Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: Joker Paket: 5 TL'ye 60 dk!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
16.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Tarife saniyenin sabit ücretinden haberiniz var mı?

6.90 olacak diye mesaj gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Arkadaslar abone olmak ne demek?abone oldugunuz takdirde ilk 100 dakikalik nar paketini almis olmuyor musunuz?20 haziran a kadar abone mi olmak lazim?
    Deneyen oldu mu?
    Bunu bilelim de kacirmayalim kampanyayi.

abone olduğunuzda ilk 100 dk yüklenir ve bir sonraki fatura kesim tarihine kadar kullanabilirsiniz, son abonelik tarihi 20 haziran bu zamana kadar abone olmak lazım, gerçi hemen her kampanya uzuyor ama garantilemek en iyisi 5 tl çok bir para değil ve zaten fazlasıyla karşılığı var
  • Heryöne 120 den önce mi düşüyor bu 100 dakika sonra mı deneyen var mı?
    Heryöne paketi olanların önce dakikalarından sonra 100 dakikadan diyor ama tahütlü 120 paket değil kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Heryöne 120 den önce mi düşüyor bu 100 dakika sonra mı deneyen var mı?
    Heryöne paketi olanların önce dakikalarından sonra 100 dakikadan diyor ama tahütlü 120 paket değil kampanya.

en son 100 dk dan düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Arkadaslar abone olmak ne demek?abone oldugunuz takdirde ilk 100 dakikalik nar paketini almis olmuyor musunuz?20 haziran a kadar abone mi olmak lazim?
    Deneyen oldu mu?
    Bunu bilelim de kacirmayalim kampanyayi.

abone olduğunuzda ilk 100 dk yüklenir ve bir sonraki fatura kesim tarihine kadar kullanabilirsiniz, son abonelik tarihi 20 haziran bu zamana kadar abone olmak lazım, gerçi hemen her kampanya uzuyor ama garantilemek en iyisi 5 tl çok bir para değil ve zaten fazlasıyla karşılığı var

2 gun sonra fatura kesiliyor.fatura kesilince alayim kenarda dursun o zaman.
    Tesekkurler.
  • benimde faturam ayın 10 unda kesiliyor bu tarihten sonra hemen alacağım, bu arada 120 dk heryöne cayma bedelli de bu ay son taahhüt de sanırım ayın 23 de bitiyor bitince tekrarlayabilecekmiyiz bakalım
  • Cogu arkadas cayma bedelli 120 yazmis. Ne kadar oduyorsunuz acaba. Ben bugun gectim tcelle. Ayda 120 dakika 8 lira. 1 sene kullanmak zorundayim ama. Sizlerde durumlar nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Cogu arkadas cayma bedelli 120 yazmis. Ne kadar oduyorsunuz acaba. Ben bugun gectim tcelle. Ayda 120 dakika 8 lira. 1 sene kullanmak zorundayim ama. Sizlerde durumlar nedir.

Genç tarife kullanıyorum. Üç ayda 3,30 tl fatura geliyor.
  • Nasil oluyor peki. Ayda kac dakika konusuyorsunuz.
  • quote:

Nasil oluyor peki. Ayda kac dakika konusuyorsunuz.

Ayda 120dk bedava, kullanmadıkların diğer aya devreder.
  • Bende 8 liraya her yone 120 dk ya uye oldum bugun. Ama sizinki cok iyiymis. Bilseydim ona gecerdim.
  • quote:

Nasil oluyor peki. Ayda kac dakika konusuyorsunuz.

Her yöne 120 dk ve iki gün Turkcell'lilerle birkaç saat konuşuyorum. Ayda 1,10 tl ye geliyor.
  • kayıt için ne yapmak gerekiyor?
  • nar paketi için soruyorsanız ilk mesajda yazılmış zaten
    ''Faturalı Nar Paketi almak için NARPAKET yazıp 2222 ye gönderebilir,Turkcell Müşteri Hizmetleri ni arayabilir, Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunabilir ve ya Online İşlemler i ziyaret edebilirsiniz''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 9 Haziran 2011; 10:56:01 >
  • quote:

nar paketi için soruyorsanız ilk mesajda yazılmış zaten
    ''Faturalı Nar Paketi almak için NARPAKET yazıp 2222 ye gönderebilir,Turkcell Müşteri Hizmetleri ni arayabilir, Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunabilir ve ya Online İşlemler i ziyaret edebilirsiniz''.

hocam cevabın için teşekkür ederim ama onu sormuyordum. ben aylık 1 küsür lira ödeyen arkadaşların bunu nasıl becerdiklerini merak ediyorum. gerçi şu aşamadan sonra bir anlamı yok zira 1 senelik 8 tlye 120 dk kontratım var halihazırda
  • quote:

quote:

nar paketi için soruyorsanız ilk mesajda yazılmış zaten

hocam cevabın için teşekkür ederim ama onu sormuyordum. ben aylık 1 küsür lira ödeyen arkadaşların bunu nasıl becerdiklerini merak ediyorum. gerçi şu aşamadan sonra bir anlamı yok zira 1 senelik 8 tlye 120 dk kontratım var halihazırda

keşke bunu taahhüt vermeden sorsaydınız, türkcell in taahhütlü kampanyaları var 120 dk her yöne 180 dk turkcell içi vb gibi bunlara biraz zahmetlide olsa kayıt olup sadece 1 sene turkcell kullanma taahüdü vererek bedava kulanıyorsunuz ve tarifenizin sabit ücreti ile telsiz kullanım vergisi dışında bişey ödemiyorsunuz, 25 yaş altı bir kişi ile genç tarifeye geçtiğinizde sabit ücret olmadığından ayda 1 tl (telsiz kullanım ücreti) ye heryöne 120 dk ve haftada 2gün türkcelliler ile bedava konuşabilirsiniz, forumda zaten bunlar için ayrı başlıklar mevcut (12 ay tahhütlü kampanyalar ve haftada iki gün adıyla)

• Artık kontratlardan cayılabiliyor, eskisi gibi kullanmadığın halde tüm tutarı talep edemiyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 9 Haziran 2011; 21:17:20 >
  • eski genç paket tarifem var, herhangi bir her yöne kontratlı tarifem yok. Biraz önce nar için başvuruda bulundum fakat hala cevap gelmedi. Onaylanmama gibi bi durum olabilir mi?
  • Faturalı Nar Paketi, sadece 5 TL?ye her yöne tam 100dk konuşturur.
    Dakika paketi olan tarifelerdeki abonelerimiz; paket dakikalarını bitirince paket aşım ücretleri üzerinden, sonunda ne ödeyeceğini bilmeden konuşmak yerine NAR paketi alarak paket aşımında sadece 5 TL?ye her yöne tam 100dk daha konuşma hakkı kazanmış olur ve böylece faturasını kontrol altında tutabilir.
    NAR, kendi tarifesindeki her yöne paket dakikaları bitince devreye girer ve fatura kesim tarihine kadar geçerli olur.
    Dakika paketi olmayan tarifelerdeki abonelerimiz; tarifelerini değiştirmelerine gerek olmadan paketle konuşmanın avantajını yaşamaya başlayabilirler.
    Bu abonelerimiz için NAR, başvuru sonrası gelen bilgilendirme SMS?i itibariyle devreye girer ve ilk fatura kesim tarihine kadar geçerli olur. Aynı fatura dönemi içerisinde en fazla 3 adet Nar Paketi alınabilir.
    Bir NAR bitince bir sonraki Nar devreye girer, böylece Nar paketi alarak bir fatura dönemi içerisinde 15 TL?ye her yöne ek 300dk?ya kadar konuşulabilir.
    Nar Paketi her fatura döneminde otomatik yenilenmez,abone istediği zaman tekrar başvurup almalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

eski genç paket tarifem var, herhangi bir her yöne kontratlı tarifem yok. Biraz önce nar için başvuruda bulundum fakat hala cevap gelmedi. Onaylanmama gibi bi durum olabilir mi?

Olmaz. Online işlemlerden kontrol edin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.