düşüncelerine katılıyorum. İnsanoğlu olarak binlerce yıldır hayvanları tüketiyoruz. Bunların eksikliği hastalıklara yol açıyor.

Yanlış. Savaş çıkınca askere gitmek zorunlu değil. Peki neden milyon kişi savaşa katılıyor? o milyon kişi, seferberlik yaprağıyla degil kendi düşünceleri ile benimsedigi için gidiyor. osmanlı döneminde savaşa gitmeyen belki yüzbinlerce kişi vardı. köy ağasının çocugu hiç savaşa gider mi? yarın savaş çıksa RTE'nin oğlu Bilal Rahmi Koç'un torunu, savaşa gider mi? Onlara gelmiyor mu yoksa sefer yaprağı? Bana yaprak da gelse, polis de gelse kesinlikle savaşa gitmem.

klavye ardinda sicak odasinda hiçbir nes başaramamış kişiler karantina döneminde dışarı çıkmayıp evlerinde kalarak başarı duyusu tattılar. Şimdi savaş çıksa yine bir nes başarmış olmak adına savaşa da katılır o tipler savaştan dönünce bir de gazi aylığı bağlanıp bedava ulaşım kartı alırlarsa off, başarı sarhoşu gibi ortalıkla dolaşırlar artık

Savas donemi pohpohlanirlar. Ayagini kolunu kaybeden gaziler sivil hayat normale donunce unutulur, toplu tasima araclarina beles bindikleri icin itilir kakilirlar. Savas hicte oyle sandigimiz gibi birsey degil. Simdi derler asariz keseriz. Aileni birakip cepheye gideceksin, zaten bozuk ekonomi hepten bitecek. Ortalik kaos, yagma hirsizlik tecavuz alip basini gider. Geride kalanlari kim koruyacak? Her an bir bombali saldirida aileni yada hayatini kaybedebilir, evin yikilabilir. Uzvun kopabilir, yasasan bile turlu travmalar yuzunden psikolojin coker.

Savas sonu kahraman ilan edilsen bile 20 yil sonra gelen nesil, senin o savasini sorgular seni yargilar, sana saygi gostermez, iter kakar.

Hic tanimadiginiz insanlarla hicbir alacak verecek derdiniz yok iken vurusacaksiniz. Eve tek parca donsenizde hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Zenginin malini korumak icin, vatan millet edebiyatiyla cepheye surulecek, sonrada ulkenin sahilinde bir lahmacun bir ayran alamayacaksiniz. Savasin kazanani zenginlerdir, kaybedense siradan halktir. Zengin savasta silah satar, malini pahaliya satar para kazanir. Halksa canini disine takar, hayatini ailesini evini herseyini kaybeder. Onun kaybettiklerini zenginler firsat olarak degerlendirir, dahada zenginligine zenginlik katar.

• Abi sen olması gerekeni söylüyorsun ben olacak şeyi söylüyorum.

Savaş zamanında ilk olarak seferberlik görev kağıdı olan kişiler, sonra iş ciddiye binince eli silah tutan herkes çağrılır, yurtdışındakiler bile çağrılabilir.

II. Dünya Savaşında İngiltere'de 20-46 yaş arası yüzbinlerce erkek savaşa hiç gitmemiş. Bunu yazan belgeye yıllardır bakmadım, sayılar biraz deaşğişik olabilir anccak sonuçta böyle bir gerçek var. Almanya II. DS'ında kandırıldı, günah keçisine döndürüldü. Amerika II. DS'ına katıldı/kaltılmadı arası belki brkaç bin profesyonel er katıldı, geriye kalan kimse katılmadı. Savaşa enayiler gönüllü katılır. Katılan kişi, gelenin geçenin keline tokat attığı keloğlana döner. Gönüllü enayiler için bu önemli olmayabilir ancak biraz beyni olan için dayanılmaz olur.

Politikacılar, politikacı çocukları... Askere bedelli gider. Savaşa mavaşa gitmezler. "3 doz aşı oldum" diyen c.başkanının 3 doz aşı olduğunu gerçekten kanıtlayamadığımız gibi, onun oğlunun savaşa gittiğini de kanıtlayamayız.

Yaşamda karşılaşılan olaylarda kişinin kendisinin de yönlendirme gücü vardır. Örneğin askerdeyken aşı olmak zorunlu değildi ancak sen zorunlu olduğunu varsayıp oldun. İşveren, elemana para veriyor olsa bile onun aşı olmasını zorunlu tutamaz. Askerde para da vermiyorlar, artık gerisini sen düşün.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.