Şimdi Ara

Günde 8 litre su içiyorum. [EDIT] Teşhis Kondu !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
17.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vg yarışmacıları yarışmaya az kala o kadar içiyorlar yuh 8 litre ne birader.
  • içmememen lazim. Agzin kuruyosa kurusun, boyle bahane mi olur. Gunde 3 litreyi geçmek sakat. Cussen buyukse 4 litre olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin fazlası zarar tabiki ama günde 8 litre su konusunda herhangi bir zarar oluşturmaz merak etme, nadir de olsa günde 19-25 litre su içenler var onlarda sıkıntı oluşturabilir ama 8 litre sağlıklı bir insan için sıkıntı yapmaz. Senin su içme isteğin, ağzının kuruması psikolojik bir şey benim tahminime göre onu yenmen gerekiyor tabi hasta olacağından değil çok su tüketmek de hem masraf hem tuvalet sıkıntısı yapar. Bu arada çok su tüketiyorum hasta olacağım diye düşünerek de kendini hasta yapabilirsin o yüzden düşünme bunları, 8 litre su sana zarar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronauns -- 26 Ağustos 2019; 21:13:17 >
  • günde bir bardak zor içiyorum
  • Hocam emin misin ? 10 litre su içiyorum gùnlùk neredeyse ama böyle sikinti olmuyor
    Merak edenler için tuvalete 6 saatte bir gidiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • g70g G kullanıcısına yanıt
    Eminim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şeker hastalığı belirtisi hocam.

• Ecücle mecüc müsün hocam 8 litre su içmek ne

• ADH hormonu salgılanmasında bir problemin olabilir.Bu hormonun kısaca görevine değinirsek vücutta su tutmayı sağlar büyük ihtimal sende az çalıştığı için vücudun hep su içmek istiyor ama tutamadıktan sonrada boşuna gidiyor Endekronolojiye gitmen gerekir.
  • bizde su içmeyi eksik ediyoruz diye sıkılıp üzülüyoruz
  • Oda bi şey mi be ben 15 LT aşağı düşürmüyorum,
  • fb.1907 kullanıcısına yanıt
    Sigara içtiğim yıllarda gün de yaklaşık 2,5 litre su içiyordum. 5 yıl önce sigarayı bıraktım ve bu zaman zarfında iş yerimde ve odamda 1-2 tane 1 litrelik su şişeleri bulundurmaya, gün içerisinde yaklaşık 5-6 litre su içmeye başladım. Sigarayı bu sayede bıraktım diyebilirim. Yaz kış fark etmeksizin içiyorum. Aşırı susama hissi olmuyor, ancak hava sıcaksa eğer akşamları bile dışarıda terlediğim oluyor. Yaşım 37 henüz bir zararını görmedim.
  • Akciğerleri kontrol ettir derim film falan çektir
    Ciğeri yanmış gibi su içiyor derler bizim orda

Fazla su mideyi genişletir

Açlık ve susuzlukla bedenlerinizi zayıflatın diye hadis var veya benzeri.

Azı yarar çoğu zarar
    Yediğin yemek kadar su iç

Mideyi 3 e ayır
    1 parça yemek
    1 parça su
    1 parça hava

Bu hesaba göre yemek su miktarı eşit olmalı veya yakın 8 kg yemek yemek sağlıklı denebilir mi?

Soğuk su içebiliyor musun
    Soğuk su içebiliyorsan
    ciğerler sağlam büyük ihtimalle

Ciğeri hasta olan soğuk su içemez diye okumuştum veya duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Sigara içtiğim yıllarda gün de yaklaşık 2,5 litre su içiyordum. 5 yıl önce sigarayı bıraktım ve bu zaman zarfında iş yerimde ve odamda 1-2 tane 1 litrelik su şişeleri bulundurmaya, gün içerisinde yaklaşık 5-6 litre su içmeye başladım. Sigarayı bu sayede bıraktım diyebilirim. Yaz kış fark etmeksizin içiyorum. Aşırı susama hissi olmuyor, ancak hava sıcaksa eğer akşamları bile dışarıda terlediğim oluyor. Yaşım 37 henüz bir zararını görmedim.
    Boy kilo kaç hocam
    Fazla kilo var mı?

• Boy 185cm. Kilo şu an 90. 7-8 ay öncesine kadar 80'dim, kilo fazlam olduğunu düşünüyorum. Sigara içtiğim dönemler 80 kg. üzerine çıktığımı hiç hatırlamıyorum. Spor amaçlı aktif olarak bisiklet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Bence de insülin direnciyle alakalı çünkü bende de var.
    içelim hocam boşverin ölümcül doz değil sonuçta doktorların kesin için dediğinin 2 katı.insülin yakıyor demek ki vücudu neden kıvranalım?bunun eksisi diğer insanlara göre daha fazla mineral kaybediyoruz ama buna göre besleniliyorsa bu da sorun değil.
  • Biz de su icemiyoruz, yazin biraz daha icerdim onu da biraktim aklima gelmiyor icmek

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Boy 185cm. Kilo şu an 90. 7-8 ay öncesine kadar 80'dim, kilo fazlam olduğunu düşünüyorum. Sigara içtiğim dönemler 80 kg. üzerine çıktığımı hiç hatırlamıyorum. Spor amaçlı aktif olarak bisiklet kullanıyorum.
    Fazla su içmek kilo yapabilir diye sormuştum
    Mideyi genişletir fazla su içmek
    Daha fazla yemek ihtiyacı olur
    Fazla su fazla yemek fazla uyku

Bisiklet de kısırlık falan yapabilir hassas yerlere darbe vuruyor sürekli sağlıklı değil
    İlla Sürecekseniz ayakta sürün
    İlk Hızlanırken eklemlere fazla baskı oluyor

• Ben de yaz kış denemeden günde 3-4 litre rahat içiyorum. Bilgisayar başında çok zaman geçirdiğimde 5 litreyi bile buluyorumdur. Bir rahatsızlığım yok çok şükür.
  • Bilimsel cevaplar vereceğinizi düşünmüştüm ancak yanılmışım, yazdıklarınız biraz şehir efsanesi olmuş. Özellikle de bisikletin kısır yapabileceği konusu. :) Neyse ben konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.