Şimdi Ara

gümüşten bronzdan çıkma taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler bayanlar gümüşten bronzdan çıkamayan arkadaşlar için nacizane tavsiyelermi söyleyeceğim gümüş 5 de sürünen biriydim sürekli küfrediyordum chatta gank geliyo karşı orman ölüyorum gelme artık diye küfrediyorum kendi ormancımıza küfrediyorum sonra ara verdim oyuna full yüksek ligli oyuncuları izledim tr serverinde elmas 5 oyuncuları falan izledim pek yüksek elo denilemez ama gümüş birine göre yüksek yani izledim izledim ne yapıyor bizden fazla herşeyini not ettim 1 yıl boyunca oynamayıp sadece izledim ve tekrar başladım oyuna şuan elmas 1 im ve çok rahat lig atlıyorum gidip profesyonel oyuncuları izlemeyin ilk başta plat elmas tarzı oyuncuları izleyim ve tavsiye ettiğim şampiyonlar üst koridor =annie brand braum caitlyn darius(bronz olup dariye başlayan arkadaşım 2 3 ay sonra challanger oldu tr de ) jarvan oynadığım en çok şampiyon bence çok güçlü jax kha master(kolsuz çarı demeyin aşırı op) pant (latede düşüyo diyenler olabilir arkalarına ulti attığınızda adc ye w q düz tutuştur atınca ölüyo) poppy rakan varus trist warwick(nerf yemesine rağmen güçlü)xayah vladimir sadece bunları oynarak 1 ay da gümüş 5 ten elmas 1 e çıktım umarım faydalı olur







  • Serin hikayeymis
  • Düşük elodakilerin hatası yaptıkları hataların farkında değiller.
  • Jungle Braum tamam güzel oluyor guinsoyla da Solo braum nedir yani ? bu mu len taktik
  • taktikle alakasi yok senin op dedigin master tek stunda ölür.. bronz silverdan cikmanin tek yolu şansının olmasi. takimina ne yaptigini bile klasik oyuncular gelirse kazanirsin. isterden faker ol midde oyna. dakika 14te top skoru 1/9sa taşıyamazsin..
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın verdiği taktikleri onaylamıyorum ama;

    Keşke Faker bir çılgınlık yapıp Tr de smurf hesap falan kassa, o zaman şu bahanelerin %80 i biter herhalde.
    Rakip oyuncu, farkını senden daha iyi gösteriyorsa e bir zahmet karşı takım kazansın.
    Oyunda 10 oyuncu var, tek etken siz değilsiniz.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    alper45837 nickli biri fizz karşısına annie alıp dakika 14te fize 9kill verip 22minyonla afk kalırsa(varsayım) faker dışında da kimse tasıyamaz. ne oynayarak taşıyacak merak ediyorum....
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    1 maç üzerinden örneklendiriyorsun. Bu tip bir maç 15-20 maçta bir gelir.
    Sana geldiği gibi, karşıya da gelir.

    Her maç taşınır da demiyorum.
    Ama ne kadar iyiysen, o kadar zor maçları taşırsın, bu bir gerçek.
    Altın 1 olan adam bronzdan 10 maçın 7 sini kazanıyorsa, elmas adam 10 maçın 9 unu taşır. Dopa 10 maçın 12 sini taşır.


    Ancak rica ediyorum, dedikleriniz mantık çerçevesinde olsun. "bronzdan silverdan çıkmanın tek yolu şansının olması" O kadar boş bir cümle ki. zekama hakaret olarak algılıyorum bu cümleyi.
  • Elmas çıkma taktiği: Nefes bile almadan farm yap.Koridor creepleri bitince ormana dal temizle hoop direk koridora dön.
    Hangi lanede oynarsan oyna Jungle gibi hareket et saga sola Gank git.Kil almana gerek yok rakibi korkutup geri cekil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 11 Mayıs 2018; 18:21:10 >
  • Bronze ve gümüşten jungle ashe oynararak çıkarım, ciddiyim. Eğer bronze veya gümüşten çıkamıyorsanız üzgünüm ama bir şeyleri çok çok yanlış yapıyorsunuz.
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Bir yi main olarak kaç kere yi oynadığını sormak istiyorum.
  • annie spam mid
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessiz patso

    Düşük elodakilerin hatası yaptıkları hataların farkında değiller.
    Haklısın usta zaten o yüzden sarhoş gibi ne yaptıklarının farkında olmadan oynuyorlar oyunu
  • Arkadaşlarımın ve kuzenimin düşük elo hesaplarını oynadım ve hala oynuyorum. Şımarıp ben biliyorum modunu bıraksalar ilk adım olarak güzel olacak. 1/15 gidiyor hala ad çıkmaya çalışıyor. Vayne, Twitch junglar falan denk geliyor dakika 18 level 5 geziyorlar.

    Botun kulesini alıp mide gidiyorum mesela bizim mid lane küsüyor küfür ediyor git diye. Her maç sonu birileri ekleyip küfür ediyor telefon numarası istiyorlar. Sup kalıyor 2 kişi arasına girip ölüyor ve "küsüyor". Adc denk geliyor karşıyı dürtmedim diye küsüyor. Farm kaçırdım diye küsüyor. Elonun yarısı küsmekten ibaret. Şöyle yap şunu yap bunu yap diyorum umursamıyor.

    O liglerin seviyesinde oyuncular için çıkmaz aşırı zor bence win rate oranının içine etmemek lazım. Her el afk ve küsüp bilerek besleyenlere denk geliyorum ben. Çok tuhaf pickler alıyorlar eziliyorlar. Şampiyon denemeler garip rünler inanılmaz buildler falan falan.




  • Kotarou Katsura kullanıcısına yanıt
    1/15 oynayan birinin kasacagi defans onu korumaz ki. Saldırı kasıp en azından comeback şansını arttırıyor. Gerçi oynadığı heroyu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz
  • Şunu bir türlü anlamadınız. Ligi elmas olan biri gümüş elodan şans faktörüne takılmadan rahatlıkla çıkar çünkü arada baya seviye farkı vardır oyunu taşır. Ama ligi elmas olan aynı kişi kendi liginden şans faktörü olmadan zor çıkar.



    Kısaca işin içine şans dahil oluyorsa gelinebilecek max lige gelinmiştir devamı için yetenek+oyun bilgisinin yanında şans faktörü de gereklidir. Afk,troll,boosted,smurf.. bunlara takılıyorsanız orayı hak ediyorsunuzdur.
  • Ben bile ligim plat olmasina ragmen gecen sene bronzda 40 macin 39 unu kazandim . 5-10 kere afk geldi tabi ama sadece birinde kaybettim .

    Bronzdan çıkmanın şansla alakası yok . Silver gibi bile oynuyorsan çıkarsın.
  • şansla alakası yok yazanları anlamıyorum. bronzda şans faktörü şu sekilde. karsiya da sana da normal oyuncular gelince sansli oluyorsun ve iyi oynadigin icin tasiyabiliyorsun. ama bronzda genelde yeni baslamis hic bilmeyenler, afk kalanlar, alakasız hero alip lanede ezilenler falan geliyor. bu karsiya gelirse sansli olursun ve rahat tasirsin. bu sana gelirse karsidakilerde hep normal oyuncu varsa tasiman asiri zordur ve genelde.kaybedersin. mesela dunya sampiyonasi finalinde takimlardan birine afk kalan birini verin bakin bakalim 4 kisi kalan takim kazanabilecek mi. bronzda da sen ne kadar iyi oynarsan oyna karsidakiler mal degilse o firsati kacirmiyor ve bir sekilde kazaniyorlar. ama bronzda herkese normal.oyuncu gelirse.o zaman iletisim iyi oynama yetenek zamanlama vb. faktorler devreye girer. yani bronzda tek basina tasiyabilirsin lig atlayabilirsin ama bunun icin sansli olman gerek ve takimina NORMAL oyuncu gelmeai gerek ki bronzda her mac feeder ve afk geliyor.. eger ŞANSLI isen bu oyuncu karsiya gelir ya da 2 takima da gelmez. bundan sonrasi da tasiyacak arkadasin yetenegine kalir...




  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Moruk bronze elo da birak fakeri plat 5 adam bile 4vs5 oyunu tasir. Troll pickle bile. Sen cidden şaşirmissin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.