Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: 3 Kırmızı Işık Problemi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
1
Favori
64.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube videolarına her zaman inanmayın. Fake videolarla dolu orası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tècnics

quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Orjinalden alıntı: Tècnics

Bnm cihaz norvecten geldi 2 gundur full acık 01-03-2006 tarihli ve kutu vs hiçbişey gelmedı dırek posete sallamıs getırmısler cıhaz hor kullanılmıs ama 3 kırmızı daha vermedı ve inşallahda o gunlerı gormem

Daha 2 gün olmuş dostum.bi zaman geçsin,başlangıç için fena değil ta bi.bu arada İD&T bilet fiyatları nedir?.FOREVER HARDSTYLE!!!

Aslansın Ölümüne Trance 65-70 Euro 03-03-08 Utrech Amsterdam arena...

Biletler 200 euro olsa yine gidilir bea,o ambiyansı hayatın boyunca unutamazsın.Bi gün akacam aleme kopacam diyardan diyara ve bass ın atardamarı kulaklarımdayken Turntable başına ben geçecem,herkesi kendinden geçirecem.var mı ötesiiiii.HARDSTYLE WILL NEVER DIE!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 7 Ocak 2008; 20:13:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

arkadaşlar millitary pack bi xbox aldım daha sıfır acmadım bile kutusundan.Bir kere bile çalıştırmadım.Çalıtırmaya başlamadan önce garanti olsun diye termal jellerini degiştirsemmi önlem olarak ? Korktum bi arkadasımız daha eve yeni getirdiği konsolun hemen 3 kırmızı verdiğini söyledi.Teşekkürler

güle güle kullan bende military aldım termal macunları değiştirdim.. birde içine fan yerleştirdim elektriğinide dvd rom kablosundan aldım..bayağıdırda livedan oynuyorum fw li olarak daha banlanmadı ..
  • Her an banlanabilirsin çünkü banlanman çin bütün özellikleri barındırıyorsun. FW, dahili modifikasyon ve online oyun. Bakalım ne zaman banlanacaksın
  • havlu yöntemi işe yarıyor haaa haberiniz olsun ohhh be dünya varmışşş

• diyelimki arkadaşlarla toplanıp xbox da pes turnavası yapıcaz 5-6 saat falan sürer tahminen bu gibi durumlarda 3k görme olasılığı yüksekmidir?yani 2-3 saat çalışınca makina kapatıp soğumasını bekleyip ondan sonra tekrar mı devam edicez.yani xbox un 3k da tahminen sınırlaması nedir 3-4 saatten sonra şansımızı fazla zorlamamak mı gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

diyelimki arkadaşlarla toplanıp xbox da pes turnavası yapıcaz 5-6 saat falan sürer tahminen bu gibi durumlarda 3k görme olasılığı yüksekmidir?yani 2-3 saat çalışınca makina kapatıp soğumasını bekleyip ondan sonra tekrar mı devam edicez.yani xbox un 3k da tahminen sınırlaması nedir 3-4 saatten sonra şansımızı fazla zorlamamak mı gerekir?

Bana kalırsa saat başı bi 15 dk soğuması için yeter.ama eğerki olabildiği kadar fazla oynayalım yeterki ne zaman ısınacağını bilelim diyosan bi eleman bulcan kendine arada bi makinayı elliyecek ısındımı bağıracak ısındıı ısındııı kapaa kapaa die

• bence pes 360 ı fazla zorlamıyor bir sorun olacağını zannetmem.
  • Oyunların makineyi zorlamasıyla 3k görmesinin bir alakası olmamalı. Çünkü dükkandan alıp da eve geldiğinde konsolu açıp, 5 dakika menüde dolaştıktan sonra 3K gören de var Bahsettiğim dükkan da resmi satış yapan bir dükkan Londra'da.
  • Ben inanmıyorum onlara Zeus. Ben de 360'ı Londra'daki HMV'lerin birisinden aldım. Geçen yıl şubatta almıştım tam, aradan bir yıl geçti, hiçbir sorun yok. Üretim tarihi de 16.09.2006.
    İlk başlarda korkuyorsunuz falan ama sonradan zerre kadar korku kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Betrayal

Ben inanmıyorum onlara Zeus. Ben de 360'ı Londra'daki HMV'lerin birisinden aldım. Geçen yıl şubatta almıştım tam, aradan bir yıl geçti, hiçbir sorun yok. Üretim tarihi de 16.09.2006.

Dediğine bakılırsa Her 360 illa kırmızı görcek diye bişey yok.yani o kadar içten demişsin ki arkadaşım walla ii geldi
  • quote:

Ben inanmıyorum onlara Zeus. Ben de 360'ı Londra'daki HMV'lerin birisinden aldım. Geçen yıl şubatta almıştım tam, aradan bir yıl geçti, hiçbir sorun yok. Üretim tarihi de 16.09.2006.

Daha alalı bir hafta oldu ama korkumu yenmek üzereyim Atikte sogutma sistemi uygulatcam sadece
  • quote:

Zaten bu 9. ay 2006 üretimliler de ne bereketli konsollarsa, en az bozulanlar bunlar herhalde. Umarım uzun süre dayanır, ne diyim
  • Teşekkür ederim, temennim bu yönde. : )
    Bu arada mesajımda hiçbir sorun yok demişim, ama ısınma ve 3 kırmızı açısından sorun yok. DVD-ROM'da bir hayli sıkıntı var. Basıyorum açılması için, açılmıyor. Kimi zaman ancak 3. ve 4. basışımda açılıyor. Bunun FW ile de alakası yoktu, FW yaptırmadan, konsolu aldığım 3.-4. ayda başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

bence pes 360 ı fazla zorlamıyor bir sorun olacağını zannetmem.

Pes çok fazla zorlamasa da sorun çıkartabiliyor. Bende orijinal PES 6 var konsolu aldığımdan beri ve en çok oynadığım oyun da o. Çok uzun süre arka arkaya oynamıyorum ama şu ana kadar birkaç kez garip şekilde kasıldı. Hatta o olay başıma geldiğinde birçok foruma "3 kırmızı mı geliyor!?!?!" şeklinde panik içinde sorular yöneltmiştim. :) Ama yok, 3 kırmızı falan vermiyor alet. :D
  • aradaslar forumu takip ediyom aklima takilan bir sorun kaldi bu 3k ile ilgili. Forumda biyerde okumustum atik elktronik bi makine getittirmis bi 3 kirmizi isigi saglikli bir sekilde halletmek icin. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi yaptiran yada ordan yaptirdiktan sonra yine 3k goren oldumu ne tur faydalari zararlari var?
  • BEN ELİTE VE PREMİUM KONSOLLARDA YANİ HDMI GİRİŞLİ KONSOLLARDA 3K YAŞANACAĞINI SANMIYORUM. BELKİ BİRKAÇ İSTİSNA OLABİLİR FAKAT DONANIM VEYA YAZILIMDAN KAYNAKLANAN HATALARIN MS TARAFINDAN GİDERİLDİĞİ KANAATİNDEYİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloneromeo -- 15 Ocak 2008; 12:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

aradaslar forumu takip ediyom aklima takilan bir sorun kaldi bu 3k ile ilgili. Forumda biyerde okumustum atik elktronik bi makine getittirmis bi 3 kirmizi isigi saglikli bir sekilde halletmek icin. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi yaptiran yada ordan yaptirdiktan sonra yine 3k goren oldumu ne tur faydalari zararlari var?

Böyle birşeyin olması saçma. Tamir etmek için birşeyler getirmişlerdir belki ama bu 3K için çözüm olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

aradaslar forumu takip ediyom aklima takilan bir sorun kaldi bu 3k ile ilgili. Forumda biyerde okumustum atik elktronik bi makine getittirmis bi 3 kirmizi isigi saglikli bir sekilde halletmek icin. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi yaptiran yada ordan yaptirdiktan sonra yine 3k goren oldumu ne tur faydalari zararlari var?

Böyle birşeyin olması saçma. Tamir etmek için birşeyler getirmişlerdir belki ama bu 3K için çözüm olamaz.

Tamir için getirmişler tabiki ama sölenen 3k gören makinayı eski halinden daha saglam yaptıkları ve gerçekten baya iddalılar İnş işe yarar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.