< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
Sistemin disina cikamadiktan sonra neden dandik sistem kullanayim? Sistemde isem en iyisini kullanirim. Istedigin sistem Telefonu kullan, gercekten gizlilik istiyorsan eski sistem tuslu GSM Telefon kullanman lazim. Akilli olan tüm sistemlerdeki verilere internete birkez baglandiktan sonra bir sekilde ulasilir. Sen ister Stok sürüm temoiz Android kullan. iPhone tercih etme sebebim, dokunmatiginin ve sistemin tepkisinin cok iyi calismasi. Android sistemdekilerde gec tepkime var ve dokunmatikleri olsun sistem olsun oyuncak gibi. iPhonedaki o tadi bir aldinmi birdaha birakaman kolay. Dün gece kanli ay tutulmasi vardi, ay tutulmasinda bile ay kararmiyor. Gecen ay tutulmasinda ayin önüne gecen cismin ne olabilecegini sormustum, sen hic Kara günes diye birsey duydunmu? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 16 Mayıs 2022; 22:35:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Mayıs 2022; 2:18:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Türkiyede Üniversitelerin ordan mezun olmanin hicbir özelligi kalmadi. Üniversiteler genclerin önüne konulmus bir yem gibi. Is ararkende Üniversite bitirdim simdi böyle bir yerdemi calisacagim dedirtir insana. Sedat Peker yine twitlemeye baslamis, Video atamiyor ama cok sert konusuyor. Muhalefetin yillardir yapamadigi isi Mafya Lideri yapacak gibi Salgin tiyatrosu hergecen gün yeni bir darbe aliyor, simdide birtakim ülkeler Acil onayli Genetik sivilara verilen onayi kaldiriyor sessizce. Yazin yolculuk kurallarindaki test sartlarida uluslararasi bircok ülkede kaldirilacak, Temmuzun basindan baslayaraktan. |
|
Bugün Almanca dilinde online gazetelere bakinirken dikkatimi ceken birsey oldu. Finlandiya ve Isvecin NATO üyeliginin Türkiye tarafindan veto edilmesi ve Erdogan elestirilmis. Ama nasil anlatayim, bu elestiri bicimi bizim Erdoganin AVrupa icin yaptigi dilin aynisi, yani belden altta. Özellikle yapilan yorumlar Ensonhaberdeki yurdum insaninin yaptigi yorumlardan daha komik. Örnegin bir AVusturyali gazete bu durumu elestirmis ve insanlarin cogu Türkiye Natodan atilsin Isvec ve Finlandiya girsin gibi komik yorumlar yapmis. Isin komik tarafi ise Avusturya NATO üyesi bile degil. Bunlar NATO yu AB saniyorlar veya AB nin Askeri kanadi heralde. Bu insanlar TR nin Natonun ABD den sonra en aktif ülkesi ve en güclü Ordusu oldugundanda haberi yok. Natodan TR atilirsa bir anlamida kalmiyor zaten, Isvec ve Fin ordusumu koruyacak bunlari. Yani cahil nerde olursa olsun aynidir, duygusal hareket ve söylemelerde bulunurlar ayni sebepten ne söylediklerinin nede yaptiklarinin bir önemi yoktur. Isvec ve Finlandiyada zamaninda TR iyi niyet icinde AB ye girmek icin calismalar yaparken üyeligini Veto etmislerdi, bence TR nin uygulamasi bu durumda dogru ama eger bu durus birkac milyar Euro ile bozulup sonrada cahil kitleye onlara gününü gösterdik naralari atacaksa yanlisa döner. Neyse sanirim bende duygusal hareket ettim, bu konulara kaptirmamak gerekir kendini ama su bizim Türklük akan damarlarimiz yokmu bazen tasiyor iste ve sanal tiyatrolara kapiliyoruz. |
|
Medya kaynakli yeni virüsler basin yayin yoluyla düsünsel olarak insanlara bulastirilmaya calisiliyor. Küresel MainStream medyasinda yer alan yeni Virüs Maymun cicegi. Ben haberin hicbirine tiklayip okumadim ama yerli yabanci tüm basinda birtakim resimler ve yazilar gözüme ilisti. Saglik alanindaki yeni buluslar insanlarin üstünde Demoklesin Kilicina dönüstü, bu sözü nedenmi kullandim? Bill Gates hem bulasmayi hemde enfekteyi engelleyen yeni asilar üzerinde calisildigini ve 3-4 seneye kadar calismalarin bitecegini bildirmis. Buda demektirki 3-4 sene rahat nefes alacagiz, süper asi adi verilen zimbirti piyasaya sürüldügü an insanlari buna zorlamak icin ellerinden gelen herseyi yapacaklar. Yani demem oki bunlarin bulusu bile bize dert. Bilim sunu dedi inanacaksin, bilmem ne asisi bulduk vurulacaksin. Hepsinden önemlisi herzaman susacaksin, kulagini elestirilere kapayacaksin en önemliside gözünü kapayip disini sikacaksin, iste Bilim adi altinda bizden istenenelerin özetide bunlar. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 20 Mayıs 2022; 23:0:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|