Şimdi Ara

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
614
Cevap
6
Favori
49.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam vallahi çok sağol incelemen içimi rahatlattı
  • Gece çekimine hasta oldum , mükemmelmiş bence..Baştan beri iphone 4 bekliyorum aslında da galaxy s falan araştırma gafletine düşmüştüm (:

Son kararı bu topik sayesinde verdik,sağolasın çok inceleme için
  • @ejlover walla kusura bakma işyerinden oldugunda hızlı bir şekilde geçiş yaptım dikkat etmemişim, özür...
  • verdiğin emek için teşekkürler arkadaşım..
    resim o kadar net ki nerdeyse açık olan dergi sayfasındaki satırlar okunacak
  • İphone 4 ün tanıtıldığı gün söyledim bu günde söylüyorum bu telefon Türkiyeye gelince diğer markaların işi çok zorlaşacak.
  • Hocam eline sağlık...
    Videoyu merak ettim
    Rapidden veya hotfile den eklersen izleyebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Bana kızacaksınız ama her sene buna verdiğiniz parayla yakıtlı 600'lük bir rc helikopter alır bir ömür zevkle yapacağınız hobi edinirsiniz, emin olun ayfon almaktan daha ayrıcalıklı bir iş yapmış olursunuz(;

Yok hocam neden kızayım herkesin fikrine saygı duyarım. Hatta her yıl yeni çıkan modelini almış olsaydım haklıydınız da. Ama ben öyle yapmadım. Dediğinize benzer bir şekilde helikopter yerine DSLR aldım ona sardırdım :)
    O nedenle Apple'ın köklü jenerasyon değişikliklerini yaklaşık 3 yılda bir yaptığını bildiğim için 3 yıldır 2G kullanıyorum ve yeni değiştirdim telefonu. Hayatımda kullandığım en az sorunlu cihazdı tel. olarak. Umarım yenisi de öyle çıkar. Kaldı ki yurtdışından alınca fiyatı oldukça makul bir düzeye geliyor ve yaklaşık 2-3yıl kullandığınız düşünülürse başka markaları tercih edip çıkan sorunlar ve 3ayda bir yeni model çıkmasından ötürü telin eskimesi nedeni ile bazıları 6ayda bazıları her yıl teli değiştirmek zorunda kalabiliyor ki bu çok daha masraflı ;) Ayrıca 3 yıl boyunca tek bir parçası (PİL DAHİL) değişmedi, servide girmedi. Diğer markaları asla bu şekilde kullanamadım. En azından pilleri veya kasaları değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 6 Temmuz 2010; 23:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foxhound
    Ayrıntılı incelemen ve ben dahil birçok arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini giderdiğin için teşekkür ederiz. Cihazını iyi günlerde kullanman dileğiyle...

quote:

Orijinalden alıntı: unalbas
    Boyle guzel bır ınceleme yaptıgınız ıcın tesekkur ederım ellerıne saglık ,kımın ne dedıgı bellı olmayan bu ortamda yapılan bu ınceleme ıle bızım gıbı hala yurtdısından bu cıhazı alamamıs kısılere ve almktan soguyan ınsanlara bu ınceleme rehperlık edıcek ve ulke dısından getırtmek ıcın yıne tum kanalları zorlattıracak gıbı :)

quote:

Orijinalden alıntı: SenefrU
    hayırlı olsun güzel bir inceleme olmuş...cihazı almayı düşünen arkadaşlar için çok yararlı oldu...(ben dahil)

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje
    inceleme için teşekkürler.ayrıca hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: kenjesi
    İncelemeyi okuduktan sonra soracak soru bulamadım =) Tekrardan hayırlı olsun telefonun şanslıymışsın ki sorunsuz bir cihaz denk gelmiş =)

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt
    teşekkürler genpayı bekleyceğim ben

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004
    Çok tartışılan ve herkesi tedirgin eden konulara değinmişsiniz, güzel bir inceleme olmuş bu anlamda. Elinize sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: daylili
    Arkadaşım çok teşekkür ederim incelemelerin için.Gerçekten kafamdaki soru işaretlerinin yok olmasını sağladı incelemen.Tam tahmin ettiğim gibi yani.Ben aslında PDA cı biriyim(dim) takii..iki ay öncesinde HTC HD2 yi satıp, 3GS alana kadar sırf bir arkadaşıma inat almıştım..Ancak anladım ki yıllarca İPHONE yi boşuna kötülemiş karalamışım.Gerçekten hayran kaldım cihaza.O nedenle İP4 alınabilecek on numara bir cihaz..

quote:

Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse
    Eline sağlık inceleme güzel olmuş umarım ileride sorun falan çıkmaz da tadını çıkara çıkara kullanırsın.

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
    Ellerinize sağlık hocam, hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245
    Hocam vallahi çok sağol incelemen içimi rahatlattı

quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
    Gece çekimine hasta oldum , mükemmelmiş bence..Baştan beri iphone 4 bekliyorum aslında da galaxy s falan araştırma gafletine düşmüştüm (:
    Son kararı bu topik sayesinde verdik,sağolasın çok inceleme için

Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım daha iyileri sizlerin olur.

Bir de şunu belirtmek istiyorum: Kesinlikle iPhone / Apple fanatiği değilim. Bu telefonu almadan önce de Samsung ve HTC dahil diğer cihazları da inceledim. Ama bunu seçme nedenim 3 yıldır kullandığım 2G cihazının kullanım keyfini diğerlerinde yakalayamamam oldu (bu göreceli bir kavramdır, karşı çıkanlar olabilir polemik yaratmak için söylemedim. Herkesin tercihine saygım var ama benim için böyle oldu). Bir diğer asıl kriter ise 3 yıl içerisinde telefonun tek bir parçasının dahi (PİL DAHİL) değişmemesi ve en ufak bir sorun çıkartmamasıdır cihazın.

Yukarda belirttiğim nedenlerden ötürü tamamen tarafsız bir biçimde incelememi yapmaya çalıştım. Amacım cihazın olduğu söylenen (!) hatalarının ve eksiklerinin durumu hakkında TR şartlarında bir test gerçekleştirmek ve görmeden etmeden verilen kulaktan dolma bilgiler yerine elle tutulur test sonuçları vermek ve cidden cihazda bulunan eksiklikleri ve dezavantajları vurgulamaktı. Mesela titreşimin çok zayıf olması hiç söylenmemişti ama benim incelememde o da vurgulanıyor..

Söylenen hataların olması durumunda arada hatalı ürünler de olabilir; bana düzgünü denk gelmiştir orasını bilemem. Ama bahsedilen sorunlar seri üretimde arada tek tük çıkacak şeylerdense tüm cihazlarda olması muhtemel şeyler gibi duruyor.

Ben cihazı almadan önce sayfalarca eleştiri v.s. okudum ama dediğiniz gibi bu tarz tek bir inceleme yoktu. O nedenle alacak arkadaşların kafalarındaki soruların farkındayım ve elimden geldiğince onlara cevap niteliğinde hazırladım bu yazıyı.

Bir faydam dokunduğunu gördüğüm için çok mutluyum. İlginizden ötürü ben herbirinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcff
    @ejlover walla kusura bakma işyerinden oldugunda hızlı bir şekilde geçiş yaptım dikkat etmemişim, özür...

Yok hocam sorun değil; ne demek. Yalnızca mantıklı ve kanıta dayanan arkası destekli yazılarınızla hatırlıyorum sizi forumda da bu nedenle o şekilde şüpheci çıkışınıza anlam verememiştim biraz sert çıktım ben de siz de kusura bakmayın

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    verdiğin emek için teşekkürler arkadaşım..
    resim o kadar net ki nerdeyse açık olan dergi sayfasındaki satırlar okunacak

Hocam bir de iş yerinde paint'te alalacele boyutunu küçülttüm :) Cidden hiç beklemediğim bir performans sergiliyor kamera.

quote:

Orijinalden alıntı: mt_44
    Hocam eline sağlık...
    Videoyu merak ettim
    Rapidden veya hotfile den eklersen izleyebiliriz..

Hotfile 400Mb üstünü kabul etmiyor. Rapid de çok yavaş yüklemekte. Proxy ya da yönlendirme ile ulaşabilirsiniz sanırım Megaupload'a. Ya da yönetimden arkadaşlar başka bir siteye alabilirler mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 6 Temmuz 2010; 23:29:27 >

• ejlover rica etsem 20MB lık gece çekilmiş bir videoyu başka bir yere atabilirmisiniz m egaupload tan indirilemiyor
  • Konuyla alakalı değil ama o Tv ye o masa biraz küçük değil mi...
    Bi de mouse falan kablolu ise;Tv büyük baya bi yakın kaçar.
  • Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzshx
    ejlover rica etsem 20MB lık gece çekilmiş bir videoyu başka bir yere atabilirmisiniz m egaupload tan indirilemiyor

Alternatif linki koydum hocam. Umarım bu sefer iner ;)

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
    Konuyla alakalı değil ama o Tv ye o masa biraz küçük değil mi...
    Bi de mouse falan kablolu ise;Tv büyük baya bi yakın kaçar.

Yok hocam başta biraz tuhaf geliyor ama insanın boynu tutulmuyor en azından Bir de koltuğun arkası yatıyor, çekmece bayaa geriye kadar çıkıyor ve güvenli mesafeden kullanabiliyorsunuz Ama Word, Pdf v.s. kullanırken genelde laptop'ı tercih ediyorum. Fazla beyaz zemin göz yoruyor sayfalarca okuma yazma işlemlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 6 Temmuz 2010; 23:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray
    Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.

Ne demek hocam; foruma bir katkım olduysa ne mutlu bana
  • İnceleme için teşekkürler
  • inceleme ıcın cok tesekkur ederım telefonu güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN
    İnceleme için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_
    inceleme ıcın cok tesekkur ederım telefonu güle güle kullan

Ben teşekkür ederim arkadaşlar vakit ayırıp cevapladığınız için

• incelen güzel olmuş teşekkürler ejlover

yanliz orda gördüğüm tv bilgisayara bağlı deme bana eğer bağlıysa kesin counter strike oynuyosundur sen yada NFS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

quote:

Orijinalden alıntı: xyzshx
    ejlover rica etsem 20MB lık gece çekilmiş bir videoyu başka bir yere atabilirmisiniz m egaupload tan indirilemiyor

Alternatif linki koydum hocam. Umarım bu sefer iner ;)

İlginiz için teşekkürler video kalitesi beklediğimden daha iyi eğer konser gibi bir ortamda çekim yapabilirseniz çekimdeki ses kalitesi hakkında tatmin edici bir veriye sahip oluruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.