Şimdi Ara

Günah Keçisi Arif Erdem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burak Yılmaz penaltı kazandırdı ama yine olan aslında Arif'e oldu.Yeni Arif ,bunların geçmişinden geliyor Arif'te öyleydi gibi yorumlar.Peki Arif neden bu kadar çok hatırlanıyor.Bardağın dolu tarafına bakılan yerinden baktığımızdan.
    O Arif'e laf atanlar niye o pozisyondan 5 dakika kadar önce Arif'e verilmeyen penaltıyıda söylemezler.Aslında bu ülke olarak genlerimizden gelir.Çünkü bir söz vardır "Doğruysan kimse hatırlamaz,yanlışsan kimse unutmaz" o gün doğru olan unutuldu.Arif'in yanlışı akıllarda kaldı.Halbuki orada ilahi adalet devreye girdi.
    Peki o meşhur pozisyona gelelim.Arif kendini yere attığında maçın hakemini bilen var mı?Ben mesela kimseden maçın hakemini duymadım.Penaltıyı o verdi.Arif onun yakasından tuttu'da penaltıyı ver mi dedi?Halbuki belkide hakemde biliyordu onun penaltı olmadığını ama bir önceki pozisyon yüzünden kariyerim biter diye hatayı hatayla örtmeyi tercih etti.Eğer o maç 2-2 bitseydi asıl o zaman Galatasaray'ın hakkı yenirdi.
    Ben bunları yazdım yine Arif'le ilgili videolar gelicek.İşte Sergen'in hakemleri uyarması diğer oyuncuların demeci ver birde 92 yılında Ahmet Çakar'a verdirttiği penaltı.
    Şimdide millet Burak'a yükleniyor.Ama aynı Burak Trabzon'da aynı penaltıları anadolu takımları karşısında kazandırırken niye bu kadar sesiniz çıkmadıda şimdi çıkıyor.Çünkü bu aslında ne Burak'ı nede Arif'i karalama kampanyası burada hedef gizliden Galatasaray'a zarar vermektir.
    Şimdi biz bugün Burak ve Engin'i savunuyorsak bunun sebebi adaletin yetersizliğidir.
    En az 5 maç'a etki ettiği kanıtlanan adam Büyük Başkan yakıştırmaları yapılırken Arif ve Burak emek hırsızı.Peki ya aynı maçta 5 dakika durduk yere zaman geçiren Batuhan ne?O da emek hırsızı değilmi?Tüm zaman geçiren oyuncularda emek hırsızıdır.
    Son olarak Engin'in arkasında durma olayını söyleyeceğim.Engin kesinlikle yaptığı harekette sonuna kadar şuan dışardan gördüğüm kadarı ile haksız.Savunulacak hiç bir şey yok.Ama aldığı ceza ise sonuna kadar oda yanlış.Neden yanlış:
    -Emre "Pis Zenci" dedi.4 ve 8 maç arası ceza alması gerekirken 2 maç aldı.
    -Engin hakemi yakasından tutarak sürükledi.5-10 arası alması gerekirken 11 maç aldı.
    -Lugano futbolcuya arkadan kafa atarak öldürmeye teşebbüs hareket yaptı 5 maç.
    -Bursa 2011 sezonuda BJK maçından önce şehiri yaktı.Aldığı 5 maçlık ceza kaldırıldı.
    -FB ise bugün o 5 maçlık ceza'yı çekiyor.

Ama tüm bunlara rağmen hala Arif Erdem en büyük emek hırsızı.Karar sizin.

• Süper kupada ronaldoyu tavsiye ederim.
  • Buraktan bahsediyorsun eliyle oynayıp hakemden penaltı isteyen vermeyince tribünleri kışkırtan, kenidisini atıp sonra rakibine penaltı değil mi git hocaya söyle penaltı versin diyen Buraktan. Aynı maçta Hamitin pozisyonu vardı kaleciyi geçtikten sonra düştü ama adam aynen kalkıp görev bölgesine geçti ne bir hareket ne penaltı beklentisi. Aynı pozisyonda Burak olsa ne yapardı sence?

Birçok futbolcu kendini yere atar ama Burakın üstadı Arif ise bunun b.kunu çıkartmıştı.
  • burak'a bunların yapılmasının nedeni. burak'ın kendini atmasını daha sezon başından engellemektir. Trabzonda pek sorun etmiyorlardı ama konu Galatasaray olduğundan burak'ı şimdiden engellemeye çalışıyorlar. bundan sonra Burak'a penaltı çalınmaz bile. şu var bende istemiyorum beşiktaş maçındaki penaltı penaltı olsada burağa bu yapılanlar iyi oldu atmasın kendini yere. oyuna girdi her pozisyon üfleseler yerde. Ben didişen oyuncuyu severim aydının mesela o özlliğini seviyorum didişiyor atmıyor kendini yere. Geçen sezon o aynın golünde burak olsa burak kesin yerdeydi.
    Mac bitis düdügü sonrasi yendin yada yenildin vardir bunlar unutulur gider ben sahsen takdir ediyorum bu tarz oyunculari kimse fair play bilmem ne demesin bizim insanimizin daha en yakinina tahanmülü kalmamis bunlar hikaye kaliyor.
  • Arif'i emek hırsızı diyen eleştiren Erman Toroğlu'na Arif haber yollamış, kendisini mahkemeye vereceğim diye. Erman Toroğlu da hayhay ben de yaptırdığı penaltılarından bir kaset hazırlayayım mahkemede görüşürüz demiş. Sonuç Arif, Erman Toroğlu'nu mahkemeye vermekten vazgeçmiş. Bu olayı bizzat Erman Toroğlu anlattı.

Bu arada Arif'in hiç unutmam bir Kocaeli kupa maçında ceza sahasında hiçbir temas omadan kendini atarak kazandırdığı penaltı vardı. Maç sonunda Kocaeli'nin stoperi sinirinden ağlıyordu, yazık değil mi bize, emeğimize diye. Adamın yerine kendinizi bir koyun ondan sonra yorum yapın.
    bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk. A.Y.
  • Bir gidin Allah aşkına.Arif ceza sahası dışında düşerdi, yuvarlana yuvarlana içeri girip penaltı yaptırmaya çalışırdı.Balıklama ceza sahası içerisine atlardı.
    Yıllarca bunu yaptı,sonra nasıl oluyorsa dinci oluverdi.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu be kardeşim.
    Burak da futbolu bırakır,en müslüman adam benim diye gezer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: antonidas

Bir gidin Allah aşkına.Arif ceza sahası dışında düşerdi, yuvarlana yuvarlana içeri girip penaltı yaptırmaya çalışırdı.Balıklama ceza sahası içerisine atlardı.

http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-toto-super-lig#video

Yer:İnönü
    Gol:Burak Yılmaz
    Golün Atılış Şekli:Elle kontrol ve vuruş.
    Taraftar:Goooooollll

Niye 'Hırsız Burak diye bağırmadınız emekçiler sizi? 4.5 dakika yalandan yerde yatan Batuhan'a neden 'emek hırsızı' diye bağırmadınız?

• zamanında takım arkadaşlarını örnek alsa topunu düzgünce oynasa eminim kimse bu şekilde anmazdı onu ateş olmayan yerden duman çıkmıyor maalesef. arif bu durumda gocunuyorsa önce geçmişine bakıcak ben nerde hata yaptım diyecek.

Bir gidin Allah aşkına.Arif ceza sahası dışında düşerdi, yuvarlana yuvarlana içeri girip penaltı yaptırmaya çalışırdı.Balıklama ceza sahası içerisine atlardı.

Ne alaka şimdi müslümanlıkla bu söylediğinin? Müslüman olmayan insanların hepsi ahlaksız mı?

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Ne alaka şimdi müslümanlıkla bu söylediğinin? Müslüman olmayan insanların hepsi ahlaksız mı?

müslüman olmayan herkes şöyledir veya böyledir demek istemedim.
    Adam hiç düşünmeden günah işliyor,sonra cemaatlerle takılıyor.
    Sen binlerce insanın kul hakkını hiç düşünemeden ye,sonra ortada ben çok müslümanım diye gez,oh ne güzel.
    Bu çelişkiyi ifade etmeye çalıştım.
    Öbür tarafta bunlara gösterecekler hanyayı konyayı da neyse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.