Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Ben şikayetimi yarattım. Bunun dışında üzülecek olan ben değilim, üzülmemi gerektiren bir durumda yok. Burs veriyorum adı altında reklamımı yapmaya çalışmıyorum en azından. Hani konu taşınırsa en başa koyduğun linki daha az kişi göreceği için sen üzülebilirsin belki. Sevgiler.

Tasinmasini istediginiz kategori "universite egitimi, yuksek lisans ve doktora" bolumu altinda yer alan burslar kategorisi. Burada verilen bursta lise ogrencileri de yer aliyor. Sizin asagilik kompleksinizden oturu baskalarinin da zarar gormesini istiyorsunuz. Bu dogru degil.

Hocam şu arkadaşlar şu kadar muhatab olacağınıza benim şu mesajıma bi cevap vereeydiniz iyiydi. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Basvurusu kabul edilen adaylara onay e-mailleri gonderilmistir.

Hocam mail adresimi değiştirdim yeni mail adresimi size nasıl ulaştırmalıyım? İlk mesajda belirttiğiniz adrese mail attım ama bir geri dönüş olmadı?

Batuhan arkadaşım aracılığıyla size iletmiştim ona tekrar başvursun demişsiniz ama belgeleri tekrardan toplama şansım yok gibi. Bu yüzden inandırıcı olması açısından her iki adresimden de size mail attım yeterli olur mu acaba olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yaparsanız sevinirim.

• 1 seneyle kaçırdık ortaokul yok mu veya seneye devam edecek mi?
  • Mühendis adayıyım ama özellikle ortalama konusunda belirttiğin kriterlere sahip biri değilim. Fakat bu örnek davranışınız kadar güzel bir şey olamaz heralde. Bir cümleniz var "Buraya Turkiye'den binbir imkansizliklardan gecerek geldim." galiba yaşanmışlık böyle bir şey. başarılarınızın devamını dilerim. Bursu hak eden öğrenci umarım ülkemize karşılığını verebilecek bir potansiyeldedir.
  • Bu kadar duyarlı insan olsa bir de amerika dan kalkıp yardım ediyor. Yüreğinize sağlık umarım hayatınızda daha çok kazanıp daha iyi insanlar yetiştirmeniz ve ülkenin geleceğini iyi yönde etkileme dileğiyle. Umarım burs alacak öğrenciler mezun olduklarında sizin gibi diğer öğrencilere yardım eder.

Not:Enerji sistemleri müh. öğrencisiyim ve okumaya durumum az buçuk müsait.

Şimdiden başvuran herkese bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkzana -- 26 Şubat 2013; 3:34:11 >
  • ben hazırlık öğrencisiyim itü de basvurmak da isterdim sizi bu davranışınız için gerçekten tebrik ederim umarım yerine ulaşır
  • Kızım için (Lise) mail attım.
  • güzel yurdum insanı o kadar saf ki her iyilik yapanı yardımsever sanıyor deathwarrior'a katılmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santacalculus06

güzel yurdum insanı o kadar saf ki her iyilik yapanı yardımsever sanıyor deathwarrior'a katılmamak elde değil.

Ne alıp veremediğiniz var arkadaşım anlamıyorum. Çalışmayan etmeyen her donem 3-4 ders bırakan sırf maddi durumu kötü diye alakasız ve gereksiz öğrencileri aylık toplamı binlerce lirayı bulan burslar veriliyor ve bu kişilerin vatana millete yararı 0 denecek kadar az. Ellerine geçen parayı karıyla kızla yemekten başka birşey yapmıyorlar. Hakeden ve gelecek vadeden birine gitmesi mi işinize gelmiyor? Bu devran şuana kadar böyle gitmiş olabilir de bundan sonra böyle kişiler sayesinde böyle gitmeyecek...

• O değil de, aslında burslar konusuna taşınması yanlış. Çünkü burslar konusu;

Tüm forumlar » [Eğitim ve Sınavlar] » Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora » Burslar

dizininde yer almakta. Fakat bu burs liseleri de ilgilendiriyor. Ancak sadece liseler bölümünde takılan arkadaşlar bu burs konusunu görmeyeceklerdir.
  • quote:

quote:

güzel yurdum insanı o kadar saf ki her iyilik yapanı yardımsever sanıyor deathwarrior'a katılmamak elde değil.

Ne alıp veremediğiniz var arkadaşım anlamıyorum. Çalışmayan etmeyen her donem 3-4 ders bırakan sırf maddi durumu kötü diye alakasız ve gereksiz öğrencileri aylık toplamı binlerce lirayı bulan burslar veriliyor ve bu kişilerin vatana millete yararı 0 denecek kadar az. Ellerine geçen parayı karıyla kızla yemekten başka birşey yapmıyorlar. Hakeden ve gelecek vadeden birine gitmesi mi işinize gelmiyor? Bu devran şuana kadar böyle gitmiş olabilir de bundan sonra böyle kişiler sayesinde böyle gitmeyecek...

Alıp verememek değil mesele.Birilerine burs veriyorum adı altında kendi reklamını yapmak hic etik gelmiyor bana.Tek rahatsız oldugum konu bu.Eğer bir yardım yapılıyorsa o gizli yapılmalıdır aksi takdirde bunun ne kadar etik oldugu tartısılır.

• quote:

quote:

quote:

Alıp verememek değil mesele.Birilerine burs veriyorum adı altında kendi reklamını yapmak hic etik gelmiyor bana.Tek rahatsız oldugum konu bu.Eğer bir yardım yapılıyorsa o gizli yapılmalıdır aksi takdirde bunun ne kadar etik oldugu tartısılır.

Alıntıları Göster
    silinsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 13 Ocak 2014; 14:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

quote:

quote:

gizli yapiliyor madem ve cevrem benim durumumu biliyorken 3-4 yildir universite kaydina Allah'in dagina tek basima yol iz bilmeden geldim. o da yetmezmis gibi zenginlerin torpil carki yuzunden devlet yurduna gec girdim. ondan sonra annemin arkadaslari oglun hersey dahil 400tl ile nasil geciniyor diyor. adam duz fizik okuyor, ne diye boyle bi bolum varsa, yurtta oda arkadasim olur hatta. burs aliyor adamin derse gittigi yok. hergun kutuphanede multiplayer oyun oynuyor. ortalamasi 1.3 adalet mi ? ben hergun derse gideyim ikinayim elektronik ve haberlesme muhendisliginde 3.11 ortalama yapayim. neymis annemin maasi cokmus tek maas ve 3cocuk okutuyor. bu sene 3. de uni okuyacak yine cikmayacak biliyorum. zamaninda da ilkogretimde verilen devlet bursunu sinavi kazandigim halde aylik gelir sebebiyle alamamistim. basarinin odullendirilmesi daha iyi. ayrica reklam demissiniz. adam yurt disinda okumus ve is sahibi dh konu disinda reklam yapsa ne olur yapmasa ne olur. sanki apple burada konusunu gorup onu ise alacak burada inci cakmasi tipler icinde bilinse ne olur bilinmese ne olur ?

Tamamen bahsettiğim bu. Bu burs veren arkadşlar gibi arkadaşlar olmasa hakedenler belki hiç burs alamayacak. Hükümet yanlısı badem bıyıklı torpilli adamlar sabah akşam karıyla kızla gezip tozarak derse bile girmeden aylık 400 500 tl yi cebine atıyor sonra böyle adamların 3-4 dersten kaldığı için bursları kesiliyor o kadar verilen burs bile zarar ziyan oluyor. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum böylelerine eğer 1 gram hakkım varsa bile... Dışarda cidden bişeyler yapmak isteyip de imkanı olmadığı için okuyamayan insanlar dolu böyle işsiz güçsüz beyinsiz üni okunuyorum diye geçinen ot topluluğu yüzünden cidden ihtiyacı olan kişilerin hakkı resmen gasp ediliyor.

Sinir ediyolar adamı ya..

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim ne reklamı adam şarkıcı türkücü mü ki adım çıksın magazinde veya haberlerde çıkıyım diye burs versin? Adam hakeden kişiye gitmesini istiyor bu kadar basit. Bunu sen de gayet iyi anlıyorsun da 'bursu alamadığım için sindiremiyorum' diyemiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kardeşim rahat bırakta ihtiyacı olan görsün konuyu faydalansın , ne oldu sen şartları sağlamıyorsun diye mi bu kadar sitem ediyorsun? Elemanın elinde olsa konuyu kapatıp adamı banlayacak hayret bir şey yahu...

+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir konu, tebrikler. Umarım çok daha fazla ve ihtiyacı olan kişilere ulaşırsınız.

Burs olayına gelirsek, ben de bu konudan ilham aldım açıkçası. En kısa zamanda ben de bu konu üzerinden veya kendi konum üzerinden, ihtiyacı olan arkadaşlara burs vermeyi düşünüyorum.
  • Bursa ihtiyacım var, paranın gözü kör olsun.
  • quote:

quote:

Ben şikayetimi yarattım. Bunun dışında üzülecek olan ben değilim, üzülmemi gerektiren bir durumda yok. Burs veriyorum adı altında reklamımı yapmaya çalışmıyorum en azından. Hani konu taşınırsa en başa koyduğun linki daha az kişi göreceği için sen üzülebilirsin belki. Sevgiler.

Tasinmasini istediginiz kategori "universite egitimi, yuksek lisans ve doktora" bolumu altinda yer alan burslar kategorisi. Burada verilen bursta lise ogrencileri de yer aliyor. Sizin asagilik kompleksinizden oturu baskalarinin da zarar gormesini istiyorsunuz. Bu dogru degil.

Hocam 2. aşamanın sonuçları ne zaman belli olacak acaba?

• Ben de geri dönüş bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 2. aşamanın sonuçları ne zaman belli olacak acaba?

Butun ogrenciler ikinci donemlerini bitirip, sonuclarini yolladiktan sonra :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Ben de geri dönüş bekliyorum.

Basvurusu kabul edilenlere donus yapildi onceden.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.