Şimdi Ara

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
49.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam valla elline saglık çok saglıklı bir inceleme olmuş..teşekkürler
  • Ellerine sağlık dostum çok güzel bir inceleme olmuş. Devamını bekleriz özellikle karanlık ortamlardaki flashlı flashız video ve fotoğraf çekimleriyle ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    inceleme için teşekkürler öncelikle, mümkünse beyaz bir duvarı çekerek deneyebilirsin, gün ışığında ve akşam aydınlatmada gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: GuerillaUnit
    Ellerine sağlık dostum çok güzel bir inceleme olmuş. Devamını bekleriz özellikle karanlık ortamlardaki flashlı flashız video ve fotoğraf çekimleriyle ;)

İncelemedeki ilk resimlerden (inceleme ortamı) zaten iPhone4 ile çekildi sarı ışık altında. Duvarlar da beyaz. Ortam olduğu gibi gerçeğe en yakın hali ile çıktı zaten. CANON DSLR ile o odada pek çok resim çektim ve auto beyaz dengesinde neredeyse aynı renk ısısında çekim yapıyorlar.
    2. video da zaten gece çekildi.
    Ama flashlı falan resimleri eklerim bu akşam.

quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana
    hocam valla elline saglık çok saglıklı bir inceleme olmuş..teşekkürler

Ne demek hocam. Ben teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei
    Hocam hayırlı UĞURLU olsun
    İncelemeyi sizden dinlemek çok iyi oldu, sorulabilecek hemen herşeyi incelemişsiniz. Bir tek 3g bağlantıda şebeke problemi olup olmadığı konusu geliyor aklıma -ki onun da bir problem yaratacağını zannetmiyorum. Ellerinize sağlık.
    En yakın zamanda yanınıza gelip incelemek farz oldu

Nerelerdesin yaw Alım süreci biraz sancılı oldu ama aldım sonunda. Teşekkürler, hep ekonomi dinleyecek halin yok ya; biraz da hobilerinle ilgili dinle değil mi Çok teşekkür ediyorum tekrardan, artık darısı başına. Uğra bir ara beraber kurcalayalım hem şahidim olur bu kadar incelemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 6 Temmuz 2010; 18:00:13 >

• En yakın zamanda ordayım hocam
  • Türkiyede kullanan insanların yaptığı incelemelerden sonra fikirler yavaş yavaş olumlu yönde değişmeye başlayacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei
    En yakın zamanda ordayım hocam

Tamamdır haberleşiriz

quote:

Orijinalden alıntı: NAXTERRA
    Türkiyede kullanan insanların yaptığı incelemelerden sonra fikirler yavaş yavaş olumlu yönde değişmeye başlayacak gibi

En azından sinyal çekmesi sorunun aslında sorun olmadığı anlaşılsa yeterli sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 6 Temmuz 2010; 18:14:08 >

• yukarıda bahsi gecen megaupload a up edilmiş olan video iphone4 ile cekilen bir video mudur? eger oyleyse 1080p nasil cekebiliyorsun, iphone4 max 720p kayıt yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff
    yukarıda bahsi gecen **** a up edilmiş olan video iphone4 ile cekilen bir video mudur? eger oyleyse 1080p nasil cekebiliyorsun, iphone4 max 720p kayıt yapabilir.

Hocam sanırım başlığa bakıp direkt cevap yazdınız ve o uzun saatlerce emek verilip yazılan açıklamayı okumadınız, en azından video ile ilgili kısmını... Neyse diyorum.

Hayır CANON 500D ile 2G ve iPhone4'ün çekildiği video 1080p (1.video).

Yüklediğim 2. video ise iP4 ile gece çekilmiş 720p video.
  • Bana kızacaksınız ama her sene buna verdiğiniz parayla yakıtlı 600'lük bir rc helikopter alır bir ömür zevkle yapacağınız hobi edinirsiniz, emin olun ayfon almaktan daha ayrıcalıklı bir iş yapmış olursunuz(;
  • Ayrıntılı incelemen ve ben dahil birçok arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini giderdiğin için teşekkür ederiz. Cihazını iyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • Boyle guzel bır ınceleme yaptıgınız ıcın tesekkur ederım ellerıne saglık ,kımın ne dedıgı bellı olmayan bu ortamda yapılan bu ınceleme ıle bızım gıbı hala yurtdısından bu cıhazı alamamıs kısılere ve almktan soguyan ınsanlara bu ınceleme rehperlık edıcek ve ulke dısından getırtmek ıcın yıne tum kanalları zorlattıracak gıbı :)
  • hayırlı olsun güzel bir inceleme olmuş...cihazı almayı düşünen arkadaşlar için çok yararlı oldu...(ben dahil)
  • inceleme için teşekkürler.ayrıca hayırlı olsun.
  • İncelemeyi okuduktan sonra soracak soru bulamadım =) Tekrardan hayırlı olsun telefonun şanslıymışsın ki sorunsuz bir cihaz denk gelmiş =)
  • 20MB lık gece çekilmiş bir videoyu indirebilen bir arkadaş başka bir yere atabilirmi megaupload tan indirilemiyor
  • teşekkürler genpayı bekleyceğim ben
  • Çok tartışılan ve herkesi tedirgin eden konulara değinmişsiniz, güzel bir inceleme olmuş bu anlamda. Elinize sağlık
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim incelemelerin için.Gerçekten kafamdaki soru işaretlerinin yok olmasını sağladı incelemen.Tam tahmin ettiğim gibi yani.Ben aslında PDA cı biriyim(dim) takii..iki ay öncesinde HTC HD2 yi satıp, 3GS alana kadar sırf bir arkadaşıma inat almıştım..Ancak anladım ki yıllarca İPHONE yi boşuna kötülemiş karalamışım.Gerçekten hayran kaldım cihaza.O nedenle İP4 alınabilecek on numara bir cihaz..
  • Eline sağlık inceleme güzel olmuş umarım ileride sorun falan çıkmaz da tadını çıkara çıkara kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

mahkeme kararıyla engelli diyo ya

DNS değiştirip girin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.