Şimdi Ara

Gündem Mükemmel Bir Şekilde Değiştirildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
19.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • papazmış , ekonomik krizmiş , dolarmış anında bitti gitti.

şimdi başımıza yeni mevzu çıkardılar . Döndük dolaştık yine mevzu türkçülük , ırkçılık mevzusuna geldi

gerçekten bu akp zamanında ülkenin başına geçmeden evvel çok güzel öğrenmiş taktikleri abd'de ki abilerinden.

insan şaşıp kalıyor .

Yıllardır aynı döngünün içinde gidip duruyoruz. Hep hep aynı şeyler. Krizler-seçimler-dolar euro sonra gündem değiştirme çok tepki alırsa bu gündem hop bir daha gündem değişiyor, her şey unutuluyor sonra 1-2 sene sonra tekrar tekrar aynı şeyler yaşanıyor.

• tek gercek dolar ve faız gerısını bılmem ben
  • Ne güzel değişti gündem işte daha ne istiyorsun, iki gün öncesine kadar kendimizi fakir ve değersiz hissederken şimdi bol kısır döngülerin zenginliği içindeyiz.
  • up
  • Gündem hep akpnin istediği şekilde değişmiyor ki. Akp kontrol edemiyor gündemi. Hergün bir başka kriz çıkıyor. Zaten son yıllarda olaysız gün geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman olduğu gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerinde medya var.İstedikleri gibi gündemi değiştirip halka asıl sorunları unutturabiliyorlar.
  • gündem değişemez
    kimse değiştiremez
    3-5 gün değişir ama tekrar asıl mesele ekonomi olur
    bakın bugün ev alayım 150.000 liram var 200.000 de kredi çekeyim deseniz çektiğiniz 200,000 610,000 lira oluyor!
    bu şartlar altında kimse ev araba alamaz
    zaten kimsede nakit yok
    olsa da günden güne eriyor enflasyon en az %50
    markete çarşı pazara gittiğinizde bunları görmemek için kör olmak lazım
    yani artık saçma sapan tartışmalarla siyaset dönmüyor
    mutfakta yangın var!
  • Televizyon izlemiyorum orda milletin ağzına sakız çalıyolar milletde cakkıdı cakkıdı çiğniyor çenesini oyalıyor zihninide.
    Medya insanları toplu halde kandırıp kitle imha silahıdır kutsal vahiy kaynağı gibi insanlar medya ne derse inanıyor.
  • Bu gundem degisecek gibi degil tvyi acinca dolari unutursun ama markete gidince tekrar aklina geliyor insanlar hala soyleniyor gerci akillancagimizida sanmiyorum

• Özel gündem masası kurulup gündem mühendisliği ezelden beri yaptıkları birşey zaten. Hele en çok da bu dönemde tam ihtiyaçları olan şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar dönüş hızını ilk ölçtüklerinde çoktan 720 derece dönmüştü bile. Sonrası nötron yıldızı ve pulsar. Kütleçekim dalgalarıyla anca ölçülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Ekim 2018; 0:28:41 >
  • Algıyı ağzından düşürmeyenler, yine algı yapma peşinde. Milleti aptal sanıyorlar.
  • TV TAMAMEN MİLLETİ UYUTMA ARACIDIR!

SİZE TAVSİYEM ,

İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN

GÜNDEMİ SİZ BELİRLEYİN!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumura Uğrayamayan Adam

TV TAMAMEN MİLLETİ UYUTMA ARACIDIR!

SİZE TAVSİYEM ,

İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN

GÜNDEMİ SİZ BELİRLEYİN!
    altına imzamı atıyım..

20 yıldır yemek yerken sadece haberleri izliyorum.

daha doğrusu haberler arası zapping mi ne diyolar değiştirip duruyorum.

haberlerde cacık tamam habercisinizde bu kadar manipule edilmezki haber denen şey.

şunu iyi anladım .özet geçiyim.

fetö zaman gazetesi haberciliği başka bir evreye taşıdı ve oradan mevcut muhalif ve iktidar yanlısı haberciler onların bırkatığı yerden devam ediyor.

sabah ın köründe biri çıkıyor ver mehteri .diğeri kibarca küfrediyor iktidara. bu kadar manyağı bir araya nasıl getirmiş bu haber denen şey hayret.
  • İstedikleri kadar gündem değiştirsinler bir şey ifade etmez. Bu balık hafızalılar dahi fahiş fiyatlarla alışveriş yapmaya devam ettikçe ekonomik krizi unutmazlar. %10 indirim getirilmesinin tek amacı da budur. İktidar bizi düşünüyor algısı yaratmaktır buradaki amaç. Ama artık bu numaralar yemez. Nedeni ise herkesin %50-100 zamın üstüne %10 indirim yapıldığını biliyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Ekim 2018; 9:24:44 >
  • Yanlış anlamayın, sözüm sizi eleştirmek değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben babamla sohbet ettiğim zaman, "Oğlum ben gençken de bugün konuşulan şeyler gündemdeydi, aradan 45 sene geçmiş hala aynı şeyler gündemde" diyor. Yani ülke zaten 60 yıldır aynı döngüyü yaşayıp duruyor, düzelme imkanı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Özel gündem masası kurulup gündem mühendisliği ezelden beri yaptıkları birşey zaten. Hele en çok da bu dönemde tam ihtiyaçları olan şey.
    Ezel derken ezel dizisinden beri mi böyle
  • aga deve kuşu misali kafayı gene gömdük toprağa lakin nefes almak için o kafa öyle yada böyle çıkacak dışarı.. insanlar ekonomik olarak zor durumda gerçek bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.