< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,35 - Altın 3.980 | 16 MAYIS 🔥 (12385. sayfa)

-
-
Altinla borclanan adam zaten müstehaktir.
Altin rekor kiriyor, biz gumüş aldik ya, ikına kakina cikiyor :) Kafamin içine ediyim ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doları kısa sürede katları ile tek fırlatacak güç USA dır bu ülkede isterse ekreme müebbet versinler sonuçta yargı süreci bu çok bir şey olmaz 1 tl artsa öpüp başınıza koyun.
Zaten abd ve trumpla ara iyiyken dolardan büyük bir atak beklemek k.bakmayın siyasi cehallettir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2025; 13:7:21 > -
altın Ons 3.317 doları gördü...
-
Altın rayından çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İktisatçılar altının yükselmesini Trump ve benzeri liderlerin etkisine bağlıyor. Geriye kalan tahvillere olan güven azaldığı için altın garanti yatırım oldu kısa vadede gibi yorumlanıyor anladığım kadarıyla. Doğru anladıysam tabi. O sebeple kısa vadede daha da yükselebilir gibi.
Onun daha yolu var. Kıyaslama zamanı yanlış. Şu anda gümüş çok ucuz kaldı. YTD
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu ülkede tek yatırım Altın gerisi boş
Hele ki tek dolar euro alanlar büyük hata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatırım tavsiyesi değil ama parayı hep parçalı kullanmak lazım. Altın, euro, dolar, borsa vs...
Tarla arsa yatırımı da çok kazandırdı....Ve hâlâ arsa yatırımı benim için 1 numaralı yatırım aracıdır...
oda yerine göre benim aldığım yer anca paranın değerini korudu çanakkale lapseki köprü civarında alan arkadaşım köşelik oldu arsanın değeri 150 milyon var şimdi,1.7 milyona filan almıştı 10 sene önce filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2025; 13:24:45 > -
birde insanlar değerini yanlış hesaplıyor tl çok değer kaybettiği sanki çok sanki kazanmışlar gibi geliyor psikolojik olarak.
parayla değil evle kıyaslıycan arsayı aldığımdada istda 80-90 m2 daire alabiliyordum ha şimdi 7 sene sonrası satsamda yine 80-90 m2 daire alıyorum.
tabi tl de kalsam faciaydı orası ayrı köpek kulübesi alırdım anca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2025; 13:50:16 > -
pariite 1.02 den avro alanda güzel kar yaptı kısa sürede.mesela bunun böyle olacağını biliyordum.altından sonra güvenli liman avroydu
-
Yarın nolacak bakalım gene ortalık karman çorman.
-
Hiç bir şey olmaz yarın abd ve genel batı yüz vermeyince bir ingilizlere şikayet ediyorlar oda monarşiyle yönetilen ülkeye.
tüm kanunları 90 lık ninenin önünden geçen anglikan kilisesi üstüne kurulu,lordlar kamarası olan,laik bile olmayan ülkeden demokrasi yardımı istemekle uzun metrajlı sitcom komedi çekilir.
Heralde suçlu görülüp bir 10-20 yılla yargılanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2025; 16:30:41 > -
Altın daha çok değer koruma,enflasyondan etkilenmeme para biriktirme aracı olabilir bence.Aylık masraflarınızı ödemez size bakamaz.Eninde sonunda birşeye onu dönüştürmek zorundasınız. Altın daha yeni 1980, 2010,2020, seviyelerini geçti. Fakat yıllara yayıp sürekli alımda belki diğer enstrumanlar kadar riskli olmadığı için kafa rahat sürekli alınabilecek bir ürün.Dipten alıp tepede bir yerde satmıyorsanız karıda erir zaman zaman uzun yıllar sizi ekside tutar eliniz zararına satmaya gitmez.
%50 dolar zararıyla altın satmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum :) ben yaptım ordan biliyorum.Aradaki zararla 1.5 daire alınıyordu normal semtte istanbulda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 16 Nisan 2025; 18:5:28 > -
Koyune donse de hem şehre rahatlik hem de medeniyet gelse, Istanbul,Ankara, Izmir ile bağlari zerre olmayanlar adini duyup geldi. Inanilmaz bir cöp nufus olustu son 20 senede. Belli bir meslek grubundan olup, katma deger katip, sehir yasamina adapte olsa bir nebze,köyünün kulturunu sehirde yasayan çok berbat bir nufus yapilanmasi var.
Olumlu 1 tane haber yok…. faiz inmeyecek, enflasyon da inmiyor… CDS çok yükseldi, 50 milyar dolar rezerv eridi, TCMB 3 sene geriye gitti. Yabancılar kaçtı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X