Şimdi Ara

.::GÜNCEL:iPHONE4 REHBERİ(3 AYLIK TECRÜBE)+İNCELEME+PROGRAM+KILIF+CYDIA+TVOUT::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
49.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ejlover

quote:

Orijinalden alıntı: xyzshx
    O zaman konser kaydını kaçırmışız neyse umarım birkaç video daha eklersinizde bizde video kaydı hakkındaki soru işaretlerini tam olarak gideririz

Hocam iP4 ile çekilmiş pek çok video var zaten. Video kalitesi oldukça iyi. Bu konuda kafanızda nasıl bir soru işareti var acaba?

Gördüğüm bazı videolarda video çekerken telin biraz sallanmasıyla videoda hafif dalyalanmalar oluyordu birde daha önce söylediğim gibi konser gibi çok gürültülü bir ortamda çekimdeki ses net mi boğukmu onu merakediyorum

Ayrıca birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim yaptığınız inceleme ve yorumlar benim için önemli çünkü gerçekten mantıklı ve çok tafafsız bunun içinde ayrıca teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

O zaman konser kaydını kaçırmışız neyse umarım birkaç video daha eklersinizde bizde video kaydı hakkındaki soru işaretlerini tam olarak gideririz

Hocam iP4 ile çekilmiş pek çok video var zaten. Video kalitesi oldukça iyi. Bu konuda kafanızda nasıl bir soru işareti var acaba?

Gördüğüm bazı videolarda video çekerken telin biraz sallanmasıyla videoda hafif dalyalanmalar oluyordu birde daha önce söylediğim gibi konser gibi çok gürültülü bir ortamda çekimdeki ses net mi boğukmu onu merakediyorum
    Ayrıca birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim yaptığınız inceleme ve yorumlar benim için önemli çünkü gerçekten mantıklı ve çok tafafsız bunun içinde ayrıca teşekkür ederim

Telefonu hareket ettirerek bir video daha çeker eklerim hocam gündüz olmadı. Ama dediğim gibi konser işi zor şu an :)
    Teşekkür ediyorum bir de yorumlarınız için

• iPhone 4′ü Apple’ın kilidinden kurtarıp özgürleştirecek ve Apple’ın onaylamadığı üçüncü taraf yazılımların da yüklenmesine izin verecek jailbreak aracının çok kısa bir süre içnde çıkacağı iPhone Dev Team’in bir üyesi tarafından açıklandı.

Ekip üyelerinden MuscleNerd’ün verdiği bilgiye göre yeni çıkacak olan jailbreak uygulaması Spirit ile benzer bir şekilde çalışacak. Tüm cihazlar, tüm bootromları ve Apple’ın en son bellenimi üstüne hiçbir sorun yaşamadan kurulum yapılabilecek.

Jailbreak yazılımının ne zaman çıkacağına dair kesin bir tarih verilmese de, bu uygulamanın iPhone 4 için geliştirilen kilit kırma çözümü ile birlikte sunulması bekleniyor. Her ne kadar Apple iPhone 4′ün SIM kilidinden yoksun birimlerini Avrupa’da satıyor olsa da, ABD’dekiler AT&T’nin tekelinde sıkışıp kalmış durumdalar.

Kaynak http://www.teknoblog.com/mobil/iphone-4un-jailbreak-ve-kilit-kirma-araclari-cok-yakinda-geliyor.html

• Bu iyi bir haber
    İnceleme gerçekten çok güzel olmuş.Benim gibi iPhone alacakların içine su serpti.
    Tekrar teşekkürler.
  • Ellerine sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan
    Bu iyi bir haber
    İnceleme gerçekten çok güzel olmuş.Benim gibi iPhone alacakların içine su serpti.
    Tekrar teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: quesillo
    Ellerine sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş

Sağolun, ne mutlu bana

• şimdilik htc desire kullanıyorum.Bakalım hele bir artsın piyasadaki ip4'ler, bir de TR'ye giriş yapsın canlı bir inceleyeyim. İkinci, üçüncü partiler de bir kullanıcıya ulaşsın hele sonra duruma göre alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

şimdilik htc desire kullanıyorum.Bakalım hele bir artsın piyasadaki ip4'ler, bir de TR'ye giriş yapsın canlı bir inceleyeyim. İkinci, üçüncü partiler de bir kullanıcıya ulaşsın hele sonra duruma göre alınabilir.

En kısa zamanda senide aramıza bekliyoruz
    Zaten Desireden 2 ay sonra sıkılırsın sen
  • inceleme icin teşekkürler.yalnız videoları hotfile veya rapid'e koysanız cunku mega'da sorun var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf
    inceleme icin teşekkürler.yalnız videoları hotfile veya rapid'e koysanız cunku mega'da sorun var sanırım.

Videonun biri (gece iP4 çekimi olan) Hot_file'da da var. Diğerini de bu akşam yüklerim hocam rapid'e. Hot_file için bölmem gerekecek çünkü :(
  • Bu guvensizlik herhalde turk insanina has birsey. Sagolsun arkadas ugrasip yazmis birseyler, ancak haftalardir yazilan seyleri tek bir baslikta toplamis neticede. Su gune kadar okuduklariniza guvenmeyip de, turkce bir inceleme gordugunuzde hah tamam demek biraz garip bir durum :) ..
  • Çok güzel inceleme ortamı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya
    Bu guvensizlik herhalde turk insanina has birsey. Sagolsun arkadas ugrasip yazmis birseyler, ancak haftalardir yazilan seyleri tek bir baslikta toplamis neticede. Su gune kadar okuduklariniza guvenmeyip de, turkce bir inceleme gordugunuzde hah tamam demek biraz garip bir durum :) ..

Hocam öncelikle haftalardır ben de aynı şeyleri okuyup duruyorum. Ve inanın okuduklarıımın hepsi taraflı yazılmış yazılar. Bu o kadar belli oluyor ki.. En basiti sinyal sorunu: Bir death griptir gidiyor. Ama kimse tüm gün boyunca atıyorum telefon 2 saat elinde kalıyorsa death grip pozisyonunda kaç dakika tuttuğunu söylememiş. Söyleyemez de. Neden? Çünkü cihazın ergonomisi zaten o pozisyonda konfor sağlamıyor ve eli rahatsız ediyor. Şahsen ne yatay kullanırken, ne telle konuşurken, ne nette gezerken ne mesaj yazarken ne de oyun oynerken o pozisyonda tutmadım telefonu. Bir şekilde karalama yapmak kolay. Bunu yapanlar da çamur at izi kalsın mantığı ile bunu çok güzel başarmışlar. Ama haklı oldukları bir nokta da var AT&T gibi bir şebekede bu bir sorun olaibliyor. Ama ülkemizde değil. Hem bu nedenden hem de mantıklı bir inceleme ve açıklamalardan sonra insanların içlerinin rahatlamasının bence yanlış olmadığı ortada. Geriye şüphe edilecek tek bir şey kalıyor o da bazı cihazlarda üretim kaynaklı sorun olması. O zaman bilemem. Bunu da zaman gösterecek. Ben öncü olup elimdeki cihazı değerlendirdim. Umarım telefonu alacak diğer arkadaşlar da vakit ayırıp benim gibi objektif incelemeler yapıp paylaşırlar da her şey daha da netleşir.

Saygılar,

• +1934

Ben iphone 4 ü eğer elime alırsam inceleme fırsatım olursaki bu aralar imkansız görünüyor gayet açık ve sert yazılar yazıcam ama kullanmadığım için yazamıyorum kesin şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt
    Çok güzel inceleme ortamı ama

Vallahi benim de pek inceleyesim gelmedi o ortamda ama
  • Şimdiye kadar 4 kişinin incelemesini okudum iphone 4 satın alıp Türkiye'de kullanan, hiçbirisinde de ne anten sorunu, ne proximity sensor sorunu ne de başka bir sorun var. Anlamadım gitti ben bu işi. Biraz daha geçsin bakalım, daha farklı düşünmeye başlayacağım.
  • quote:

Ben 2 yıldır PC'yi bu şekilde kullanıyorum henüz bir zarar görmedim Hocam 2 yıl daha bekledikten sonra bir de 3D olayına girersin şahane olur ;)

3D şimdilik sıcak bakmıyorum ama LED TV beni benden ediyor hayran kaldım ya
  • inceleme için tşkler

bu arada bu sitede kilitsiz diyor_?...

http://www.expansys-usa.com/d.aspx?i=200846

iphone 4 kilitlimi kilitsizmi...abd kilitsiz varsa arkadaş aracılıgı ile getittirelim_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004
    Şimdiye kadar 4 kişinin incelemesini okudum iphone 4 satın alıp Türkiye'de kullanan, hiçbirisinde de ne anten sorunu, ne proximity sensor sorunu ne de başka bir sorun var. Anlamadım gitti ben bu işi. Biraz daha geçsin bakalım, daha farklı düşünmeye başlayacağım.

Diğer 3 incelemeye link verebilir misiniz hocam? PM de olur. Merak ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya
    Bu guvensizlik herhalde turk insanina has birsey. Sagolsun arkadas ugrasip yazmis birseyler, ancak haftalardir yazilan seyleri tek bir baslikta toplamis neticede. Su gune kadar okuduklariniza guvenmeyip de, turkce bir inceleme gordugunuzde hah tamam demek biraz garip bir durum :) ..

Hocam öncelikle haftalardır ben de aynı şeyleri okuyup duruyorum. Ve inanın okuduklarıımın hepsi taraflı yazılmış yazılar. Bu o kadar belli oluyor ki.. En basiti sinyal sorunu: Bir death griptir gidiyor. Ama kimse tüm gün boyunca atıyorum telefon 2 saat elinde kalıyorsa death grip pozisyonunda kaç dakika tuttuğunu söylememiş. Söyleyemez de. Neden? Çünkü cihazın ergonomisi zaten o pozisyonda konfor sağlamıyor ve eli rahatsız ediyor. Şahsen ne yatay kullanırken, ne telle konuşurken, ne nette gezerken ne mesaj yazarken ne de oyun oynerken o pozisyonda tutmadım telefonu. Bir şekilde karalama yapmak kolay. Bunu yapanlar da çamur at izi kalsın mantığı ile bunu çok güzel başarmışlar. Ama haklı oldukları bir nokta da var AT&T gibi bir şebekede bu bir sorun olaibliyor. Ama ülkemizde değil. Hem bu nedenden hem de mantıklı bir inceleme ve açıklamalardan sonra insanların içlerinin rahatlamasının bence yanlış olmadığı ortada. Geriye şüphe edilecek tek bir şey kalıyor o da bazı cihazlarda üretim kaynaklı sorun olması. O zaman bilemem. Bunu da zaman gösterecek. Ben öncü olup elimdeki cihazı değerlendirdim. Umarım telefonu alacak diğer arkadaşlar da vakit ayırıp benim gibi objektif incelemeler yapıp paylaşırlar da her şey daha da netleşir.

Saygılar,

Ozellikle bir noktaya dikkat cekmek isterim. Milyonlarca satisi olan bu tip telefonlar ve ipad tarzi bilgisayarlar AT&T gibi sebekeleri nasil zorladigini tahmin edeblilyorum. Turkiyede bu yayginlikta bir kullanim (hatta avrupada) bile yoktur. Dolayisiyla anten cekim gucunu etkileyecek kucuk bir engelleme bile amerila da bu soruna yolacabilir. Bu nedenle avrupadaki forumlarda pek sikinti olmadigini daha cok amerika kaynakli forumlarda bu sikayete rastlandigi goruluyor. Ama tabii ki bu bir teori ve sadece benim gorusum. Yakin zamanda (1hafta) icinde ayfon 4 gelecek umudundayim ingiltereden. Ben de bu forumda yorumlayacagimi umuyorum izlenimlerimi. Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lk1973 -- 7 Temmuz 2010; 22:14:17 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.