Şimdi Ara

Günde 15 km yürüyüş ile 1 ayda kaç kilo verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
36.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük en fazla 1.000 kalori alıyorum 15 km tempolu yürüyüş yapıyorum 1 ayda kaç kilo veririm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 15 km Yürüyüş ile 1 Ayda Kaç Kilo Verilir?

Günde 15 km yürümek, kilo vermeyi destekleyen mükemmel bir egzersiz şeklidir. Saatte yaklaşık 300-400 kalori yakmanıza yardımcı olarak önemli bir kalori açığı yaratır.

Bir ay boyunca günde 15 km yürüdüğünüzde, yaklaşık 1,5-2,5 kg verebilirsiniz. Tabii ki, bu verilen kilo miktarı, başlangıç kilonuza, metabolizmanıza ve diyetinize bağlı olarak değişebilir.

Yürüyüşün yoğunluğunu artırarak veya süresini uzatarak daha fazla kilo verebilirsiniz. Örneğin, günde 20 km yürümek, günde 15 km yürümeye göre daha fazla kalori yakmanıza ve kilo vermenize yardımcı olur.

Günde 15.000 adım atmak (ortalama 12 km), bir ayda yaklaşık 1,2-1,8 kg kaybetmenize yardımcı olabilir. Bu nedenle, günde 15 km yürümek, 15.000 adım atmaya benzer kalori açığı oluşturur.

Yürürken kalori yakımı, yaşınıza, kilonuza ve yürüyüş hızınıza bağlı olarak değişir. Örneğin, 70 kg ağırlığındaki bir kişi, 1 saatlik 15 km'lik bir yürüyüşte yaklaşık 350 kalori yakar.

Günde 15 km yürümenin yanı sıra, kilo vermek için sağlıklı bir diyet takip etmek de önemlidir. Yürüme ile birlikte sağlıklı beslenerek, kilo verme hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 ay yasamazsın diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KlA

1 ay yasamazsın diye düşünüyorum
    Ne 1000 kalori ile yetinirsin nede 15km yürüyebilirsin geçiniz
  • Günde 1000 kalori alcam ve 15km yürücen? yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yediğim herşeyi teker teker telefona giriyorum

• Bu da adım sayısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

Bu da adım sayısı
    Tahminim 7-8 kilo verirsin.Ancak bol bol kas kaybedersin giden kasıda yerine geri koymak çok zor.

edit eğer normal kilolarda insansan obezsen 10-12 kilo gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 18 Temmuz 2015; 23:20:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet ile 40 km kaç saat olur?
    10 yıl önce açıldı
    2 ayda 10 kilo alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    1 günde 1000 km yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa000xxx

Yediğim herşeyi teker teker telefona giriyorum

Uygulamanın adı ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin ejderhası Ç kullanıcısına yanıt
    S Health

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

S Health
    Fenaa.Daha S image kullanmayı bilmeyenler ve haberdar et özelliğini bilmeyenler var.
  • 1 ayı geç 1 hafta yaşayamazsın

• 5km 270 kaloriye denk geliyor ordan hesapla dostum

• Günde 1000kalori alıp yürüyüş ile 1000kalori verirsen vücut sağlığını bozarsın verdiğin kiloda kastan gider sarkmalar oluşur. Günlük kalori ihtiyacını hesapla ondan 500eksiği filandı galiba o kadar kalori alman lazım. Bodybuilding bölümüne açarsan bu konuyu daha güzel bilgi alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Günde 1000kalori alıp yürüyüş ile 1000kalori verirsen vücut sağlığını bozarsın verdiğin kiloda kastan gider sarkmalar oluşur. Günlük kalori ihtiyacını hesapla ondan 500eksiği filandı galiba o kadar kalori alman lazım. Bodybuilding bölümüne açarsan bu konuyu daha güzel bilgi alırsın
    7,321514123 tabi ki.
  • Yürümene gerek yok boğazı kesecen.

• quote:

Orijinalden alıntı: öldü.

Yürümene gerek yok boğazı kesecen.
    s health adımı doğru saymıyor bence sizi yanıltabilir
  • Çok fazla kilo verirsin. Şuanki kilona bağlı bu birazda. Normalde yetişkin bir erkek vücudu 2000 kalori yakıyor idi yanlış hatırlamıyorsam ortalama olarak. Sen yediğin 1000 kaloriyi yürüyerek veriyorsun. Senin dediğine göre günlük 2000 kalori harcasan vücudundan, 1 ay sonra 2000.30/8000 = 7.5 kiloya yakın bir kilo verebilirsin yaklaşık olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrik -- 19 Temmuz 2015; 1:04:54 >
  • 1000 kalori ile çok rahat ve sağlıklı beslenebilirsiniz hemde tıka basa doyarak
    Ispanak vs gibi sebzelerde kalori yok gibi bişey istersen geberene kadar ye
    Köfte tavuk göğsü ton balığı biftek vs
    Abur cubur ekmek ve kalorili sağlıksız besinler yemezsen 1k küsür kalori ile istediğin yemeği istediğin kadar yiyebilirsin yine kilo verirsin
    Ben diyetsiz günlük ortalama 8-10km yürüyüşle 3 ayda falan 20 kilo verdim ama ben istediğim herşeyi yemiştim dışarı arkadaşlarla çıkıyosam en büyük hamburgeride yerdim

Diyet vs değil olay diyet yaparsan psikolojik olarak diyet bitsede şunları yesem psikolojisi oluşacak ulaşamadığın şey çekici gelir mantığı hemde diyet bitince hep diyet bitti ödül paikolojisinde olacagından o kilolar geri gelir.
    Sağlıklı beslenecem insan gibi beslenecem diyin illaki canın cips ister çikolata ister hamburger ister canın istediğinde ye bunları ama o gün onu yediysen akşamı meyve ile kapat 10 değil 15 yürü.
    Hergün hergünde öyle beslenme

• Tempolu koş bacak kası yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel kas yakarsın. Vücudunu da yoksunluğa sokarsın bütün hastalıklara açık olursun ondan sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.