Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: Joker Paket: 5 TL'ye 60 dk!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
16.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kir-pi

5 TL ye 60 dk zaten uymaz ancak çok gerekli olduğunda alınır bir avantajı kalmadı bunun

5 tl 60 dakika niye uymasın ?

diğer operaötrleri aramak 80 90 kuruş sanırım, 5 dk arama fiyatına 60 dk ?

yoksa eskiden 100 dk olduğu için mi uymaz dedin ? şahsen alsam mı diye ikilemde kaldım senin mesajından sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

kendileri kaybeder geçen ay 3 defa almıştım bu ayda 1 defa aldım 2. defa alacaktım ama bundan sonra hiç almam.

Zaten istesende alamazsin. 1 defa alabiliyorsun ayda.
  • Dakikalar bittiğinde tabiki işe yarar ama 100 ile başlayıp 60 a indirmek şık olmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 16 Temmuz 2011; 0:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

5 TL ye 60 dk zaten uymaz ancak çok gerekli olduğunda alınır bir avantajı kalmadı bunun

5 tl 60 dakika niye uymasın ?

diğer operaötrleri aramak 80 90 kuruş sanırım, 5 dk arama fiyatına 60 dk ?

yoksa eskiden 100 dk olduğu için mi uymaz dedin ? şahsen alsam mı diye ikilemde kaldım senin mesajından sonra

önceki 5 tl ye 100 dk dakika ücreti açısından oldukça iyi seviyedeydi, nerdeyse %40 zam yapılmış oluyor 1 ay içinde bu kadar arttırmak hiç makul değil, ama 180 dk (120+60) yetecek biri için yinede iyi bir kampanya sayılabilir hala gerekli olduğu zaman alabilirim, bana pek uymayacağını belirtmek için yazmıştım

• GÜNCELLENDİ:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/joker-paket.aspx

ARTIK 5 TL'ye 60 DK

Aynı fatura dönemi içerisinde en fazla 1 adet Joker Paket alınabilir. ​​

Joker Paket ile 5 TL’ye her yöne 60 dakikaya sahip olabilirsiniz.
    Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’i ücretsizdir.

Fiyata tüm vergiler dahildir.

• konu içindeki 2.mesajdaki güzellikleride düzelt SETHA.
  • Turkcelli tebrik ederim ne zaman milletin işine yarar birşeyler çıkartsa baktıki biraz iyi hemen zam zam zam.Bravo kazıkcell...
  • Gönderilen her mesaj için de ücret alsaydı rekorlar kitabına girerdi kampanyanın değişmiş hali bence
  • Nedir yani 3 kuruş indirmesen fakirmi kalacaksın Turkcell ? Sanki bedavaya veriyordu..Ayıp yani.Gold Plus müşterinede aynı kazığı çakmıştı arkadaş.12 ay tahattüt verdik sonradan fiyatları artırdı birde utanmadan sabit fiyat garantisiyle zam yapıyoruz diye mesaj atıyor..
  • En büyük gelir kaynağı darbe yedi herhalde.Dakika aşım ücretleri yani :) ama ciddi anlamda ilk hali çok avantajlıydı turkcellden beklemeyeceğim kadar avantajlıydı.3 kez alınıyor olması falan bunu tarife olarak bile kullanan olurdu :) ama turkcell erken önlem almış demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 600 dakikalık kamu paketteyim, dakikalarım bitti, joker aldım oda bitti. Bu ara görüşmelerim yoğun. Şimdi ne etsem acabaFaturam 10 ağustosta kesiliyor, şöyle faturasız bedava dakika veren bir tarife varmı? Ek hat almayı düşünüyorum, yoksa ay sonu 100-150 arası fatura şoku yaşayabilirim Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

En büyük gelir kaynağı darbe yedi herhalde.Dakika aşım ücretleri yani :) ama ciddi anlamda ilk hali çok avantajlıydı turkcellden beklemeyeceğim kadar avantajlıydı.3 kez alınıyor olması falan bunu tarife olarak bile kullanan olurdu :) ama turkcell erken önlem almış demek.

MEsela ben Resmen tarife olarak kullanıyordum. Her yöne 200 dakika (2 tane alıyordum 2 aydır) + 120 dakika cayma + haftanın 2 günü turkcellilerle + 3 TL'ye 100 mb internet alıp, 14.10 TL'ye ayı kapatıyordum..
  • Bu garip hafiften vodafone doğru yol alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 22 Temmuz 2011; 23:59:19 >
  • az kaldı 1 faturalı hattımı vodafonea tasıcam. kontratı ağustosta bitiyor
  • Cayma bedellilerle idare ediyoruz. Bugüne kadar kullanmaya görek duymadım. Bundan sonra da hiç duymamam inşallah!... BiNumaram kampanyasından sonra çıkardığı en iyi ikinci kampanyaydı bana göre. Ama Turkcell'e özgü biçimde erken verdik toprağa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 23 Temmuz 2011; 1:04:01 >
  • cayma bedeli bitince bende avea ya geçcem. 19tl ye gençlere özgü tarifesi vardı ona geçmeyi düşünüyorum
  • turkceli takdir ettiğim bir kaç güzel işinden biriydi bu kampanya,fakat turkcell takdir edilmeyi gerçekten haketmiyor..bir kılın koptu diye bu feryat figan da neyin nesi kalitesine düz kontak yaptığımın turkceli?
  • bu paket işi yeni yılda da devam eder mi acaba? ederse iyi olacak benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

bu paket işi yeni yılda da devam eder mi acaba? ederse iyi olacak benim için

devam ediyor.

JOKER > 2222

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/joker-paket.aspx

31 mart 2012 tarihine kadar geçerlidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.