Bütün araçların en dolu paketi olmak şartıyla kalitesi,piyasa değeri koruması,servisi yürütme ücreti,kasası,motoru olarak hangi aracı daha beğeniyorsunuz ? Şahsen C yi almak istedim hiçbir bayi vermedi ve g20 lci shadow aldım Audi a4 Tdi/Tfsi 204/265 BMW 320 g20 Lci 170/Yazlımla 280 hp ye kadar Mercedes C w206 204 hp volvo s60 252 hp Passat 150/200 superb Tsi/Tdi 150/200 |
Güncel olarak D segment favoriniz kim ?
-
-
sirasiyla s60-320i -
egea. passat premiumsa egea da d segmenttir.
d araç biraz zevk işi. listedeki araçları önüme serseler s60 alırdım, mondeo da gider.
-
Favorim insignia -
Mondeo -
G20 Lci -
Alamıyorum bari hayalimi yazayım, Passat 2.0 TDI 4motion 240 Bg 500 Nm Tork
-
Passat -
G20 -
Şimdi mesajını güncelle ve listene koymadığın İnsignia'yı yaz ve hatta en başa koy bakalım. Tabi ki İnsignia Grand Sport Favorim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 22 Aralık 2022; 7:22:36 > -
Mercedes C w206 204 hp
-
mercedes ve diğerleri....
-
Sokağa atacak param olsa c200 station alırdım.
Yıldız herzaman yıldızdır.
Şu bir gerçek ailesi olanlar d yerine dsuv a geçiyor. -
Premiumlar hariç en iyisi accord.
Tasarım, donanım, konfor, yalıtım, güvenlik, işçilik, iç hacim, motor, şanzıman vs vs.
Sportiflik isteniyorsa 508, giulia.
Premiumların hepsi dandik. Seç beğen al.
-
G20
Giulia
-
ds7
-
Ds7 e-tense 4x4 diyor gönül ama mantık passat :)))) -
Premiumlarda en iyi 3 serisi, en kötüsü A4.
Premium harici en iyisi 508 bence.
-
param çok olsa denemek isteyeceğim araç; Alfa romeo GİULİA VELOCE
veya kia Stinger olurdu.
egea. passat premiumsa egea da d segmenttir. d araç biraz zevk işi. listedeki araçları önüme serseler s60 alırdım, mondeo da gider. |
şurda passat harici yazanların eline bu araçları alacak paraları versek hepsi gider passat alırdı... |
Mondeo
|
Bedava verseler ertesi gün satarım keko arabası passati, bırak almayı. |
Favorim insignia
|
Hepsimi ?
Ben almam mesela Passat da kullandım Çok düz bir araba , bakınca heyecanlanmıyor insan |
Premiumlarda en iyi 3 serisi, en kötüsü A4. Premium harici en iyisi 508 bence. |
Benzer içerikler
- dizel araba hava yaparsa nasıl çalışır
- manuel şanzıman yağı ne zaman değişir
- range rover velar yorum
- ehliyetsiz motor kaç cc
- otovadeli şikayet
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- byd hangi modelleri getirecek
- toyota hibrit
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- cupra fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X