Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ: Joker Paket: 5 TL'ye 60 dk!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
16.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Önce cayma bedelli bedava dakikalardan düşmesi saçmalık çünki diğer aya devrediyor kalanlar.

Bir insan cayma bedelini obur aya sarkitiyorsa buna zaten ne gerek var? Tum mesajlarinizi is olsun diye yaziyorsunuz?

aynen...

ama benim arkadaş için iyi olacak, geçen ay bir miktar aşmış 120 dakikayı ve fatura 70tl civarı gelmiş...
  • demek mevcut tcl faturali tarifelerde

ek 100 dk nin karsılıgı yaklasık 5 tl mis,
    ------------------------------------------
    gecen hafta VF da cep avantaj midi de

35 tl 500 dk yı 4 tl farkla

39 tl 600 dk yapmıstı,

simdi ne alaka ama,
    -----------------------------
    yaklasık vf da 100 dk 4 tl ye

tekabul ediyormus diyebiliriz ...
  • cayma bedelli 2 senedir kullanıyordum geçen ay bitti.
    onun üzerine ilaç gibi geldi bu kampanya 5TL'ye her yöne 100dk gayet uygun bence.
    Ama kampanya haziran sonuna kadar geçerliymiş, uzatırlarsa devamlı bunu kullanırım.
    Yoksa başka operatöre geçiş kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex
    cayma bedelli 2 senedir kullanıyordum geçen ay bitti.
    onun üzerine ilaç gibi geldi bu kampanya 5TL'ye her yöne 100dk gayet uygun bence.
    Ama kampanya haziran sonuna kadar geçerliymiş, uzatırlarsa devamlı bunu kullanırım.

Faturali sabit ucretsiz genc tarifede bu 100 dk nasil gecerli gencler arasi 10 dk 12krs dig. yonlere 100 dk. mi duser
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex
    cayma bedelli 2 senedir kullanıyordum geçen ay bitti.

Faturali sabit ucretsiz genc tarifede bu 100 dk nasil gecerli gencler arasi 10 dk 12krs dig. yonlere 100 dk. mi duser

Hayir. Once nereyi ararsaniz arayin 100 dakikadan duser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Önce cayma bedelli bedava dakikalardan düşmesi saçmalık çünki diğer aya devrediyor kalanlar.

Bir insan cayma bedelini obur aya sarkitiyorsa buna zaten ne gerek var? Tum mesajlarinizi is olsun diye yaziyorsunuz?

aynen...

ama benim arkadaş için iyi olacak, geçen ay bir miktar aşmış 120 dakikayı ve fatura 70tl civarı gelmiş...

Bayaga asmis. En az 150-200 dakika arasi kadar.

• Cayma bedelli 4 günde bitmişti ve 35 lira olmuştu (10 günde) en azından böylelikle 65-70 civarında tutabilirim faturayı.
  • En düşük faturalı tarife 6.90 oldu. vergilerle beraber en az 8 lira ödeyeceksin. bir de 5 liraya bunu eklersen 13 liraya 100 dakika vermiş oluyor. Çok da iyi değil bence.
  • harika olmuş valla her operatörde böyle sistem olması lazım btk böyle bir düzenleme getirebilir esasında.
  • 6.90 nerden geliyor? bende böyle bir ücret yok.

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

En düşük faturalı tarife 6.90 oldu. vergilerle beraber en az 8 lira ödeyeceksin. bir de 5 liraya bunu eklersen 13 liraya 100 dakika vermiş oluyor. Çok da iyi değil bence.

• Cayma bedelli 120 bitince hemen alıyorum...
  • Benim tam çözüme kavuşturamadığım nokta şu cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar...

Şimdi; bu pakete abone alımı 18.05-20.06.2011 tarihleri arasında diyor yani bu bir ay içinde bu paketten alan bir abone atıyorum 21.06.2011 tarihinde yeni bir Faturalı Nar Paketi satın alabilecek mi alamayacak mı ya da bu belirtilen ay içinde abone kaydı yaptırmayan biri 21.06.2011 tarihinde abone kaydı yaptıran başka bir vatandaş gibi bu imkandan yararlanacak mı?
  • benim anladıgım o tarihler arasında abone alımı yapılacak ve kayıtlı olan aboneler sürekli kullanmaya devam edecek:)
    umarım dogru anlamışımdır.
  • 20sinde faturam kesildi - şuan kayıt olabilirim değil mi ?
    yoksa yapmam gereken başka birşey var mı ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    20sinde faturam kesildi - şuan kayıt olabilirim değil mi ?
    yoksa yapmam gereken başka birşey var mı ?

teşekkürler.

Olabilirsiniz tabii ki. Haziran 20'ye kadar da kullanabilirsiniz.
  • mesaj gönderdim 10dk oluyor - yanıt yok?
  • Bittimi bu kampanya
  • 20.06.2011 tarihinden sonra yararlanamayacak mıyız ?
  • ücretlendirme periyodu 6 saniye ne demek?
    burada birşey var gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

ücretlendirme periyodu 6 saniye ne demek?
    burada birşey var gibi geldi

yani 1 saniyede konuşsan 6 saniyede konuşsan 100 dakikadandan 6 saniye düşecek...kimi tarifelerde bu 60 saniye oluyor...bu bakımdan da bence oldukça iyi...kampanya süresi biraz kısa olmuş ama alıştığımız şeyler...son gün yine uzatırlar, çünkü tutması çok olası bir kampanya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.