Ya bazı yorumları okuyorum da içim karardı valla gece gece bugün öğlen saatlerinde benim de xbox elite gelecek valla ben bile tırstım şu an,içim karardı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka
Ya bazı yorumları okuyorum da içim karardı valla gece gece bugün öğlen saatlerinde benim de xbox elite gelecek valla ben bile tırstım şu an,içim karardı yaw
Dostum korkacak bişey yok aslında.sadece durumuna göre hareket edeceksin o kadar.yoksa sadece rüyamızda görecez bu makineyi.önlem olsun diye fan her zaman yararlı bence ve şu macun olayını elek. ten biraz anlayan arkadaşın varsa rahat yaparsın.ben yapacağım adım gibi eminim.biraz kendimize güvenelim ki rahat rahat tadını çıkara çıkara şu makinenin keyfini çıkaralım
xbox 360 elite de önceki versiyonlara göre 3 kırmızı ışık problemine rastlama olasılığı daha düşük diyorlar(Tersini söyleyen de var)Doğruluk derecesi nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu ana kadar Elite konsollarda ve diğer HDMI çıkışı olan yeni anakartlı konsollarda 3 kırmızı ışık sorunu konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Yani bu konsollarda şu ana kadar 3 kırmızı ışık sorunu görülmedi anlamına geliyor bu. Sağda solda siyah kasa Xbox'lar gösteriliyor 3 kırmızı ışıklı ve Elite diye kandırıyorlar milleti. Neden yapıyorlar bunu bilmiyorum ama bu tür videolar Youtube'de oldukça popüler.
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
Şu ana kadar Elite konsollarda ve diğer HDMI çıkışı olan yeni anakartlı konsollarda 3 kırmızı ışık sorunu konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Yani bu konsollarda şu ana kadar 3 kırmızı ışık sorunu görülmedi anlamına geliyor bu. Sağda solda siyah kasa Xbox'lar gösteriliyor 3 kırmızı ışıklı ve Elite diye kandırıyorlar milleti. Neden yapıyorlar bunu bilmiyorum ama bu tür videolar Youtube'de oldukça popüler.
valla bnde ocak ayında elite alcam bı alcam dıorum korkuorum 3ısıktan ılk yazıyı yazan arkadasa tesekkurler elderzeusun su yazısını okuyunca bıras ıcım rahatlıdı o youtubedekı goruntulerı gorunce bazı sıtelerde resmı olarak 15 ocak 2008 de turkıyede satısa sunulcak dıor dorumu bole sey acaba yada bn sömestrda ıstanbula gıdıp alcam sızce nedr?fakemı
ellerine saglik super calisma olmus.
quote:
Orjinalden alıntı: HuLK559
quote:
valla bnde ocak ayında elite alcam bı alcam dıorum korkuorum 3ısıktan ılk yazıyı yazan arkadasa tesekkurler elderzeusun su yazısını okuyunca bıras ıcım rahatlıdı o youtubedekı goruntulerı gorunce bazı sıtelerde resmı olarak 15 ocak 2008 de turkıyede satısa sunulcak dıor dorumu bole sey acaba yada bn sömestrda ıstanbula gıdıp alcam sızce nedr?fakemı
Çoğu kişi öyle diyor ama ben emin değilim. Daha doğrusu kimse emin değil çünkü resmi bir açıklama yapılmadı henüz. Eğer böyle bir durum olursa, zaten gidip orjinal almak en mantıklısı. Büyük teknoloji mağazalarında satışına başlanacakmış hemen Arcade ve Elite modellerin, eğer gerçekten Ocak ortasında resmi giriş yapılırsa.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HuLK559
quote:
Çoğu kişi öyle diyor ama ben emin değilim. Daha doğrusu kimse emin değil çünkü resmi bir açıklama yapılmadı henüz. Eğer böyle bir durum olursa, zaten gidip orjinal almak en mantıklısı. Büyük teknoloji mağazalarında satışına başlanacakmış hemen Arcade ve Elite modellerin, eğer gerçekten Ocak ortasında resmi giriş yapılırsa.
hmm ıns cıkar snle msn veya pmden gorusmek ısterım elderzeus beyfendı ıstersen cunku xbox bılgım az denecek kadar azda yardm edersen hem bıseyler ogrenırım konusuruz saol bılgı ıcın
Beni MSN'e ekleyebilirsin. Fazla vaktim olmuyor MSN için ama elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Forumun Xbox bölümünde de hemen her konuda konuşulmakta. Bir yandan da başlıkları takip edersen, bilgini artırabilirsin.
bakıorum bılgı ıcın ama senn bılgı sevıyene ulasamam cok bılıorsun nese ekledım
quote:
Beni MSN'e ekleyebilirsin. Fazla vaktim olmuyor MSN için ama elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Forumun Xbox bölümünde de hemen her konuda konuşulmakta. Bir yandan da başlıkları takip edersen, bilgini artırabilirsin.
PS3 için de yakında bir fw ya da chip mod tarzı birşeyler çıkacaktır. yok 3 kırmızı yok bilmemle bu cihazla uğraşılmaz bence. ps3 biraz daha gelişsin. korsan modu vs. yapılıp biraz daha yaygınlaşsın oyunları kolay bulunabilir hale gelsin bir ps3 almayı düşünüyorum bu 3 k olayı çok korkutucu görünüyor. sen o kadar para ver al aleti takar takamz bozulsun. korkunç birşey olsa gerek...
Bnm cihaz norvecten geldi 2 gundur full acık 01-03-2006 tarihli ve kutu vs hiçbişey gelmedı dırek posete sallamıs getırmısler cıhaz hor kullanılmıs ama 3 kırmızı daha vermedı ve inşallahda o gunlerı gormem
quote:
Orjinalden alıntı: Tècnics
Bnm cihaz norvecten geldi 2 gundur full acık 01-03-2006 tarihli ve kutu vs hiçbişey gelmedı dırek posete sallamıs getırmısler cıhaz hor kullanılmıs ama 3 kırmızı daha vermedı ve inşallahda o gunlerı gormem
Daha 2 gün olmuş dostum.bi zaman geçsin,başlangıç için fena değil ta bi.bu arada İD&T bilet fiyatları nedir?.FOREVER HARDSTYLE!!!
quote:
Orjinalden alıntı: stormoffdarkness
quote:
Orjinalden alıntı: Tècnics
Daha 2 gün olmuş dostum.bi zaman geçsin,başlangıç için fena değil ta bi.bu arada İD&T bilet fiyatları nedir?.FOREVER HARDSTYLE!!!
Aslansın Ölümüne Trance 65-70 Euro 03-03-08 Utrech Amsterdam arena...
arkadaşlar millitary pack bi xbox aldım daha sıfır acmadım bile kutusundan.Bir kere bile çalıştırmadım.Çalıtırmaya başlamadan önce garanti olsun diye termal jellerini degiştirsemmi önlem olarak ? Korktum bi arkadasımız daha eve yeni getirdiği konsolun hemen 3 kırmızı verdiğini söyledi.Teşekkürler
Gereksiz bir işlem olur. Bence hiçbir şeyi değiştirmeden oynamaya başla. İçinin rahat etmesini istiyorsan, bir etkisi olmayacaktır ama, Intercooler tarzı soğutuculardan alabilirsin. Ama eski model bir konsol olmasından dolayı, 3 kırmızı riski fazla.
Bende XBOX elite almayı düşünüyordum (Ekran kartı ve pc yenilemekten yoruldum). Özellikle en son çıkan elite ve arcade için 65nm deniyordu. Ancak http://www.youtube.com/watch?v=YOeCbt1SQZo bu videoya bakarsanız elite'in standart (eski) bir 360'dan kapasite, renk ve HDMI (1.2) dışında hiçbir farkı yok. Daha önce de youtube'da 360'ın içini açmışlardı. Ne soğutma ile ilgili nede dvdrom ile ilgili hiçbir iyileştirme görünmüyor. Artık kendi gözlerim ile ördüğüm için içim rahat.