Şimdi Ara

Gündeme dair (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
0
Favori
22.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Dediğine benzer biçimde:

Avrupalılar, yüzyıllardır eşitlik, kültür, bilgi toplumu, sosyal yardımlaşma, dengeli kentleşme gibi öğeler üzerine ilerliyordu bence.

İngiltere'de polis ateşli tabanca taşımaz. Eşitlik bu. Bizde bankalardaki güv. görevlileri bile tabanca taşıyor.

Hangi birini anlatsam ki. Bizde kentlerde 60m2 boş alana bile yeşillik, yürüme alanı, oturma yeri yapılmaz. Bina yapılır! Bina yapılamıyorsa belediye son yıllarda "teknoloji sayesinde" konteyner koyuyor, boş yada yeşillik alanlara! Konteynere elektrik bağlanıyor. Üstüne "hamile emzirme yeri" gibi adlar basılıyor. Üffff cok düşünceli belediye be! Konteyner altına kanalizasyon baglantısı da yapıyorlar mıdır? Olasıdır. ateist yönüm ile sorarak: O konteynerler'ın kimisinin önünde ne yazdığına bakmıyorum ancak "mobil mescit" gibi bir nes te olabilir mi? Olasıdır. Öyle bir nes görmedim, cunku hepsine bakmadım ancak baksam görürürüm gibi. Görmezsem "oh neyse, her yoluk başına bi cami dikilliyor, konteynerları da mescit yapmamışlar" diyerek sevinirim. ancak hele bi görürsem, kimse tutamaz beni.

Ekrem İmamoglu, İst Karaköydeki 600 araçlık katlı otoparkı yıktırmış! İst'a uğradığımda birkaç kez aracımı bıraktığım otoparktı. Üzüldüm. İmamoğlu düzen adamı. İşi gücü yok, ısların gerçekten kullandığı gerçekten güzel yapıları yıktırıyor.

2022 esasında iyi geçti ancak son hafta çakma sapan müjdeler, Karaköy otoparkının yıkılması.. ile biraz buruk girdim, diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    "cinsiyetler amacsiz bicimde sevismeye zorlanıyor ayrıca bunu normal olarak benimsetmek istiyorlar." dedigin bölümle ilgili olarak gıcık bir soru soracağım.

Sanırım orada erkek-kadının birbiriyle cocuk yapma amacı dışında salt seks yapması, bunu çoğu kez evlilik dışı birliktelikte yapması, yada seks içerikli siteler filmleri diyorsun değil mi?

Gıcık soruya geliyorum.

Erkek-kadın arasında evlilik dışı birlikteliği, bu süreçte seks yapmaları, Internette seks içerikli siteler, filmler sence Hükümet aracılığı ile yasaklanmalı mı? Örneğin erkek-kadın Türkiyede bir otele gittiğinde oteller evlilik belgesi istemeli mi? Internette örneğin Xhamster gibi siteler, Türkiye'den erişim yasaklanmalı mı? :)

15.temmuz gecesi de kutlama var, ona ne diyorsun? Çakma bir "yerinden etme girişimi" üzerine her 15 temmuz gecesi, hem de camilerin selaları desteği eşliğinde :)

Hayir erkek ve kadinin cocuk yapma amaci disindaki birlikteligi kastetmedim. Zaten bir kadin ve erkek genel olarak cocuk yapmak icin sevismez. Dogustan bedenine ters dusen insanlarin toplumdaki orani genel olarak %1 dir. Ancak oyle bir ortam yaptilarki suni sekilde sanki her iki kisiden biri boyle. Bunlar adina birtakim hareketler vs. cikardilar. Gercekten o durumda olan insanlar zaten bu tur gruplarla isi olmaz. Tipki kadin haklari ve cinsiyet esitligi maskesi altinda pozitif ayrimcilik icat edip kadin ma erkegi cuzdan gibi gormesini getiren duzenleme ve eylemler gibi.

Senin yazdiklarina bakinca yazdiklarimi hep TR uzerinden okudugunu anladim. Oysa benim yazdiklarim daha cok Avrupa ulkelerine bakarak yazdigim seyler. TR ayri bir dunya ne Avrupali ne Ortadogulu hepsinden biraz olan bir yer.
    Insanlara ne yemeleri ne icmeleri ne giymeleri gerektigini belirlediler. Simdi ise heryerde toplumun %50 si LGBT imis gibi birtakim semboller ve eylemlerle hatta okullarda cocuklara egitimle beyin yikayarak bu propagandaya maruz birakiyorlar. Almanyada hatta soyle birsey cikardilar: Eger bir cocuk ergenlige girmemisse ve kafasi cinsel kimligi hakkinda karisiksa Tecavuzculeri hadimladtiran ilactan kullanip ergenligini erteleyebilir. Bunlar yarin birgun tum dunyada veya yeni dunyada yapilacak seyler. Insanlar kendi benliklerine yabancilastiriliyorlar. Cocuklarin okullarda akli karsitirilip sonrada istersen ergenligini engelle diyorlar. Ustelik bunu ailesine sormadan yapabiliyor. Oysa aile imzasi olmadan cocuk okul gezisine gidemiyor, cekiskiye bakin.

Cinsel icerikli resim ve videolar halihazirda tum dunyada inceden engellenmeye basladi bile. Google bunun icin bir filtre aktive etti. Cinsel icerikli videolar insan bunyesine zararlidir. Bilincaltinda erkeklerde erken bisalmaya programlar, kadinlardan uzaklastirir. Bu tur seylere hukumet karismamali, hukumetin karisacagi hicbir onlem bunu engellemez aksine daha cazip kilar. TR de Otel evlilik belgesi istemiyor, benden istemediler. Birtakim oteller bu isten gecinen kadinlar tarafindan kullanilmak isteniyor olabilir. Kisilerin evliligini oteller aorgulayamamali bana gore. Kisiler kendi eylemlerini kendi iradeleriyle yapmali veya yapmamali.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    Pagan inanclardan ve Roma Konseyinin Marttan Ocaga aldigi Konsey degisikligi gununun yada Isanin sunnet oldugu kabul edilen 1 Ocagin temelinde bircok sebep vardir. Temelinde bu tur ritueller uzerinden ve o enerjiden beslenenler var. Bu eylemler bilincalti duzeyinde enerji vampirlerine kaynaksizlara kaynak
    saglar. Kaynaksizlar gucunu bizlerin kaynagindaki enerjiden beslenerek alir ve bizi yonlendirirler. Normal insanlarin kaynagi kendi iclerindedir. Bunlar cok derin konular, bunlara ara ara daha once deginmistim. Belki bunlari okuyan cogu insanlar buna gulup gecerler, kutlanan tarih 25 Ocak ,1 Ocak farkli sebeplerle ama ayni kalmistir.

Insan dunyasi algidan ibarettir. Insan algilari dusunce ile sekillendirilir, goruntu ile manifest edilir, eylemle gercege donusturulur ve surekli tekrarlanarak inanmasi saglanir. Bu zincirleme olayin buyusel calisma yontemi budur.

15 Temmuz kutlamalari yukarda yazdigim seyin sondaki bolumu yani tekrarlamadir ki inansinlar, manifesto iyice saglamlassin. Size garip hatta gulunc gelen ve anlam veremediginiz hicbirsey bos degildir. Temelinde biryerlere dikkat cekilip enerji yonlendirilmesi emilmesi vardir. Insan dusunsel ve enerjisel bir varliktir ve onu frekanslar etkiler, yonlendirir. Yalniz frekanslari goremedigi icin bunu farketmez ama birsekilde iyi yada kotu olarak hisseder kendini. Sistem insani surekli dusuk frekansta tutmaya calisir, bunu korku uzerinden yapar. Korku sayesinde insan dusuk frekansta hastaliklara ve yonlendirilmeye acik hale gelir. Sistem insanin saglam bugini bulmustur. Bunu asabilen insanlarsa kendi iclerindeki sonsuz kaynagin gucunu anlamis bu dusuk frekansa girmeyecek kendini kurtarmis insanlardir. Insan vucudunda titresim ve frekanslar onun mental ve vucutsal sagligi icin onemli yer tutar. Yuksek frekansta nese ve huzur dinginlik vardir. Her sabah taze sikilmis limon kendi alaninizi korumak icin onemlidir. Yalin ayak topraga basarakta kotu frekanslardan uzaklasmak mumkundur. Ayakkabiyla gezilen modern dunyada insani koruyacak basit isler ayakkabi giyilmesi zorunlulugu ile zorlasmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Ocak 2023; 13:7:33 >

3. paragrafta sorun var.

"Cinsel icerikli resim ve videolar halihazirda tum dunyada inceden engellenmeye basladi bile. Google bunun icin bir filtre aktive etti."

Türkiye'den tüm erotik sitelere erişim yasağı konuldu. Bu konuda ne diyorsun, bu yasagı destekliyor musun gibi sordum, sen Google dedin :)

Yasağı destekliyorsun da bunu diyemediğin için mi Google diyerek topu taca attın ?

Cinsel icerikli videoların insan bunyesine zararli olduğunu düşünebilirsin. Buna katılmam, katılırım, sonuçta gerçek saygı duyarım. Ancak bu düşünceyi gerçek yaşamda hükümetin yasakları ile destekliyorsan durum değişir :)

Sistem insanin saglam bugini bulmustur tümcesi Cialdini'nin "Influence" belgesini belleklere getirdi, yine cunku o belge ısların zayıflıkları, o zayıflıkların ne yollarla kullanılacağı üzerine, dah aönce deginmiştim.

cavit 19 döneminde yılda sadece 1 gün denize gitmeye başladım, o da kuma çıplak ayakla basıp deniz suyunu gövdemle buluşturabilmek için. deniz suyunun yaşam kaynağı olduğunu düşünürüm. suya daldıgımda (havuz gözlüğü kullanırım) gördüğüm görüntü beni cocukluguma götürür cnku cocukluğumda yazları denizde uzun süreler geçirir, sürekli suyun içine dalardım. boyumu geçen uzaklıklara giderim, o sessizlik te hoşuma gider, ancak derinlik bir yandan korkutur :) sonra kıyıya dogru kulaç atarak korkudan mutluluga yüzerim :) yılda yalnızca 1 gün spor bile gövdeyi içerden dışardan fizyolojik psikolojik olarak resetlemeye yetiyor.

• Worker Dies Sucked into Jet Engine at Montgomery Regional Airport

başlıklı haber fake :) Olaya ilişkin tek bir fotograf, video yok.

Hiç foto, video olmayan bu haberin altında yüzlerce binlerce kişi ölen kişiye başsağlığı dilemiş, tümü bi güzel yutmuş :)

Fake haberler sürüyor, yığınlar yutmayı sürdürüyor. Kimse hiçbir nesi sorgulamıyor "bu haberin görüntüleri nerde" diye bir tek soran yok. Amerika, Avrupa halkı bu konuda çok bilinçsiz.

Paragrafi sonuna kadar okumadin sanirim orda acikca hukumetlerin bu tur seylere karismamasi gerektigini belirttim. Ben olaylari TR yi baz alarak degerlendirmedigim halde sen bana surekli sizin iktidarinizi desteklermisim gibi birseye cekmeye calisiyorsun. Googledan soz ettim cunku bu yasaklar once TR gibi ulkelerde pilot olarak test edilip sonra tumune yayilir. Giogle gibi sirketlerin kucuk adimlarla yaptiklari kisitlamalar aslinda ilersi icin bir ipucudur.

Eger anlamakta zorluk cekiyor isen, bu tur icerikleri hukumetler yasaklamamali. Yasak insanlari cezbeder.

Bu arada Alman emeklilik kasasi 1 Milyar kara gecmis. Bugune dek hic para kalmazdi kasada. Bunun sebebi ölümlerin cok artmis olmasi. Simdi bunu asiya baglasak komplo teorisyeni oluruz ama ölümlerin cogu ani ölümler ve kalp durmasindan.

Öyle de, sonuçta AB'de erotik sitelere erişim yasağı yok. TR'de var. Şu işe bakın ki, TR'de cinsel konularda büyük bir açlık, eksiklik, sorunlar da var. Başka deyişle, Türkiye'de yasaklanmaması gereken bir konu. Cinsel eksikleri olan kişiler hiç olmazsa Intnernette bu eksikleri giderebilir, açlıkları dindirebilir, değil mi? Ancak yok. sağcı yasakçı bir parti, tüm erotik çıkışları tek tek izleyerek, tümünü tek tek yasaklamış durumda!

Bu duruma karşı net bir eleştiri gösterilmeli. Cunku bu yasaklar TR'deki "kadın" sorununu daha büyütüyor. Şimdi başka bi konuyu daha açıyorum.

AKP öncesi "genelev" olayı vardı. Devlet işletirdi. Herkes durumdan mutluydu. Erkekler gereksinimlerini giderirdi. Çalışanlar geçimini sağlardı. Devlette vergisini toplardı. AKP tüm genelevleri yıkıp yerine cami , site, bina, mescit, peyzaj, havuz, ... gibi başka nesler yaptı. Artık Türk erkeği, cinselliği yaşayabilmek için sadece evlenmek zorundaydı. Orada da kadından yana yasaların kucağına oturmak var :) evlenmeyince kızlar "bakireyim ben öyle nesler yapmam" diyor. Evlenmeyen erkek için geriye kalan seçenekler az sayıdaki telekızlar ya da pahalı Rus kadınları. Genelev'deki seçeneklere göre hem çok daha az seçenek, hem çok daha pahalı, zor, süre alıcı. Geneleve gidiyorsun hooop kısa sürede alışverişi bitirip çıkıyorsun. Burada telefonlaş, randevu al, bi tomar para öde. AB için yazıyorum, TR'ye yazmıyorum diyorsun. TR 'de özgür, evlenmemiş erkeklerin yasakçı, yeni yasalı yaşam biçimci AKP yüzünden karşılaştığı bu gizli sorunları bilmiyorsun.

Komplo üstüne komplo olacak ancak: "O 1 milyar dolar kazanca geçti" olayı da yalan olabilir :)

Ancak diyelim ki gerçekten 1 milyar avro kazanca geçti. Yine sorun yok. O ölenler kendi istegi ile aşı oldu. Kendileri etti kendileri buldu

Bu arada arkadaşın aşırı sagcı, Tayyipçi babası artık işinde çalışamıyor. 5 doz mu ne aşı olmuştu. Aşılardan sonra emekli olarak sürdürdüğü bir işi vardı o işi bıraktı. Aşı gövdenin enerjisini yavaşça cekiyor.

TR de bu engelleri asmak kolay bunlarin bircok yolu var. TR deki durumdan rahatsiz ise halk iktidar görevi verdigi hükümeti ve siyasileri gelecek secimle degistirmelidir.

Cinsel icerikli filmler kadin sorununu yine cözmez, cinsellik baska seydir, dokunsal, duyusal, doyumsal olarak farklidir.

Sanirim Zürafa sokaktan bahsediyorsun, Onlyfans gibi sitelerin oldugu bir dönemde bu isinde isleyisi degisti. Bu durum farkli cözülebilirdi, örnegin Avrupada Genelevlerin calisma tarzi degistirildi. Buna göre bina sahibi evin odalarini calisan kadinlara kiraliyor, genelevlerde calisan kadinlar sürekli degisiyor, bir hafta bu sehirdeyse diger hafta baska bir sehirdeki evde kaliyor. Yani Genelevde calisan kadinlar kendi basina esnaf gibiler, onlar o binada kullandigi sure icin kira bedeli ödüyor. Gelen müsterisiyle fiyatini kendi belirleyip parasini aliyor ve basinda bir bekcisi koruyanida olmuyor. Bu tür evler sehrin uzak köselerinde oluyor genelde, sehir merkezlerinde olanlar ise bir kösede kalmis yerler oluyor. Bu is her ne kadar yasklansada engellenemez. Yasal olmadigi durumlarda ise bu iste calisan kadinlar bu sebeplerden mafyanin mali oluyorlar.

Secimler yaklasiyor, hukumeti degistirmek icin elinizde bir sans var onu iyi kullanin.

seçimleri gerçek mi sanıyordun ?

seçimler tiyatro. sandık tiyatrosu diyorum ben. şimdi dijitalleşme ile herkes telefonundan oy kullanınca görünmez/sanal seçim tiyatrosuna evrilecek :)

"seçimle geldi" denilen kişiler önceden belirleniyor, seçim tiyatrosu ile "halk seçti" gösterilior.

seçim günleri medya pek bi sevinçli olur. TV'de spikerler maymun gibi bi oraya bi oraya "gerçek bi nesler oluomuş gibi" sırıta sırıta seçim olayını iletirler. TV izleyicileri de gerçek gibi izler :) Bu tiyatro onlarca yıldır yineleniyor. Şu ana dek, bu tiyatroyu yuttun, yine yutuyorsun. "Secimler yaklasiyor, hukumeti degistirmek icin elinizde bir sans var onu iyi kullanin. " nedir :)

bu arada, RTE'nin 2002 seçimleri öncesi "şiir yüzünden 10 ay hapis" olayı da tiyatroydu. Şiir Tiyatrosu :) Duyguları coşturma amaçlı. Şiir okudu diye Allahsız Dinsiz solcular 10 ay hapis cezası verdi. dinci, sağcı takım için kahraman yaratma önkesim çalışmaları :) Baya da tuttu bu. Şiir ayağına 20 yıl, Türkiyenin başına uzun boylu, badem bıyıklı biri yerleşti, Tek Dünya Hükümetinin her dediğini yaptı, bu öyle hoşuna gitti ki, Amerika nın Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanıyım bile dedi. görmemiş aç yoksul birini başkan yapınca eh olacak öyle :)

Ha ne diyordun, TR'de pet hayvanlara çip takılacak eheh. RTE bu, ne deniliyorsa anında uyguluyor. Sadece Uzun Adam deği İş bitirici adam o :)

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Secimler Tiyatro olsada oyunculari degistirmek elinizde. Belli bir cercevede sinirli imkanlar var. Seninde son paragrafta anlattigin gibi, o oyuncuyu insanlarin secmesi icin oyunlar oynanir, neden? Cünkü halkin destegini alanlar basa getirilir. Brezilyada tersi yasandi ne oldu? Halkin isyani uzerine hergün milyonlarca insan Baslarindaki Amerikaya kacana dek gösteriler düzenlediler. Medya bunlari vermez, islerine gelmez.

TDH (Tek Dünya Hükümeti) icin basa gelenin önemi yok, secilenler nasilsa onlarin avucundalar. RTE TDH icin bulunmaz nimettir, cokj istikrarli onlar icin. Türk Halki bu adamin her dedigini yutuyor. Bugün sokaga cikin 10 kisiden en az 4 ü buna destek cikar. Adamin calisma tarzi Truva Ati gibi, onlardan biri gibi görünüp onlara karsi ne varsa yapiyor ve hicbir tepki almiyor, tepki gösterenler hain ilan ediliyor.

Imamogluda RTE nin cizgisini yüretecek capta, hem Karadenizli olusu hem diger özellikleriyle benzesiyorlar.

İmamoğlu demişken daha o İst Bel başkanlığına gelmeden cok önce "Tayyip 'le özdeş takımda" demiştim.

Şmdi diyeceksin ki bunu neye dayanarak dedim? Çok kolay. Adamın konuşma stili, ses tonu Tayyip le birebir özdeş, ona dayanarak dedim!

İmamoglu özellikle bağırdığında sesi Tayyip 'ten ayırtedilemez biçimde Tayyip'e benziyor. Ben seslere karşı çok duyarlıyımdır.

Soyadının "imam" içermesi de başlı başına bir olay. Bir imam oğlu, imam-hatip ayağına Türkiye'nin 20 yıl başına kurulmuş Tayyip'e karşı, Tayyip'ten değişik birisi olabilir mi hiç? Olamaz. Nitekim, soyadı İmamoğlu olduğu için de İst Bel başkanı olduğunu söyleyenler de var.

Bu kişi ayrıca tipik AKPli belediyeler gibi çalışıyor: Eski İst yapılarını yıkıp, "modern" adı altında yeni dünya düzeni tipi kent yapıyor, başka deyişle.

Sesi konuşması Tayyip gibi. Yaptığı işler Tayyip gibi. Soyadı Tayyip'ten bile Tayyipçi. İmamoglu!
    Görüntüsü İhlasçılar gibi. Bi badem bıyığı eksik. Hafif bi bıyık ekleyince. Bu kişi Tayyip'ten daha Tayyipçi :)
    Gündeme dair

• Tanrı olsam bu insanoğlunun hiçbirini cennete almazdım, demiş birisi :)

Gündeme dair

Tapınma üyesi kişiler, Tanrıyı kendilerine güzel meze yapıyor :)

Daha once kavrayamadigim bircok seyi kavriyorum artik. Insan heyni psikolojisi, Yaratici, insan bilincalti vs. Bu noktaya gelmem biraz yasadiklarim, birazda okudugum birtakim kitaplar sayesinde oldu.

Inanan inanmayan insanlarin hepsinin icinde yaraticidan gelen bir enerji var yani sonsuz enerji kaynagi aslinda icimizde. Insan vucudu evrenin kucuk bir minyaturudur, onda olan ne varsa insanda vardir. Insanin sarsilmaz huzura kavusmasi icinse icine yonelmesi gerekir. Bu ilk basta dusunsel anlamda bunu kavrama ile baslar, sonrasi hissetmektir. Bu hissi tadan biri kendiyle bir doyum icindedir, dunyada ihtiyaci olan seylere gereginden fazla anlam yuklemez, onu ihtiyaci olcusunde kullanir sadece ve yoluna bakar.

Disardan gelen ne bir korku ne bir baski nede baska birsey onun oc huzurunu bozamaz, kendi icindeki hazineyi bulmus ve onunla senkronize olmustur.

Bir arkadas tavsiyesi olarak yukarda anlattigim noktaya gelmek kolay degildir. Ama siz yinede kendinize ve elinizde olan seylere odaklanin. Elinizde olmayan beklentilere girmeyin, boylece bircok rahatsiz edici huzir bozucu diygulardan uzak durmus olursunuz.

Insani kendi icindeki sonsuz enerji kaynagindan uzaklastiran hersey onun zararinadir bunlardan uzak durmak gerekir.
    Zamanim olsa bu konuyu inceden isleyebilirdim, cok derin konular var. Yolun basinda olsamda bulmacayi cozdum, sadece icsellestirmem gerekiyor ve onumda daha cok yol var. Nasil bakarsak onu gordugumuz bir dunyadayiz. Bazen bakis acisini degistirmek gerekir.

Dualist sistemden cok bahsettik, iyi kötü, guzel cirkin vs. Sevginin tersi nefrettir, dualist sistemde yer alan hersey mutlulukla yikim icicedir. Ancak birde gercek sevgi vardir, onun ziddi yoktur. Saf sevgidir, saf sevgi dualist sisteme tabi degildir onun otesindedir, o gercek sevgiye ulasmadiktan sonra insan gercek huzura kavusmaz. Bu yuzden surekli bir tarafi sanki suc islemis, birsey kaybetmiste onu arar gibidir. Aslinda aradigi kaybettigi vatanini bulma ozlemidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Ocak 2023; 23:21:49 >

Bu enerji, 10'lu yaşlarda boşa harcanıyor. Eğitim sistemi ile. Hemen ardından üstüne bir de "zorunlu" askerlik. Yaşama 2-0 yenik başlıyorsunuz.

Dur şimdi.. Yeni bi uygulama başladı TR'de. Medyada "kamu spotu" reklamlarında çıkmaya başladı. Hani şu 5-10 yıldır medyada hergün "kadına şiddet, tecavüz, sapık, ..." haberleri, programları yapıldı durdu ya. Hani o haberlerlerle kamu algısı yapıldıkdan hemen sonra 100binlerce Saray Çalışanı pardon bekçi işe alındı ya. Kadına Şiddet teması ile kotarıalacak işler onunla bitti mi? Bitmedi! Kadınlar için, polis örgütü özel bir telefon uygulaması geliştirmiş. Uygulamayı kuruyorsun. düğmeye bastığında polis kadının konumuna gelip, kadının "bu adam bana şiddet uyguladı, bana sapıklık yaptı" demesi yeterli! O adam, sorgusuz, polis aracına bindiriliyor! Kamu spotunda gösteriliyorbu. Adam, polis aracına bindirilirken gösteriliyor. Sonra... Esas bomba şimdi geliyor: Adamın ayak bileğine, aynen ineklere, büyükbaş hayvanlara takılan türde kelepçe, ancak bu elektronik olanı, elektronik kelepçe takılduıktan sonra adam salınıyor! Böylelikle adam sürekli izlenebiliyor, nereye gtti ne yaptı, izlence altında oluyor adam. Bugün kadına şiddet adı altında, uygulama ile. Yarın herkese yapılabilir, onun provası yapılıyor olabilir. Dahası bu işle uğraşan polislere vergilerden aylık para ödeniyor. İğrençlik, diz boyu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.