Yarbay
23 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme
Toplam: 145 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yaşım 32 şuan işsizim ve iş başvurusu bile yapamayacak halde korkum var.

Ailemle ve arkadaşlarımla konuşamıyorum bu özel meseleleri ve iyi gözükmeye çalışıyorum ama bu beni daha da yıpratıyor.

Çalışma kaygısı, parasızlık, erteleme, yurt dışı hayalleri, kalıcı hastalıklar vs daha bir sürü sayamadığım sorunlar var.

Konuya nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum. Ben YouTube üzerinden para kazanıyordum yıllardır ayriyetten bir kaç işte çalıştım bugüne kadar. Yarım yıl önce YouTube para kazanmamı kapattı çok absürd bir sebep üzerine , çok çabaladım ama maalesef açmıyorlar. Yüzümü göstermediğim için ve düzenli yapmadığım için büyük ihtimal. Bende son videomu yapıp bıraktım ama sonrasında kafam çok kötü oldu. 10 yıldan fazla YouTube a video yapıyordum bir anda parasız kalmam çok yıprattı. İntihar düşünceleri geliyor arada... Bisiklet aldım son birikmiş paramla belki iyi gelir değişiklik diye ama sürmeyi bıraktım nerdeyse.

Psikoloğa verecek param yok şuan bir tedavi görmek istesem. Param bitmeye yakın resim çizmiştim insanlara komisyon ile. Sağolsun tanıdık artist arkadaşlarım twitter dan retweet atınca müşteri geldi biraz. Ordan beni idare edecek kadar kazandım. Ama sorun şu ki benim bir sevdiğim var Amerika'da... Oraya gitme hayallerim suya düştü. Para biriktirmekte yetmez artık bu ekonomide. 7 yıl geçti ama şuan elimde hiç bir şey kalmadı.

Bazı becerilerim var ama bir işte çok iyi değilim beni yıpratan bu diye düşünüyorum.

Bugüne kadar ki en büyük başarım YouTube du o da gidince çok çaresiz kaldım. Suç bende bu yaşıma kadar bir kariyer çizgisi çizmemem... Ama geçiştirdim hep.

İstediğim işlere bakıyorum hep bilmediğim programları vs istiyorlar.

Hala ailemle yaşadığım için parasızlık şimdilik bir sorun yapmayacaktır ama zaten evi geçindiren bendim. Babamın emekli maaşı kesinlikle yetmez bu devirde.

İş sorununu geçtim ben nasıl ayrılacağım eğer bir gün gitmek istersem... Ana Baba yaşlı şuan bakıma ihtiyaçları var ama ben ne kadar daha durursam o kadar geç kalacağım.

Daha bir sürü problem var ama onlar çok özele giriyor buraya yazamam. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan çok boşluktayım. Kendimi oyuna verdim paso oyun oynuyorum vakit geçsin diye. Öğrenmek istediğim şeyler var ama erteliyorum sürekli...

Biraz abuk subuk bir yazı oldu ama bilmem belki birileri anlar halimi.

MSI Marka laptobum var ve 4K TV var. Sürekli anime,film izlerken HDMI ile bağlayıp izlerim. 1920x1080 60p yazıyor bağladığımda ve NVIDIA ayarlarında göremedim 4K seçeneğini.

Mümkün mü bu ekran kartıyla 4K çözünürlük almak?
Merhabalar.

Superonline Fiber ailesine yeni katıldım. Ama farklı bir şeyler sezdim interneti kullanırken. Speedtest yaptığımda bazen istanbul bazen ankara bazen yurtdışından bağlı gözüküyorum. Özellikle BATUMI den bağlanıyor haliyle ping ve internet hızım accayip yavaşlıyor.

Modemi kapatıp açıyorum gene aynısı oluyor. Bu adamlar kafasına göre IP mi değiştirip oyun mu oynuyorlar bize anlamadım.

TTNET de hep sabit Eskişehir IP si ile bağlanıyordum. Güya ışık hızında fiber internet diyor. Hız accayip yavaşlıyor bazen.

Paketim 50mb/s Gece kuşu.
Wii U daki çektiğim bazı videoları koyucam bu konuya. Arada komik falan koydum mu eklerim. Smash Bros. ve Mario Kart 8 koyucam sadece

Bazıları komik, bazıları gariptir, bazıları da yorumludur. :)

Paylaşım yasak olduğu için buraya koyamıyorum. Youtube a yükledim kanalımda vardır.
Eğer 4.1 - 4.5 arası bir cihazınız varsa MUHTEŞEM!

Hemen izleyin ve neler olduğunu görün.

Bunun sayesinde gateway'e ihtiyaç kalmıyor! Sadece exploit için gerekiyor sonra çıkartın keyfinize bakın ;)
Online oynama sorunsuz! Patch falan gerektirmiyor bu yöntemle.
Gateway 3DS 4.1 ve 9.2 arası tüm sistemlerde çalışıyor artık.

4.1 - 4.5 arası olanlar dokunmasın eskisi gibi devam etsin.

Nasıl çalıştığını yada nereden alındığını yazamam. İllegal paylaşım yasak çünkü.

* Tak çalıştır exploit falan gerektirmiyor, Multi-rom desteği.
* TÜM 3DS Modellerinde çalışıyor (en yeni sürüm V9.1.0-20J'de bile!).
* Tüm 3DS Konsollarını destekliyor New3DS/3DSLL, 3DS/XL, 2DS (US,EU,JP).
* 3DS Oyunlarını gerçek kart gibi çalıştırıyor (kaydetme,online oynama vb).
* Tüm micro sd ve sdhc kartlarda çalışıyor. MicroSD 2GB, 4GB,8GB,16GB,32GB,64GB SDHC.
* 1 Tane karta 10 tane oyun yüklenebiliyor. (KART BAŞINA 10 OYUN SD KART DEĞİL YANİ 10 OYUNDAN SONRA KART KİLİTLİYOR BAŞKA OYUNU KABUL ETMİYOR)
* BÖLGE KİLİDİ VAR! :/

Bu konu haber niteliğindedir. Reklam amaçlı yada Korsana yönelik bir işlem yapmıyorum. Mod'lar yada Adminler ona göre davransınlar.

Bir önceki gateway konum silinmişti. Tabi normal silinmesi korsan içerik çünkü. Tabi videoyu hazırlamak için TÜM GÜNÜMÜ vermiş olsamda yapcak bişey yok...

Neyse bu sefer link yada bilgi vermiyorum. PM den mesaj atanlara video linkini göndericem. BUNA DA KARIŞMAZ UMARIM MOD LAR?

Yada youtube a yazın "gateway online oynama" diye zaten ilk benim video çıkar.
Arkadaşlar geçen hafta sürücü belgemi aldım. Ordaki memur kağıda yaz dedi kan grubunu aynen şu şekilde yazdım. "A (RH) - NEGATİF"

Ertesi gün ehliyetimi aldım eve geldim bi baktım ARh+ yazıyor kartta.

Şimdi ben gitsem oraya düzeltirler mi?

Yoksa yok kan grubu kartı getir yok yenileme için şu kadar para ver gibisinden masraflar çıkarırlar mı? Memurun hatası sonuçta...
Hakkında
Meslek: Grafiker
İlgi Alanları: Oyun,Anime vb.
Forum İmzası:

Lütfen PM ile 3DS/Wii ile ilgili soruları sormayınız.
Konsollar: PC/Sony PS1,2,4/Nintendo N64/GC/Wii/Wii-U/3DS/SWITCH
NNID: soniczeki - PSN : zekibowser - Steam : Bowser Zeki - 3DS FC : 4596-9551-3668
Hakkımda:
Youtuber, Streamer falan filan
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
nintendo
Steam
soniczeki
TV
TV
PSN ID
PSN ID
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.328
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 108.385 (Bu ay: 529)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 654 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.