Bildirim
Günde Kaç Tık Yapıyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Klavyenin sağındaki sayısal tuş takımını fare gibi kullanabiliyorsun. Ancak bunun yavaşlığı, verdiği eziyeti nedeniyle o parmak göçerten tıklamaları değil mumla, sokak lambaları ile ararsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Klavyenin sağındaki sayısal tuş takımını fare gibi kullanabiliyorsun. Ancak bunun yavaşlığı, verdiği eziyeti nedeniyle o parmak göçerten tıklamaları değil mumla, sokak lambaları ile ararsın.
Laptop kullanmasam öyle yapardım bıktım ya bana bi çare bulun :( -
bende de logitech lx7 var, günde kaç tıklama yaptığım konusunda en ufak fikrim yok, tahminim de yok -
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
bende de logitech lx7 var, günde kaç tıklama yaptığım konusunda en ufak fikrim yok, tahminim de yok
Bence bir süre sonra dikkat etmelisin genede logitech çok sağlam çıktı tam 1 sene 1 ay oldu hala sapasağlam duruyor aman nazar değmesin -
10000
operada hep 10000 adres silme seçilidir hergün boşaltırım gene artan olur ki bu sadece internet bide crysis cod4 filan çatışma sahnelerinde 2-3 şarjör boşaltırım bi şarjör genelde 30 mermi ondada bi 10 kez tıklıyom -
bi age of oyununda bile 1.ooo-1500 kere basyıolduğumu bilerekten eğer cod2-cod4- strateji oyunlar flnda oynarsak çok rahat 1.000< kere basıyoruzdur
tabi bu benimiçin geçerli tüm gün pc başında ama sizi bilemem -
bir saat 3600 saniye 3 saniyede bir bassak 8 saatte 8000 18 saat pc başında olduğumuzu varsayarsak bide 3 4 saat dm serverda cs oynarsak tıklama 10000leri rahat bulur buda benim mouseımın sağlam olduğunu gösteriri defalarca duvara vurulmuş 3 yıldır başına gelmeyen kalmayan mouseım hala sağlam buna cidden çok şaşıyorum -
bir saniyede kaç tık yaptğını gösteren bi program varmıdır acaba ? imleçin günde kaç km kattettiğini gösteren bi program görmüştüm -
baslık sakat ben diyim -
logitech LX7 den memnunmusun oyunlar icin felan iimi bende almayı planlıyomda...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X