Şimdi Ara

Günde Kaç Tık Yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde mause ile ortalama 1000 tık yapıyorum resim siteleri haber siteleri vb. artık tık yapmaktan bıktım işaret parmağım içine göçtü logitech LX7 kullanıyorum bana bir yöntem öğrene bilirmisiniz tıklamadan kurtula bilmek için ?

• Klavyenin sağındaki sayısal tuş takımını fare gibi kullanabiliyorsun. Ancak bunun yavaşlığı, verdiği eziyeti nedeniyle o parmak göçerten tıklamaları değil mumla, sokak lambaları ile ararsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Klavyenin sağındaki sayısal tuş takımını fare gibi kullanabiliyorsun. Ancak bunun yavaşlığı, verdiği eziyeti nedeniyle o parmak göçerten tıklamaları değil mumla, sokak lambaları ile ararsın.

Laptop kullanmasam öyle yapardım bıktım ya bana bi çare bulun :(
  • bende de logitech lx7 var, günde kaç tıklama yaptığım konusunda en ufak fikrim yok, tahminim de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

bende de logitech lx7 var, günde kaç tıklama yaptığım konusunda en ufak fikrim yok, tahminim de yok

Bence bir süre sonra dikkat etmelisin genede logitech çok sağlam çıktı tam 1 sene 1 ay oldu hala sapasağlam duruyor aman nazar değmesin
  • 10000
    operada hep 10000 adres silme seçilidir hergün boşaltırım gene artan olur ki bu sadece internet bide crysis cod4 filan çatışma sahnelerinde 2-3 şarjör boşaltırım bi şarjör genelde 30 mermi ondada bi 10 kez tıklıyom
  • bi age of oyununda bile 1.ooo-1500 kere basyıolduğumu bilerekten eğer cod2-cod4- strateji oyunlar flnda oynarsak çok rahat 1.000< kere basıyoruzdur

tabi bu benimiçin geçerli tüm gün pc başında ama sizi bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 gün ne yapacaksınız
    5 yıl önce açıldı
    Kaç tane şikayet yaptınız ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir saat 3600 saniye 3 saniyede bir bassak 8 saatte 8000 18 saat pc başında olduğumuzu varsayarsak bide 3 4 saat dm serverda cs oynarsak tıklama 10000leri rahat bulur buda benim mouseımın sağlam olduğunu gösteriri defalarca duvara vurulmuş 3 yıldır başına gelmeyen kalmayan mouseım hala sağlam buna cidden çok şaşıyorum
  • bir saniyede kaç tık yaptğını gösteren bi program varmıdır acaba ? imleçin günde kaç km kattettiğini gösteren bi program görmüştüm
  • baslık sakat ben diyim
  • logitech LX7 den memnunmusun oyunlar icin felan iimi bende almayı planlıyomda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.