< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Eylül 2022; 9:20:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gündeme dair (77. sayfa)
1 Mobil
-
-
Benim GSM'siz açtığım üyeliğe giriş için GSM isteyecek mi diye şimdi girdim, neyse istemedi. Senin videoyu indirip Yandex Disk'e anonim olarak koydum. Videoyu anonim indirmedim :) Ancak browser'dan videoyu tıklayp izlemiş kişi olarak görünebilirim, bir bakıma anonim sayılırım. Dahası, evden kullandığım Internet IP paylaşımlı; 100'lerce belki 1000'lerce kişilik grubun içinde biriym :) İşyerinde IP hem tek hem statik. Orada bu tür işlemler yapmıyorum nitekim.
Link güncelleme:
Linki sistem şöyle saçma bir biçeme dönüştürmüş (dot'u ben ekledim, link yapmasın diye)
disk . yandex dot com/showcaptcha?cc=1&mt=B72B9B308E2754507AD74B3E6C811A604812AE347852D33E90B01F1B64854380&retpath=aHR0cHM6Ly9kaXNrLnlhbmRleC5jb20vaS9rRDQxUmk4bXRWQl82UT8%2C_03666d5fc03b5952f10d6e69760a89c8&t=2/1663268188/b650d07f51b63f3f660de115c2754b6e&u=846bcea1-2ec402a7-a28d20ca-120dd4ff&s=6b76bb019fd1d061ab17dad77f1b359e
Linki o yüzden şöyle vereyim (dot'u yine ben ekledim)
disk . yandex dot com/i/kD41Ri8mtVB_6Q
Videoda 7 nolu yapının içerden patlatıldığı görülüyor. El-Kaide, uçakla 2 kuleye çarpmadan önce bu yapının içine patlayıcılar yerleştirmiş :) Yüzbaşı ile arkadaşı Joe ne der bu işe :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 15 Eylül 2022; 21:59:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dunya denen illuzyonda bizler ve bilincimiz dualizme tabiyiz. Dogru yanlis, iyi kotu bu sebepten var bizim icin. Hic dusundunuzmu bilincalti neden dualizme tabi degildir diye? Bilincalti dogru yanlis iyi kotu bilmez, kör bir yirtici gibidir, tad alma duygusu yoktur, sadece dokunma hissi vardir. Cunku ait oldugu boyutta dualizm yoktur. Bilincalti ona dokunan herseyi pozitif olarak algilar. Bu onu kullanisli yapar ayni zamandada sahibi icin tehlikeli hale getirir. Senin bilincaltinin sahibi kim?
Senin degerlerini desteklemez. Cunku cevreye kimin uyarici getirecegini belirlemez. Bugune dek hep sana yabanci olani kabul ettigin icin, bilincaltina dokunan sey kotude olsa onunda sana ait oldugunu dusunur ve ona dokunan herkesi sen ve sahibi olarak gorur.
Bu demektirki bilincalti sadece sen tarafindan kullanilmasi gereken acik bir kitap gibidir. Bazen ona gercek sahipleri ezoterik bilgileri bilenler kadar erisemez veya erisimi sinirlidir…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Eylül 2022; 23:33:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilinçaltını ilkokuldan başlayarak işliyorlar.
100-200 yıl önce 10 yaşlarındaki çocuklar anne babaları ile yaşar, uğraşı öğrenirmiş. 20 yaş çok geçmeden evlenirmiş (burasını yaklaşık söyledim) Özgürlük, doğallık, sağlık varmış.Şimdi çocukları 3 yaşında yuva denen bilinçaltı biçimlendirme evlerine gönderiyorlar. Anne çalışıyor yada çalışmaya yeniden başlamak (çocuğu dogurup biraz büyüttükten sonra) istiyor gerekçesi ile ancak bu gerçek değil çünkü hiç çalışmayan ev kadını dediğimiz anneler arasında da parası iyi olan, cocuklarını yuvaya gönderiyor. Bu dediklerimi çevremde bircok yakınımda gördüm. doğal olarak, cocuk 3-4 gibi erken yaşta yuvaya gitmek istemiyor. Buna karşın, yine de, cocuk hiç istemese de "zorla" cocuğu yuvaya zorla gönderiyorlar. Medya, 2010'lı yıllar boyunca, 2015 'den başayarak artan dozajda gerçekte olan ya da olmayan "cocuk sapıkları" konusunu 7x24 işledi, olanaksız cocuga tecavüz senaryolarını gerçek gibi servis etti. Bence tüm onların nedeni, yeni getirilmek istenen 100binlerce bekçi kadrosunu gerekli göstermek içindi ancak bu şu anda konu değil. Konu anne babanın çocuğa böyle "zorla" nesler yaparak esas sapık olması, esas cocuga tecavüz eden olması ! Sapığı sokaklarda aramayın ! Bir kişiye en çok yararı , onun en yakınları verdiği gibi, en çok yıkını da onun en yakınları verir.
Yuva olayı. 1-2 yıl önce bir yakınımız, 5 yaş kız çocugunu verdiği yuvada, cocuğa piyano öğretmişler, piyano çalarkenki videosunu Instagram yada Face 'te göndermişler. Ben izlemiyorum onları, izleyen başka bir yakınım el telefonunda gösterdi de gördüm. Çok büyük saçmalık. Cocuk 5 yaşında piyano çalakca da ne olacak? Hiç, anne baba ile onun izleyicileri sevinecek. Eğitim kuruluşu işletmesi para kazanacak. Yok bir de bu yuva işi yüzünden yollarda trafik de artıyor. Bir ekonomi işliyor.Yuva öğretmenlerine gözüm ilişiyor. Tümü kadın. Bu işten kariyer yapıyorlar. Başka yapabilecek işleri yok. Heh piyano öğrendi, piyano çaldı, ya sonra? Bir daha hiç piyano çalmayacak. Hani şöyle bir nes olur, cocuk 5 yaşında piyano görür, büyük ilgi gösterir, o durumda anlarım, cocuga piyano eğitimi verilir, cocuk öğrenir ancak yok, cocuk ilgilense de, mese de, piyano "müfredat" (Türkçesi: öğrenim çizelgesi) ta oldugu için öğrenecek.
Bunlar illüzyon mu, gerçek mi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun.
-
Bir bebek ayaga kalkinca yurumeden once dans eder. Bir bebek konusmadan once sarki mirildar. Eli kalem tutunca yazmadan once resim cizer. Sanat insanin ozunden gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yapay Düşünme konusunda çalışmaları olan Amerikalı Douglas Hofstadter, bir geyik yavrusu yeni doğduğunda köpek kurt yada 2 ayaklı kişi gördüğünce kaçar bu, beyinde birçok nesin hiç öğrenilmeden varolduğunu gösterir, diyor.
Modern bilim, sağlıkbilim (Arapça "tıbb") yada biyoloji bilimine göre konuşma yeteneği sonradan öğrenilen bir yetenek. Amerikalı Noam Chomsky, konuşma yetisi doğuştan beynimizde var olarak gelir diyor. 1-2 yaştan başlayarak beyinde varolan konuşma yetisi kullanılmaya başlar yoksa konuşmak öğrenilemez, öğretilemez bir yetidir diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
Problem para, su, gida ve tarim kitliginda degil.
Problem bu kaynaklarin kontrolunu psikopatlara vermis olmamizdadir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Eylül 2022; 10:20:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Besin, yeryüzündeki en soybağ tür olan ıs için gerçekte sorun olamaz. Ancak yapay biçimde, tarımlarda çiftçi ekemiyor, ineklere yem alamıyor, ekilebilir, otlatılabilir alan azalıyor, gibi yapay gerekçelerle yapay bir sorun olabilir. Yapılan odur nitekim.
İlgisiz gibi ancak değil:
Ekşi Sözlük üyeliği gerçekten zor olduğu için mi yoksa yapay biçimde zorlaştırıldığı için mi zor ?
Taksi plakası vermek zor olduğu için mi yoksa yapay biçimde zorlaştırıldığı için mi zor ?
Daha kritik biçimde:
Tek eşlilik gerçekten gerekli olduğu için mi yoksa yasa zoruyla mı uygulanıyor ?
Doğadaki erkek arslanlar örneğin tek eşli mi :)
Kaçınılmaz olarak:
İnanç uygulamaları (arabik deyimiyle ibadet) kişi için gerçekten gerekli olduğundan mı yapılıyor?
Askerlik gerçekten gerekli olduğundan mı, yoksa birilerine kiralık mal olmak için mi yapılıyor?
Askere Çağırma anlamındaki "Askerlik Celp" deyimindeki celp sözcüğünün Arapça'da "dışardan mal getirme" anlamına geldiğini biliyor muydun :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun.
-
Icinde yasadigimiz suni sistemin son savaslari Devletler ve halki arasinda olacaktir!
Tüm dünyadaki halka ragmen yönetim sekilleri son olarak kendi halkini düsman görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Eylül 2022; 10:4:10 >_____________________________ -
bence birebir öyle değil. ülke yönetimleri halkın önemli bölümüne güzel görünüyor olmalı. pandemide birçok kişi yönetimlere uydu örneğin. türkiye'deki 5500TL en az aylık şu anda tüm işçi kesimini baya bi mutlu ediyor, birebir tanığım. elinde süpürge ile kaldırımları yol kenarlarını göstermelik süpüren belediye temizlik işçisi, 8000TL aylık alıyor, çoğu ev, 2.el araba alıyor, bu yaşamlarında bir ilk, ellerini açıp Tayyip'e dua ediyorlardır. üni öğrencileri desen, başı kesik ördekler gibi dolaşıyorlar, konut , lokanta sektörünün müşterileri. askere giden tipler davul zurna ile gidiyor. emekliler desen dini bayramlarda "bayramlık" ödeme alınca çocuklar gibi seviniyorlar ki buradaki şeriat olayına değinmiyorum bile. öğretmen, üni öğr üyesi takımı da devletle iyi geçiniyor cunku eğitim&öğretim sektörüne iyi para pompalanıyor, işten cıkarmalar, sektör küçülmesi yok. gereksiz ıvır zıvır aynı nesleri her yıl cocuklara öğretme işinde para var.
bu geniş yığınlar arasında ülke yönetiminin ne mal oldugunu bilip karşı çıkan cok az sayıda kişi var. örneğin bir öğretmenle karşılaştım, çakmademi döneminde zorla aşı dayatmasına sonuna dek diretmiş, sadece dayatmacılar sussun diye 1 doz aşı olmuş, ancak o 40 ya da 100 öğretmende 1'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 23 Eylül 2022; 13:37:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu dediklerinde tezimi kanitliyor. Halkin sectigi yönetimler, halka ragmen yönetiyorlar. Kendilerinden öncekilerde aynini yaptigi icin halkin sectigi hükümetten hesap sormak aklinin ucundan bile gecmiyor. Halk elindekinide kaybederim korkusuyla sesini cikarmiyor. Zaten okulda aldigi egitim ona ögretmenlerinin karsisinda ceket iliklemeyi ögretiyor. Iktidarlar halki onlarin ödedigi vergiyle arada onlara sadaka dagitarak bayram cocuklari gibi sevindiriyor. Anlattigin ögretmende direnememis, dirense asi dayatmacilarini sustrumak icin asi olmaz onlari sustururdu! Salgin sürecinde cok agir baskilara boyun egmeyerek herseyi kaybetmeyi gözönüne alip hic asi olmayanlar direnmislerdir. Gerci TR deki baski Avrupadaki kadar bile olmadi! Orada hergün asi olmayanlara Test sartida uygulanamadi parasizliktan.
Insanlar özellikle TR de salgin gibi seylerden cok korkuyorlar. Hukumeti seven sevmeyen herkes asi oldu. Bu daha cok hastalik korkusuyla ilintili. Herkeste asiri kompleks var ve insanlarin geneli mantigi degil anlik hisleriyle hareket ediyorlar. Bunlari orda bulundugum 1 aylik dönemde yakindan gördüm. Trafikte hem yanlis yapiyor, kurallara uymuyor hemde arabadan inip dayilik yapmaya kalkiyor. Avrupada yol ortasinda diger surucuye satasmak icin arabadan inersen ehliyetine ömür boyu el konulup, akli denegn yerindemi diye psikologa gönderiliyorlar ve psikolog ücretinide o saldirgan kisi ödüyor. Türkiyede ise arabadan inip bicaklasa, serbest birakirlar. Hastaliktan korkanlar, bunlari düsünse sokaga cikmaktan korkmasi gerekmezmi zaten?
Son savasi hukumetler milletleriyle yapacaklar.
İlkokulda erkek kardeşimin gözüne hem de bayan öğretmen yumruk atmıştı, kardeşim küçükken oldukça yaramazdı. Gürültücü, ortalğı dağıtıcı, şımarık anlamda değil daha çok şaka oyun amaçlı yaramazdı. O anlardan birinde öğretmen kızarak yumruk atmış olmalıydı. Doğal olarak kardeşimin gözünün altı morarmıştı. Okul müdürü ile öğretmenin kendisi gelip özür üstüne özür dilemişti olay yasal duruşmaya taşınmaması için, eh bizimkiler de yufka yürekli, olay büyümeden kapanmıştı.
Anlattığım tek doz aşı olan öğretmenin ne denli büyük baskı içinde olduğunu bilemeyiz. Şu arkası kırık forumda bile ne biçim sanal baskı yapıldı. Evet 1 doz aşı oldu ancak sonuçta bir duruş gösterdi. Türkiye'de "başkasının sağlığına yaşamına mı göz dikiyorsun" tipi baskı çok yaygın, bana cok yapıldı ancak işyerinde yapılmadı, yasal olarak işlem başlatılacak pozisyonda kalmadım, sözkonusu öğretmen o pozisyonda kalmış olmalı. sonuçta 2 yi olmadığı için aşı mektebinden mezun olmadı, aşı diploması almadı, normal aşısız kişilerle aynı grupta :)
Yollarda son benzin mazot fiyatlarından sonra kişiler esasında daha sakin kullanıyor. ancak dediğin gibi araçtan inip yumruklu sopalı kavgalar olmuyor değil. Özellikle İstanbul'da o biçimde ölümlü kavgalar oluyor. Akçam evde açılmış TV'de gördüm, istanbul'da taksi şöförüne 3-4 kişi birden dalıyordu. Ben o yüzden trafikte kimseye dalaşmıyorum.
-
Daha once bilgisini verdigim Yunan Gemilerinin Rus Gazini Avrupaya tasidigi haberi henuz yeni anaakim medyaya dusmus.
gaz gemiyle taşınır mı ? taşıma gaz ile avrupa ısınır mı
(taşıma su ile değirmen döner mi)
anaakım medya demişken, wikipedia giriş yapragında İranlı 22 yaş kadın hicap giyim kurallarına uymadığı için şeriat polislerince öldürüldü manşetini gördüm. biliyorsun TV ile sosyal medya izlemiyorum, ancak wiki'de başka konular bakmak için açıyorum. o manşeti açayım dedim.tipik bir medya senaryosu gibi görünüyor. kadın ölmeden önce 2 gün komada kalmış, o anki görüntüleri yok örneğin.
Kısayollarımdan biri de Wikipedia random article linki, bugün ona tıkladığımda Charleston church shooting on June 17, 2015 olayı cıktı. amerika'da beyaz ırkçı "nazi" bir tip tüfekle kiliseyi taramış 9 kişiyi öldürmüş. Amerika'daki bu tip manşetlerin de senaryo olduğunu düşünüyorum ki bu tip olayların fake olduğuna ilişkin biçok çalışma var.
-
Rusya savasa rezerve birlikleri seferber etti, eldekiler yetmedi. Iran karisiyor, Çinde darbe haberleri var pek sizdirilmiyor. Daha oncede KPC uyeleri partinin anayasadan cikarilmasi gerektigi ve herseyi yonetmedeki monopollugun bitirilmesi gerektigini bildirdiler. Asya karisacak gibi. Dunya savasi tiyatrosu kurgulanmak uzere.
savaşa katılmak kişinin kendi isteğine bağlı biliyorsun değil mi? askerlik de öyle ancak zorla dayatılıyor. hiç kimse başkasının 18 ay süresini çalamaz. savaşa katılan kişinin en büyük başarısı kolunu bacağını yitirmeden savaştan tek parça olarak dönmek :)
Çin'de darbe mi var? Çakma darbe mi, gerçek darbe mi? Ordunun halkın kemiğine bıçak dayamış hükümeti düşürme girişimi mi, başbakanın kendi kendisine darbe yapıp gücünü arttırma girişimi mi ? Kendi kendine darbe olayı çok yaygın, daha yeni yaşadık bi tane :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
Pandemi zamanında askerdeydim kanuni değil ama ordaki baskıdan dolayı kovit aşısı zorunluluğu vardı (askerlik yaptıysanız ordaki baskıyı biliyorsunuzdur) istemediğim halde sırf o baskıyı daha fazla yaşamamak için bari sinovak aşısı olayım diyip 2 doz sinovak oldum. Sinovak aşısı hakkındaki düşünceleriniz nedir biyontek mrna aşısıydı ona hiç güvenemediğim için diğerini oldum. İlerde herhangi bir zararını görür müyüm fikirlerinizi merak ediyorum. (Not : aşı karşıtıyım)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harvard Üniversitesi, Biyoloji Master of Arts dereceli Christopher Bird 1950'lerde kanser üzerine araştırmaları olan, değişik iyileştirme yöntemleri geliştirmiş Fransız biyolog Gaston Naessens (d.1924 ö.2018) üzerine 1991'de yayınladığı belgede aşı üzerine ( o dönemde mRNa yada rDNA tipi aşılar geliştilmemişti) şunu yazıyor:
(geleneksel) aşı olduğunuzda aşı ana ögesi olan antijen (= "ölü" virüsler) dokulara girdiğinde gövdemiz önce bu ögenin ne olduğunu anlamaya çalışır ancak usbilimsel bir yanıt veremez, virüsün ne an etkinleşeceğini gösteren anahtarı da bulamaz o yüzden virüsü yönetebilmek üzere gövdemiz antikor üretmeye başlar ancak bu antikor yapay bir öge olan antijene karşı oluşturulduğu için mutant yapıdadır, mutant antikorlar uzun süre yok olmaz 10larca yıl sonra bile gövdede dolaşır, virüsler pasifize olduktan sonra yıllarca etkinliğini sürdürür, uzun dönemde kan amino asitlerindeki alt parçacıkları yemeye başlar. (Kaynak: The Persecution and Trial of Gaston Naessens 1991, Christopher Bird, Harvard Biology M.A.)
2 durumda gözelerimiz kendi kendisini yer ya da yok eder:
1- Uzun süreli açlık döneminde, özellikle hayvansal kökenli besinlerin eksik alındığı açlık periyodlarında gözeler (= hücreler) başka gözeleri yer. Örneğin damar gözeleri yaşayabilmek için deri altındaki kıkırdak dokusunu yer. Bu çoğu kez geri dönülmez bir süreçtir çünkü gövdemizde yok olan gövde temel dokularının yeniden üretilmesi olanağı kısıtlıdır bu doğal bir kısıttır.
2- Gövdemizde sindirilemeyen / kullanılmayan ögeler gövdemize girerse uzun dönemde özbağışıklık / immunity sisteminin bozulması sonucu özbağışıklık gözelerinin gövdenin kendi gözelerine saldırmaya başlaması ile. Örneğin suçsuz görünümlü Soya fasulyesinde bulunan gluten kategorisinde SoyBean Agglutinin / SBA ile lektin kategorisinde Glycine adında 2 öge vardır. Bu 2 öge önce bağırsaklarınızı vurmaya başlar. Gövdemizde akciger, böbrek gibi organlarda sorun olursa operasyon (= ameliyat) ile düzeltme olanağı varken bağırsak yapısal olarak bozulunca düzeltme olasılığı pek yoktur. Gövdede bağışıklık hastalığı başladıktan sonra uzun dönemde Multiple Sclerosis(MS) gibi auto-immunity disorder / özbağışıklık hastalıklarına çevirir.
Bu açıklamalar, modern tıp öğretilerinde (= derslerinde) yazmaz. Nitekim modern tıp doktorları uzun dönemli açlık sonrası gövdede onanmaz bozuklukların olacağını ön görmez, MS hastalığına karşı ne yapılması gerektğini de bilmez. Bu gibi keskin sağlık sorunlarını bir tıp doktoru istese bile çözemez cunku çözse bu parasal sağlık sistemi için dezavantaj olur, hastanelere gelen hastaların coğu doku yitimi yaşamış yaşlılar, ters beslenme ile hastalanmış her yaştan kişilerdir, 2. grupta yer alan MS hastaları ise hastaneler için uzun dönemli gelir kaynagıdır cunku MS hastalığı "iyileşmesi olmayan" hastalık kategorisindedir, hasta hastanede uzun süre yatalak olarak tutulur.
Aşının gövdemize iyi gelmediği, gövdemizin verdiği tepkiden bile bellidir. İgnenin girdiği yer örneğin içerden ağırır. gece uyurken iğne giren omuz üstüne yatamayız. aşı olduktan sonraki 1-2 gün grip hastası gibi olduğunu, yemek bile yemek istemediğini söyleyen arkadaşlarım var. Yaşlı (65 yaş üstü) bir yakınım, aşı olduktan sonra tüm gün yatmış bunu başka yakınlarımdan öğrendim. 60 - 65 yaş üstünde daha acıklı başka durumlar var. 65 yaşlarında 2 doz aşı olmuş uzaktan bir yakınımız austos 2021'de ani bir kalp krizi ile öldü. Daha önce hiç öyle rahatsızlıı yokmuş. Kendisini en son 20 yıl önce görmüştüm kapı gibi bir adamdı. Bunun gibi birkaç olgu daha yaşadık. 60 yaş yakını yada üstü birkaç tanıdık, yakın aşı sonrası öldü. TR'de aşıların başladığı 2021 Ocaktan sonraki dönem yoğun ölümlerin olduğu bir dönem oldu. 2022 yazında pek ölüm görmedik. Ölenler hep emekli, emeklilik aylığı alan kişiler. İstanbul'dan bir arkadaşın 40 yaşlarında bir arkadaşı 1. doz sonrası kalp krizi geçirmiş. Doğal olarak 2. dozu olmamış. Komplo teorisi olacak ancak, vergi ödeyen grupta ölümler yok, vergilerden ödenen emekli aylığını alanlarda ölüm çok, kendi çevremdeki gerçekler böyle, anlatınca komplo teorisi.
askerlik diyorsanız 20'li yaşlarda olmalısınız. hangi yaşta olursa olsun, hayvansal kökenli özellikle hayvansal yağlı besin almak en önemlisi. tereyağ bile olur. kasaplık et, kırmızı ettir, kas etidir. yağ azdır. bu açıdan esasında çok iyi deildir. yağlı, kıkırdaklı az pişmiş tavuk eti, kasaplık koyun etine yeğdir. tavuk but eklemlerindeki kıkırdağı biraz çiğneyince dağılır, yutulabilir olur. örneğin onu yediğimizde gövdemiz için gerekli yapısal ögeleri almış oluruz. magnezyum son derece önemlidir. arasıra bile olsa 1 tek efervasan (=suda çözünür) magnezyum içmek iyidir. magnezyumun son derece iyi bir öge olduğunu modern tıp doktorları bile söylüyor ancak çok ilginçtir kimi kişiler magnezyum ile ilgili bu ilettiklerimigörünce "herkes kendi araştırmaları sonucu kendi tedavisini bulacaksa tıp bilimi boşa kuruldu boşa ilerliyor o zaman" "Biz kafamıza göre değil hekim tavsiyesi ile almalıyız" "magnezyum dediğimiz şeyin birçok formu var hangisine ihtiyacınız olduğunu tıpçılar değil de mahalle manavı mı belirleyecek" dediler yada ben sanki hergün magnezyum alın demişim gibi yapıp, konuyu saptırara "vücut aşırı magnezyum alımında bazı tepkiler ve yan etkiler verebilir, doktor kontrolünde kullanılması gerekir" dediler, yaşadığım durumdur linki burada:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152443203
Uzun lafın kısası, hiç aşı olmasak bile, gövdemize gerçek dost ögeler almalıyız. aşı olduk ise yine onları almalıyız. Burada kısaca değindiğim dost besinler arasında size en uygununu, en uygun arasında en uygun ölçüyü deneyerek bulabilirsiniz. Gövdeye gerçek dost öğelerden arasıra da olsa aldığınızda aşı maşı gövdenizde tutunamaz, hem sembolik hem gerçek anlamda.
-
Almanyada asilama sonrasi Dogumlarda onemli bir azalma olmus.
mRNA Asisinin mucidi asi olanlarin daha cok Omikrona yakalandiklarini soyledi.
Vucut kendi urettigi birseye saldiriyorsa buda otoimmun hastaliklarinin temel tasidir.
Kanserde artis olabilir.
Sinovac kotunun iyisidir en azindan inaktif asi.
Birakin asilari burindan yapilan testkitlerindede kanserojen madde bulundu.
Bilgiler için teşekkür ediyorum. Abi peki bu anlattığın ölüm ve kalp krizi olaylarında hangi aşılar kullanılmış bilgin var mı? Biontek aşısı olan bazı insanların kalp sıkıntıları yaşadıklarını bizzat kendi ağızlarından duydum. Sinovak için şimdilik duymadım/kendim de yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt