Bazı günler ortada hiçbir sebep yokken gün boyu başım dönüyor ve biraz da midem bulanıyor. Kendimi zorlasam kusarım yani net. Bunun olmasını tetikleyecek hiçbir şey yapmıyorum, her günüm aynı. Tamamen random gerçekleşen bir olay. Gerçekten kafayı yiycem ney bunun sebebi? Stres falan da yok. Yaşadığım her gün bir diğerinin aynısı. Bu durum geldiği zaman yataktan zor kalkıyorum, başım o kadar dönüyor ve tansiyonum düşüyor ki yürüycek hali zor buluyorum kendimde. Ve yatmak da genel de geçirmiyor yani 2 saat yat kalk düzelsin olmuyor. Gün boyu yatağa kitliyor. Uyku alamama durumu falan da yok ... Doktorlar iyisin bişeyin yok diyolar, sebebini bulamıyorlar... bunun benzeri sorun yaşayan var mı? çok garip bir sorun gerçekten. bir süredir iyiydim ama son 3-4 gündür yine geldi kanser etti gerçekten.. |
Gün boyu baş dönmesi, mide bulantısı

-
-
hocam psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim. aynı şeyleri ben de yaşadım güncelerce yataktan çıkamadım aylarca evden 1-2 saat kendimi zorlayarak çıktım fazlasında çok zor durumda kalıyordum. hastanede yaptırılabilecek bütün testleri yaptırdım temiz çıktı vs. panik atak geçiriyor olabilirsiniz, ya da geçirdiğiniz panik atak anksiyeteye sebep olmuş ve bulunduğunuz bazı ortamlar bunu tetikliyor olabilir.
size tavsiyem şehrinizdeki iyi psikaytristi bulmanız. gittiğiniz gibi ağır ilaçları dayayıp gönderenlerden özellikle devlet-şehir hastenelerinden uzak durun. doğru bir doktorla başlayacağınız doğru dozdaki ilaçla umarım kısa sürede düzelmeye başlarsınız.
-
Aynısını yaşadım toplam 10 gün sürdü sebebini hala bilmiyorum. Doktor da çizgi çizdi yürü dedi yürüdüm beyin tomografisi istedi
randevu tarihinde baş dönmesi geçeli 3 gün olduğu için kafama radyasyon vermek istemediğim için gitmedim.
-
birkaç yıl önce gittiğimde bana da aynısı denmişti , düz yürüdüm sorun olmadı
sebebini bulamıyolar. bi keresinde komple ünide yaz okulum yanmıştı bu salak sorun için. bildiğin yürütmüyor insanı 24 saat yatmak istiyorsun, kalkacak ,yürüycek halin kesinlikle olmuyor.
o kadar merak ediyorum ki sebebini.... hayır şaşırdığım olay farklı olan hiçbişey yapmıyorum ne oluyor da rastgele bir şekilde tetikleniyor bu. tıbbi olarak "rastgele" diye bişey olduguna inanmıyorum illa ki bir şey tetikliyor ama ne olabilir acaba her günüm aynı sonucta. vallahi çok tuhaf kafayı yiycem
-
size çözüm oldu mu psikiyatrist?
psikolojik bir sorun oldugunu sanmıyorum hocam işin doğrusu , şimdi binlerce tl para bayılmayayım durduk yere.
-
Bilmem işine yarar mı ama söyliyim.
Bu olayı yaşadığımda yaşım 23'tü ve bu olaydan sonra da haftada bir kez anlık olarak yaşamaya devam ediyorum
yaşantıma pek etki etmediği için tıbbi yardım almadım ama nedense kafamı eskisi gibi sağlıklı hissetmiyorum sanki
23'ten sonra artık genç değilmişim gibi hissetmeye başladım.
-
maalesef sizin sandığınız gibi olmayabilir, benim taktığım düşündüğüm bir şey yok desek de beyninin ne yaptığı belli olmuyor. ben çok uzun süredir kullanıyorum ilacı, hastalığım öncesi gibi değilim halen ama günlük işlerimde vs. sorun yaşamıyorum, eve girip çıkma sorunum yok, tatile tek başıma gidebiliyorum vs vs.
-
Muhtemelen kulak kristali yerinden oynamıştır. Çok troll yapanlarda sık görülür. Epley manevrası öneririm.
-
Bi hamilelik testi yaptır ortam kötü uyurken arkani duvara yasla ne olur ne olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X