Bildirim
[Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik! (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Türkiyedeki fiyatı kim bilir ne kadar olur _____________________________ -
Öncelikle Mesut bey'i tebrik ediyorum. İlk video incelemelere göre inanılmaz geliştirdi kendini. Tonlaması, diksiyonu çok iyi. Hatta birçok haber spikerinden daha iyi diyebilirim. Bu konularda kendini geliştirmek zordur fakat Mesut hocam bunu başarmış.
İnceleme için teşekkürler. -
Teşekkür ederiz :) _____________________________ ubuntu-server, arch-linux, win7, winXP, win95, MS-DOS 6 -
wışş möthiş olmuş 

_____________________________ -
Ds zaten gelmiş geçmiş en çok satılan konsol oldu. 3DS tede ds üstünden devam ederse satışlar o zaman kimse geçemez rekoru
Valla bu konsol türkiyede bile çok satacak fiyatıda 599 yada 649 tl olcak. xD
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
Ds zaten gelmiş geçmiş en çok satılan konsol oldu. 3DS tede ds üstünden devam ederse satışlar o zaman kimse geçemez rekoru
Valla bu konsol türkiyede bile çok satacak fiyatıda 599 yada 649 tl olcak. xD
tabi biz o fiyata almıycaz, yurt dışından getirtmenin yada getirmenin yollarını arıycaz.
Bölge kilidi var ama
Alet on numara olmuş benim PSP artık rafa kalkacağa benziyor. _____________________________
Psn : spyofthegod
Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3
-
shoptodan 3ds veoyunlarının fiyatlarına bakabilirsiniz _____________________________ -
Çok güzelmiş, teşekkürler.
PSPnin işi gerçekten zor artık ama şu street bilmem ne olayı çok gereksiz gibi geldi ama ileride geliştirilirse bilmem
Bu arada kardeş çaktırmadan şöyle 1-2 dakika çekseydiniz ya merak ettim
_____________________________ - Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
maybe then you will see me as I am,
A fragile wreck on a storm of emotion -
bir zamanlar segam vardı nintendo o zamanda meşhurdu,adamlar oyun dünyasının lideri kalmak için akla hayala gelmeyecek özellikler koyuyorlar.tebrik etmek lazım -
fuarda belli bir süre mi veriyorlar inceleme için ya mesut çeviğin son 40 saniyede öleceğini sandım nefessiz kaldı ya :D -
şimdi belki videoda göründüğü gibi milletin yanından geçerken adım başı birine rastlamak mümkün değil ancak ted gibi nesibe aydın gibi yahut diğer özel okullardaki gibi bir kampüs düşünün, 10 kişide olsa nintendo3ds 1 ay sonra 200 kişiye çıkartır bu özellik.. yani öncelikle hedef kitlenin kimler olduğunu düşünmekte fayda var ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Doriondur
Uyku modu güzelde, türkiyede bir işe yaramaz...
quote:
Orijinalden alıntı: Byabsnn
Gerçektende çok güzel bir konsol fakat uyku modundaki özellikleri (baska konsolo tanıma , baska konsolla otomatik olarak dövüş yapma ....) Türkiye'de pek işe yaramıyacak gibi sonuçta herkes çantasında nintendoyla dolaşmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Görkem -- 21 Ocak 2011; 18:10:27 >_____________________________
-
Hic alasim yoktu baslarda, Cikisi yaklastikca icimde Ates tutusuyor
Mesut Bey psp2 den haber verin siz :) Özellikleri güzel olmuş baya ama sokakta hiç haberim yokken yenilmek biraz gıcık olabilir onun dışında bu kadar özelliğin yanında şarj süresi ne kadar? -
teşekkürler mesut bey.Yeğenime alınacak hediyeyi buldum -
ne zman çıkıyor -
şimdiden belli çığır açacağı :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı