Şimdi Ara

Kilo almam için verilen icecek anlayanlar gelebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
17.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kilo almam için bu içecekten verildi. Günde 2 adet içeceğim değerlerine bakarsanız nasıl sizce iyi midir ?
    Kilo almam için verilen icecek anlayanlar gelebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Almak İçin Verilen İçecekler: Bilmen Gerekenler

Amacın kilo almak ise, kilo aldırmaya yardımcı olabilecek içecekleri merak ediyor olabilirsin. İşte kilo alımı için kullanılan popüler içecekler hakkında bilmen gerekenler:

Supportan Drink Kilo Aldırır mı?

Supportan Drink, yüksek kalorili bir destek içeceğidir. Protein, karbonhidrat ve yağ içerir. Düzenli olarak tüketildiğinde kilo alımına yardımcı olabilir.

Nestle Impact Kilo Aldırır mı?

Nestle Impact, yüksek enerjili ve proteinli bir destek içeceğidir. Kas kütlesi oluşturmaya ve kilo almaya yardımcı olabilir.

Nestle Resource Energy Kilo Aldırır mı?

Nestle Resource Energy, yüksek kalorili ve enerji verici bir destek içeceğidir. Kilo almaya ve enerji seviyelerini yükseltmeye yardımcı olabilir.

Nestle Resource Protein Kilo Aldırır mı?

Nestle Resource Protein, yüksek proteinli bir destek içeceğidir. Kas kütlesi oluşturmaya ve kilo almaya yardımcı olabilir.

Nutrison Advanced Diason Kilo Aldırır mı?

Nutrison Advanced Diason, yüksek kalorili ve proteinli bir destek içeceğidir. Kilo almaya ve besin eksikliklerini gidermeye yardımcı olabilir.

Fortimel Energy Kilo Yapar mı?

Fortimel Energy, yüksek kalorili ve yüksek proteinli bir destek içeceğidir. Kilo almaya ve enerji seviyelerini yükseltmeye yardımcı olabilir.

Bu içeceklerin kilo almaya yardımcı olabileceğini unutmamak önemlidir, ancak dengeli bir beslenme ve düzenli egzersizle birlikte kullanılmaları gerekir. Herhangi bir destek içeceğini kullanmadan önce doktoruna danışman tavsiye edilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam doktor mu verdi?

• Evet hocam

• Up

• Ek gıda işte anlamayacak ne var kardiş bu arada şişenin tasarımı sakat

• Besin değerleri iyi ama ağırlık kaldırmıyorsan kilo alsan bile yağ depolarsın göbek yaparsın
  • 350 kalori iki tane alsan 700eder bu hiç birşey. Benim sadece sabah kahvaltım 1000kaloriye yakın bende kilo almaya çalışıyorum.Sadece kilo alayımda nasıl olursa olsun diyorsan Makarna pilav patates 3lüsüne aban. Spor yapıyor isen et yumurta peynir de ekle bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 31 Ocak 2018; 18:56:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tadı güzel mi?

Markası ne?

Sadece eczanelerde mi?

• Dostum markası ne nerden aldın ne kadar içerikleri gayet güzelmiş

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Sakat mısın nesin? 200ml olduğunu görmüyor musun içeceğin?

• Hocam doktor verdi. Bu arada 1 tanesinde kaç kalori var bunun toplam hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 31 Ocak 2018; 18:50:51 >
  • 300, 1500den fazla kkalori alırsanız kilo almaya başlarsınız markasını felan söyleyin de ben de bakayım şu ürüne

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

Sakat mısın nesin? 200ml olduğunu görmüyor musun içeceğin?

Hanzo 200ml olsa ne olacak 350 bile 300 kalori 2 tane içse 600eder. Kilo almak için en mantıksız şey bu gıdalar. 2.5 yılda 20 kg aldım hemde yağ oranımı %16dan %13 e düşürdüm.

• Hocam bu doktorun hediyesiydi içince çope attim valla. Aksam babam eczaneden getirince atayim.

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    200ml bir bardak su demek içeceğin içeriği gayet sağlam sağlam sabah 2 tane akşam 2 tane normal yediğin yemeğe ek içmek gayet kilo aldırır vucüt geliştirme de yapılırsa yanında sağlam kaslı bi vücut inşaa edilir.

• Hocam göbek yaoamayacak kadar zayifim. En az 25 kilo eksigim var

• Hani o bizim içtiğimiz ve sizin kanser yapar, kalp büyütür dediğiniz protein- karbonhidrat tozu varya, işte içtiğin şeyde ondan

• içerik tamam da sağlıklı mı dersen aslında bu tür ürünler sağlıksız. içeriğindekileri arttırmak için işleniyor, katkı maddeleri oluyor yapay yani. sürekli tüketmeni önermem. paket gıdalarla kilo almak yerine başka tavsiye vermedi mi ki doktor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

Hocam göbek yaoamayacak kadar zayifim. En az 25 kilo eksigim var

Dostum sen ağırlık kaldırmadan spor yapmadan 25 kilo alsan en az 20 kilo yağ depolarsın. Kaslarını uyarmadan yüksek protein içerikli besinler tüketirsen vücut onları yağa çevirip depolar.
  • Hocam babam geldi ismi supportan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.