Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
51
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakkıyla faydası dokunacak bir kişiye gitsinde bu para gerisi hiç önemli değil ?
  • Aklıma takılan bir soru var, ben geçen sene hazırlık okudum başvuramıyordum. Mühendislik öğrencisiyim ama daha ne sınav var ortada ne de başka bir şey ben not ortalamamı nasıl göndericem? Geçen seneki notlarım da belli değil, sistemde yazan tek şey 'Geçti' nasıl olucak ?
  • Hazirlik ogrencileri katilamiyor. Burs/odul 2 donemi kapsamakta. 1. donem ile 2. donemler karsilastirilmakta.
  • Shadow_Shooter S kullanıcısına yanıt
    hazılık geçen seneydi, şu an 1. sınıf mühendislik öğrencisiyim, başvuru yapabilir miyim?
  • Ben hazirligim nasil basvurabilirim kosullar nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Hazirlik ogrencileri katilamiyor. Burs/odul 2 donemi kapsamakta. 1. donem ile 2. donemler karsilastirilmakta.

Sadece mühendislik okuyanlar mı başvurabiliyor?
  • Kazananlar açıklandı mı ?
  • quote:

Hazirlik ogrencileri katilamiyor. Burs/odul 2 donemi kapsamakta. 1. donem ile 2. donemler karsilastirilmakta.

Yalan oldu sanırım ? -

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları boş yere uğraştırmaktan başka bişey olmadı konu silinsin gereksiz.
  • Sevgili Arkadaslar,

Yasanan olumsuzluklardan oturu cok ozur dilerim. Kesinlikle unutmus degilim ancak yakin zamanda cok onemli buyuk bir kayip yasadim. Basvurular aynen gecerliligini korumakta ve odul dagitimi kesinlikle yapilacaktir. En yakin zamanda bursu alan/odul aciklanacaktir.

Elimde olmayan bu durumdan oturu ozur dilerim.
  • Finaller bitsin basvuruda bulunacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun başvuru yapacağım...
  • Sevgili arkadaslar,

Gecikmeli cevaptan oturu oncelikle ozur dilerim. Forumdan ataik'in ozel mesaji uzerine konuya bir guncelleme yapiyorum. Bursa katilim orani ilk asama icin 40'in ustunde olsa da gecerli 2. donem notlarini gonderenler, universiteler arasinda 5, liseler arasinda 3'tur. Bu oranlar malesef adil bir karsilastirma yapmak icin yetersizdir. Bu nedenle bu odul/burs programi iptal edilmistir.

Ancak, insiyatifimi kullanarak basvuru yapan universite adaylari arasinda ve katilmak isteyen diger universite ogrencileri arasinda bir ogrenciye 250 dolar maddi yardim yapmaya karar verdim. Bunun icin, asagidaki kosullari saglanmasi yeterlidir:

1. Universite ogrencileri hazirlik sinifi haric muhendislik ogrencisi olmalidirlar.
    2. Adaylar cagdas, modern ve laik bir Turkiye yapisini/gerekliliklerini anlayabilen, cevresine ornek teskil eden kisiler olmalidirlar.
    3. Turk vatandasi olmak.

Bu temel kosullari saglayan adaylar arasinda, yine insiyatifime bagli olarak asagidaki kriterlere gore bir aday secilecektir:
    1. Adaylarin maddi durumlari
    2. Adaylarin basari durumlari (En onemli)
    3. Adaylarin aile/yasam oykuleri, motivasyonlari ve hedefleri.

Onceki burs programina katilim yapmis, otomatik olarak degerlendirmeye alinan donanimhaber adaylari sunlardir:
    1. era...lan@gmail.com
    2. mer...len@outlook.com
    3. ser...oy99@gmail.com
    4. aa...oz@sabanciuniv.edu

Odule layik gorulen aday, yukaridaki durumlarini kanitlamak icin istenecek belgeleri saglamakla yukumludur. Bu sarti yerine getiremeyen aday diskalifiye edilir.

Diger université ogrencileri ise en gec 31 Mart 2014 tarihine kadar kimlik bilgilerini, okudugu okul/universite adini, bolumunu, iletisim bilgilerini ve beraberinde kisa olarak (yaklasik bir paragraf), kendisini tanitan, gelecekteki amaclarindan bahseden onyaziyi, not dokumleri ile birlikte tek bir word veya pdf dokumani olarak "DH Odul Mart Basvurusu" konulu bir emaili kisisel universite e-mail adreslerinden agunes @ ucla [nokta] edu adresine gondermeleri gerekmektedir.

Odul gerekli bilgilerin saglanmasinin ardindan en gec bir hafta icerisinde adayin belirtecegi hesaba dolar olarak verilecektir.

Odul bir seferlik olup basvuru yapan adaylar arasinda uyun goruldugu takdirde ileri zamanlarda tekrarlayan burs/odul yardiminda bulunulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Mart 2014; 8:03:43 >

• Şu notlar hariç her koşul uyuyor da bu ortalamayla bana çıkabileceğini hiç düşünmüyorum katılan arkadaşlara başarılar
  • quote:

Sevgili arkadaslar,

Gecikmeli cevaptan oturu oncelikle ozur dilerim. Forumdan ataik'in ozel mesaji uzerine konuya bir guncelleme yapiyorum. Bursa katilim orani ilk asama icin 40'in ustunde olsa da gecerli 2. donem notlarini gonderenler, universiteler arasinda 5, liseler arasinda 3'tur. Bu oranlar malesef adil bir karsilastirma yapmak icin yetersizdir. Bu nedenle bu odul/burs programi iptal edilmistir.

Ancak, insiyatifimi kullanarak basvuru yapan universite adaylari arasinda ve katilmak isteyen diger universite ogrencileri arasinda bir ogrenciye 250 dolar maddi yardim yapmaya karar verdim. Bunun icin, asagidaki kosullari saglanmasi yeterlidir:

1. Universite ogrencileri hazirlik sinifi haric muhendislik ogrencisi olmalidirlar.
    2. Adaylar cagdas, modern ve laik bir Turkiye yapisini/gerekliliklerini anlayabilen, cevresine ornek teskil eden kisiler olmalidirlar.
    3. Turk vatandasi olmak.

Bu temel kosullari saglayan adaylar arasinda, yine insiyatifime bagli olarak asagidaki kriterlere gore bir aday secilecektir:
    1. Adaylarin maddi durumlari
    2. Adaylarin basari durumlari (En onemli)
    3. Adaylarin aile/yasam oykuleri, motivasyonlari ve hedefleri.

Onceki burs programina katilim yapmis, otomatik olarak degerlendirmeye alinan donanimhaber adaylari sunlardir:
    1. era...lan@gmail.com
    2. mer...len@outlook.com
    3. ser...oy99@gmail.com
    4. aa...oz@sabanciuniv.edu

Odule layik gorulen aday, yukaridaki durumlarini kanitlamak icin istenecek belgeleri saglamakla yukumludur. Bu sarti yerine getiremeyen aday diskalifiye edilir.

Diger université ogrencileri ise en gec 31 Mart 2014 tarihine kadar kimlik bilgilerini, okudugu okul/universite adini, bolumunu, iletisim bilgilerini ve beraberinde kisa olarak (yaklasik bir paragraf), kendisini tanitan, gelecekteki amaclarindan bahseden onyaziyi, not dokumleri ile birlikte tek bir word veya pdf dokumani olarak "DH Odul Mart Basvurusu" konulu bir emaili kisisel universite e-mail adreslerinden agunes @ ucla [nokta] edu adresine gondermeleri gerekmektedir.

Odul gerekli bilgilerin saglanmasinin ardindan en gec bir hafta icerisinde adayin belirtecegi hesaba dolar olarak verilecektir.

Odul bir seferlik olup basvuru yapan adaylar arasinda uyun goruldugu takdirde ileri zamanlarda tekrarlayan burs/odul yardiminda bulunulabilir.

• 1,5 yıl olmus adam mezun olcak hala bısey yok.Madem yapcagın seyın arkasında durmucan ne mılletı uraştırıyon mubarek.
  • 1.5 yıl olmuş ve yaptığınız tek şey gecikmeli cevaplar için özür dilemek. Yazık valla ne diyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.