Şimdi Ara

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
49.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir inceleme eline sağlık teşekkürler
    emeğe saygı + rep
  • Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Vidyo koyman daha da güzelleştirmiş konuyu.
  • inceleme için sağolun şimdik iki videoyuda indiriyorum izleyeceğim emeğinize sağlık.Hayırlı olsun güle eüle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

O nedenle Apple'ın köklü jenerasyon değişikliklerini yaklaşık 3 yılda bir yaptığını bildiğim için 3 yıldır 2G kullanıyorum ve yeni değiştirdim telefonu. Hayatımda kullandığım en az sorunlu cihazdı tel. olarak. Umarım yenisi de öyle çıkar. Kaldı ki yurtdışından alınca fiyatı oldukça makul bir düzeye geliyor ve yaklaşık 2-3yıl kullandığınız düşünülürse başka markaları tercih edip çıkan sorunlar ve 3ayda bir yeni model çıkmasından ötürü telin eskimesi nedeni ile bazıları 6ayda bazıları her yıl teli değiştirmek zorunda kalabiliyor ki bu çok daha masraflı ;) Ayrıca 3 yıl boyunca tek bir parçası (PİL DAHİL) değişmedi, servide girmedi. Diğer markaları asla bu şekilde kullanamadım. En azından pilleri veya kasaları değiştirildi.

işte püf noktası budur.. objektif yorumların için teşekkürler .. eninde sonunda iphone4 alacak bizim gibiler için yüreklere su serpmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

O nedenle Apple'ın köklü jenerasyon değişikliklerini yaklaşık 3 yılda bir yaptığını bildiğim için 3 yıldır 2G kullanıyorum ve yeni değiştirdim telefonu. Hayatımda kullandığım en az sorunlu cihazdı tel. olarak. Umarım yenisi de öyle çıkar. Kaldı ki yurtdışından alınca fiyatı oldukça makul bir düzeye geliyor ve yaklaşık 2-3yıl kullandığınız düşünülürse başka markaları tercih edip çıkan sorunlar ve 3ayda bir yeni model çıkmasından ötürü telin eskimesi nedeni ile bazıları 6ayda bazıları her yıl teli değiştirmek zorunda kalabiliyor ki bu çok daha masraflı ;) Ayrıca 3 yıl boyunca tek bir parçası (PİL DAHİL) değişmedi, servide girmedi. Diğer markaları asla bu şekilde kullanamadım. En azından pilleri veya kasaları değiştirildi.

işte püf noktası budur.. objektif yorumların için teşekkürler .. eninde sonunda iphone4 alacak bizim gibiler için yüreklere su serpmişsin

Boşu boşuna kendimizi Samsungla heder etmişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: cosef
    güzel bir inceleme eline sağlık teşekkürler
    emeğe saygı + rep

quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]
    Bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Vidyo koyman daha da güzelleştirmiş konuyu.

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78
    inceleme için sağolun şimdik iki videoyuda indiriyorum izleyeceğim emeğinize sağlık.Hayırlı olsun güle eüle kullanın

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Ben teşekkür ediyorum yorumlarınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: xyzshx
    İlginiz için teşekkürler video kalitesi beklediğimden daha iyi eğer konser gibi bir ortamda çekim yapabilirseniz çekimdeki ses kalitesi hakkında tatmin edici bir veriye sahip oluruz

Ne demek hocam. Sonisphere'den önce gelmiş olsa çok canlı konser videoları çekerdim ve eklerdim ama bu aralar gitmeyi düşündüğüm bir şey yok bir de Ankara'da zaten pek bi atraksiyon yok ne yazik ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 7 Temmuz 2010; 1:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation
    incelen güzel olmuş teşekkürler ejlover
    yanliz orda gördüğüm tv bilgisayara bağlı deme bana eğer bağlıysa kesin counter strike oynuyosundur sen yada NFS

Bilgisayara bağlı hocam Yok CS ve NFS değil. Dragon Age, PES, Assassins Creed2, Metro2033, BC2, ModernWarfare2 falan son oynadıklarım

Bir de Wii bağlı Guitar Hero bol bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 7 Temmuz 2010; 1:04:37 >

• iNCELEME İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    Bir de birşey soracağım Çoğu yerde hoparlörü berbat 2G den bile kötü fana deniyordu??
  • ayın kacında aldınız telefonu ıngıltereden? bende bu haftasonu gıdıyorum stoklarda olup olmadıgını bılemıyorum..
  • quote:

quote:

İlginiz için teşekkürler video kalitesi beklediğimden daha iyi eğer konser gibi bir ortamda çekim yapabilirseniz çekimdeki ses kalitesi hakkında tatmin edici bir veriye sahip oluruz

Ne demek hocam. Sonisphere'den önce gelmiş olsa çok canlı konser videoları çekerdim ve eklerdim ama bu aralar gitmeyi düşündüğüm bir şey yok bir de Ankara'da zaten pek bi atraksiyon yok ne yazik ki :(

O zaman konser kaydını kaçırmışız neyse umarım birkaç video daha eklersinizde bizde video kaydı hakkındaki soru işaretlerini tam olarak gideririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂
    iNCELEME İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    Bir de birşey soracağım Çoğu yerde hoparlörü berbat 2G den bile kötü fana deniyordu??

Hocam ses şiddeti v.s. değerlere göre daha kötü demişti bir inceleme. Ama 2G'den daha yüksek ses veriyor. Ama mesela xpress music serisinin üst modelleri kadar değil.
  • @ejlover
    hocam hürriyen ana sayfada manşet olan http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/15241044.asp?gid=373
    "ses açma/kapama tuşlarıydı. "+" ve "-" olarak iki farklı buton yardımıyla sesin açılıp kapanmasını sağlayan iPhone 4'lerin kullanıcılara dağıtılan bir kısmında bu butonlar farklı işlev görüyordu. Diğer bir deyişle, "+" tuşuna basıp sesi açmak isteyen kullanıcılar, bunun yerine sesi kısıyor, "-" butonuna tıkladığında ise sesi artırıyordu." doğru mu?
    değilse vay bizim basınımızın haline

• quote:

Orijinalden alıntı: Qaya
    @ejlover
    hocam hürriyen ana sayfada manşet olan http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/15241044.asp?gid=373
    "ses açma/kapama tuşlarıydı. "+" ve "-" olarak iki farklı buton yardımıyla sesin açılıp kapanmasını sağlayan iPhone 4'lerin kullanıcılara dağıtılan bir kısmında bu butonlar farklı işlev görüyordu. Diğer bir deyişle, "+" tuşuna basıp sesi açmak isteyen kullanıcılar, bunun yerine sesi kısıyor, "-" butonuna tıkladığında ise sesi artırıyordu." doğru mu?
    değilse vay bizim basınımızın haline

Hocam bazılarında ters takıldı dendi ama ne derece doğrudur bilemiyorum. Benim cihazımda tuşlar yerli yerinde ve doğru işlevleri çalıştırıyorlar. Ama böyle bir şey yok da diyemem var da diyemem. Yine bir karalama kampanyası olabilir ya da montajda sıkıntı çıkmış olabilir. Ama pek ihtimal vermiyorum ben yine de

• quote:

Hocam bazılarında ters takıldı dendi ama ne derece doğrudur bilemiyorum. Benim cihazımda tuşlar yerli yerinde ve doğru işlevleri çalıştırıyorlar. Ama böyle bir şey yok da diyemem var da diyemem. Yine bir karalama kampanyası olabilir ya da montajda sıkıntı çıkmış olabilir. Ama pek ihtimal vermiyorum ben yine de

maalesef aynı basın gurubu reklam alamıyor diye yıllardan beri turkcell'ide karalayıp duruyor.
    forumlarda kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılabilir ama basın araştırmadan,doğrulatmadan haber yapmamalıdır.

cevap için teşekkürler
  • quote:

quote:

yanliz orda gördüğüm tv bilgisayara bağlı deme bana eğer bağlıysa kesin counter strike oynuyosundur sen yada NFS

Bilgisayara bağlı hocam Yok CS ve NFS değil. Dragon Age, PES, Assassins Creed2, Metro2033, BC2, ModernWarfare2 falan son oynadıklarım

tam benim kafadansin Ama ben 2 yıl sonra emmelerimi gerçekleştirmek için LED TV alıcam o zaman değmeyin keyfime radyasyon manyaa olurum heralde

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::.

bunda ne oyunlar oynanır off off (2 Yıl beklememin sebebi fiyatların şimdilik çok olmasi 2 yıla baya düşer )

• quote:

O zaman konser kaydını kaçırmışız neyse umarım birkaç video daha eklersinizde bizde video kaydı hakkındaki soru işaretlerini tam olarak gideririz

Hocam iP4 ile çekilmiş pek çok video var zaten. Video kalitesi oldukça iyi. Bu konuda kafanızda nasıl bir soru işareti var acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1917
    ayın kacında aldınız telefonu ıngıltereden? bende bu haftasonu gıdıyorum stoklarda olup olmadıgını bılemıyorum..

Ön siparişle alındı telefon 25inde. Şu an stoklarda olduğunu sanmıyorum ve bildiğim kadarıyla da yok. Ön siparişler bile 3hafta sonraya teslim ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qaya
    quote:

maalesef aynı basın gurubu reklam alamıyor diye yıllardan beri turkcell'ide karalayıp duruyor.
    forumlarda kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılabilir ama basın araştırmadan,doğrulatmadan haber yapmamalıdır.
    cevap için teşekkürler

Katılıyorum hocam Onlar da ne yapacaklarını şaşırdı. Herkes haber yapıyor, biz de yapmalıyız, e elimizde tel yok naapıcaz diyip duyduklarından yalan yanlış haber yapıyorlar ne diyelim

• quote:

......
    - Hoparlörün gücü 2G'ye göre çok daha iyi.
    ......

İnceleme için teşekkürler. Merak ettiğim husulardan biri de hoparlör ses seviyesi idi.

Gsmarena daki ölçümlerde 2G ile yaklaşık aynı hatta daşa düşük görünüyor.

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-review-490p6.php

Speakerphone test	Voice, dB	Pink noise/ Music, dB	Ringing phone, dB	Overall score 
    Apple iPhone 4 65.1 60.3 66.2 Below Average
    Apple iPhone 2G 67.2 60.2 66.6 Below Average

• quote:

quote:

quote:

tam benim kafadansin Ama ben 2 yıl sonra emmelerimi gerçekleştirmek için LED TV alıcam o zaman değmeyin keyfime radyasyon manyaa olurum heralde

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::.

bunda ne oyunlar oynanır off off (2 Yıl beklememin sebebi fiyatların şimdilik çok olmasi 2 yıla baya düşer )

Ben 2 yıldır PC'yi bu şekilde kullanıyorum henüz bir zarar görmedim Hocam 2 yıl daha bekledikten sonra bir de 3D olayına girersin şahane olur ;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.