Şimdi Ara

Günde 13 saat pc başında olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karantinada değilen bile 1'de kalkıyorum ve sahur yapana kadar yani gece 2'ye kadar bilgisayarın başındayım.Oyun da oynamıyorum ama zaman kum saati gibi akıyor.Hayatımı çürüttüm insan ilişkilerini unuttum.Arkadaşım yok diye annem tanıştırmaya çalıştı(evet o kadar leşim) konuşacak bir şey bulamadım.Önceden ilişkilerim vardı herkes boş yapıyorsun aşırı boşsun falan diyordu.Ben de dedim konuşmayayım o zaman rezil oluyorum.Kitap falan okuyorum o da 1 saat falan.Yazılım falan önceden ilgimi çekiyordu ama analitik zeka gerekiyor ben aptal olduğum için bıraktım.Makale yazıyordum onu da saldım.Korkuluk benden daha işlevsel sanırım.Bundan kurtulan vardır herhalde.Sizde durumlar iyidir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBD8EA8A -- 29 Nisan 2020; 0:12:57 >

• Sizin probleminiz çok takıntı haline getirmeniz. Siz toplumun yaklaşımına karşın mı halinizden şikayetçisiniz? Yoksa gerçekten kendi bu halinizden mi şikayetçisiniz?
    Bunun cevabını önce bulun. Eğer gerçekten halinizden memnunsanız ve aslında hiçte fena değilim diyorsanız dert etmeyin. Milletin ağzına bakarak yol almayın. Dışarıda sosyal olup çok mankafa olan ve hiçbir halttan anlamayan insanlar görüyorum. Yani belki sosyal olmamak dışında on numara insansınızdır? Bundan 1 ay 1 yıl ya da 5 yıl sonra bir bakmışsınız çok çevreniz vardır. Ama yeter ki salın kendinizi... Mesela benim eskiden çok çevrem vardı. Şu aralar asosyalim. Buna rağmen hala tanıyan, arayan ve ulaşmaya çalışan tanıdıklarım var.
  • Yaş kaç hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Yaş kaç hocam
    17 YKS'ye hazırlanıyorum hocam ama 30 yaşında olsam da pek fark olacağını sanmıyorum.
  • Üniversitede değişmeye çalış hocam.Bende bu sene sınıf tekrarı yapmasaydim seneye üniversiteye başlayacaktım.Sen gibi asosyal birisiyim üniversitede kendimi değiştirmeye çalışacağım oldu olmadi son şansım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Üniversitede değişmeye çalış hocam.Bende bu sene sınıf tekrarı yapmasaydim seneye üniversiteye başlayacaktım.Sen gibi asosyal birisiyim üniversitede kendimi değiştirmeye çalışacağım oldu olmadi son şansım artık
    Umarım değişiriz de zor hocam kaba eti kaldırmak lazım sandalyeden.
  • Zor beyler zor. Kişiliğiniz böyleyse zor oluyor.
    Ama istiyorsanız kendinizi zorlamanız gerek.
  • Sizin probleminiz çok takıntı haline getirmeniz. Siz toplumun yaklaşımına karşın mı halinizden şikayetçisiniz? Yoksa gerçekten kendi bu halinizden mi şikayetçisiniz?
    Bunun cevabını önce bulun. Eğer gerçekten halinizden memnunsanız ve aslında hiçte fena değilim diyorsanız dert etmeyin. Milletin ağzına bakarak yol almayın. Dışarıda sosyal olup çok mankafa olan ve hiçbir halttan anlamayan insanlar görüyorum. Yani belki sosyal olmamak dışında on numara insansınızdır? Bundan 1 ay 1 yıl ya da 5 yıl sonra bir bakmışsınız çok çevreniz vardır. Ama yeter ki salın kendinizi... Mesela benim eskiden çok çevrem vardı. Şu aralar asosyalim. Buna rağmen hala tanıyan, arayan ve ulaşmaya çalışan tanıdıklarım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki spor yardımcı olur

• Kardeşim yanlış anlama da sen sukoyvermişsin.

Hadi şimdi virüs cart curt dalgasına evdeyiz insan ilişkileri telefona sığdı da.

Normal zamanda nasıl becerdin bu işi? Bak ben lisedeyken çıkıntıyım sınıfa ayak uydurmuyorum diye kimse haz etmezdi, ama ben de kendimden asla taviz vermezdim kimse ezikleyemezdi. Bunu bildikleri için de asla bulaşmazlardı.

Sen de bi acaba silkelenip kendine mi gelsen bi saç sakal traşı güzel dişlerine dikkat etsen diksiyonu geliştirsen, kilon azsa/çoksa spor yapabilirsin. Bence bu şekilde kolayca düz arkadaşlıklar edinebilirsin, çok da zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 29 Nisan 2020; 16:48:17 >
  • erkekmisin kızmısın
  • Merak etme 3 4 sene sonra pc basinda oturamayacaksin

Neden bilmiyorum bende senin gibiyken artık 1 saat zor oturur oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan giriyorum genelde ama 4500 mAh bile günde 2 kere bitiyor neredeyse. Bilgisayar mecbur açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela nasıl muhabbet döndürüyosun da sana boş diyolar merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EBD8EA8A

Umarım değişiriz de zor hocam kaba eti kaldırmak lazım sandalyeden.

Alıntıları Göster
    Kaldır kardeşim o zaman. (kaba etini )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 29 Nisan 2020; 18:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Sizin probleminiz çok takıntı haline getirmeniz. Siz toplumun yaklaşımına karşın mı halinizden şikayetçisiniz? Yoksa gerçekten kendi bu halinizden mi şikayetçisiniz?
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim hocam lakin çevreye açılınca bile kimsenin umurunda olmayan adeta "doomer" biriyim.Turkcell telefonumu arıyor ama açmaya bile utanıyorum.İnsanlarla ilişkimi düşünün ne kadar komik olur.Kimse dost olmak istemiyorsa bir problemim vardır ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

Belki spor yardımcı olur
    Spor yaptım bir süre okul yüzünden bıraktım özgüven konusunda bir tık faydası oldu ama bu sefer özgüvenli bir bağımlı oldum.
  • Devam etmek istiyormusun spora?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Kardeşim yanlış anlama da sen sukoyvermişsin.

Hadi şimdi virüs cart curt dalgasına evdeyiz insan ilişkileri telefona sığdı da.

Normal zamanda nasıl becerdin bu işi? Bak ben lisedeyken çıkıntıyım sınıfa ayak uydurmuyorum diye kimse haz etmezdi, ama ben de kendimden asla taviz vermezdim kimse ezikleyemezdi. Bunu bildikleri için de asla bulaşmazlardı.

Sen de bi acaba silkelenip kendine mi gelsen bi saç sakal traşı güzel dişlerine dikkat etsen diksiyonu geliştirsen, kilon azsa/çoksa spor yapabilirsin. Bence bu şekilde kolayca düz arkadaşlıklar edinebilirsin, çok da zor değil.
    Tel tedavisi geçirdim ve dişlerime önem veriyorum.Kilom ve boyum normal.Sadece diksiyonum yüzünden yalnız olduğumu düşünmüyorum.Ayrıca kitap sayesinde biraz gelişmiş diğer insanlardan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.