< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBD8EA8A -- 29 Nisan 2020; 0:12:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBD8EA8A -- 29 Nisan 2020; 0:12:57 > |
Zor beyler zor. Kişiliğiniz böyleyse zor oluyor.
Ama istiyorsanız kendinizi zorlamanız gerek. |
Sizin probleminiz çok takıntı haline getirmeniz. Siz toplumun yaklaşımına karşın mı halinizden şikayetçisiniz? Yoksa gerçekten kendi bu halinizden mi şikayetçisiniz?
Bunun cevabını önce bulun. Eğer gerçekten halinizden memnunsanız ve aslında hiçte fena değilim diyorsanız dert etmeyin. Milletin ağzına bakarak yol almayın. Dışarıda sosyal olup çok mankafa olan ve hiçbir halttan anlamayan insanlar görüyorum. Yani belki sosyal olmamak dışında on numara insansınızdır? Bundan 1 ay 1 yıl ya da 5 yıl sonra bir bakmışsınız çok çevreniz vardır. Ama yeter ki salın kendinizi... Mesela benim eskiden çok çevrem vardı. Şu aralar asosyalim. Buna rağmen hala tanıyan, arayan ve ulaşmaya çalışan tanıdıklarım var. ![]() |
Üniversitede değişmeye çalış hocam.Bende bu sene sınıf tekrarı yapmasaydim seneye üniversiteye başlayacaktım.Sen gibi asosyal birisiyim üniversitede kendimi değiştirmeye çalışacağım oldu olmadi son şansım artık
|
Git spora memelerin sallanacagina tassaklarin sallansin kardesim.Bir de konusurken 7 24 bunu da desem en fazla nolabilir amq kafasinda olursan en azindan insanlarla sohbet edicek cesareti toplayabilecegini dusunuyorum.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 29 Nisan 2020; 16:48:17 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 29 Nisan 2020; 18:5:30 > |
|
|
|