Binbaşı
27 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 213 (Bu ay: 0)
Gönderileri
telefon numaram yayilmis, son 2 gundur 3 4 kere telefonum caldi ve hepsi de seans falan soruyor. buyuk ihtimalle discord uzerinden konustugum oyun oynadigim cocuklardan biri yapti. sms bomber da kullandi fakat o bir sure sonra durdu. bugun discorda girdim ve gordugum mesaj "telefon numarani degistirirsin artik" bunu kanit olarak gosterip kendisinden sikayetci olabilir miyim? telefon numaram oldukca eski ve degistirmek istemiyorum. iyi gunler.

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/141673-214392/asus-vg258qr_asus-vg248qg/

asus vg258qr ve vg248qg modeli arasında kaldım. epeyden baktığımda aralarında neredeyse hiçbir fark yok, 248 modeli 1 sene daha sonra çıkmış daha güncel bir model. hangisini tavsiye edersiniz?

bu iki monitörün haricinde önereceğiniz başka cihazlar varsa bekliyorum. aradığım özellikler 144-165hz olması ve ghosting sorunu bulunmaması. IPS paneli özellikle istemiyorum ghosting sorununun fazla olduğunu duymuştum.

merhabalar, geçenlerde bilgisayar toplarken parçaları tek tek akakçeden en ucuz bulduğum sitelerden topladım. ramleri alırken tek kutuda satılan dual ramlerden almaktansa daha ucuza geldiği için aynı satıcıdan 2x16 gb aldım. ürün şu an kargoda, sonradan aklıma geldi.

kargo geldiğinde kutudan çıkarmadan çiplerinin, modelinin aynı olup olmadığını kontrol edebileceğim bir yol var mı? yoksa açıp bilgisayarın kurulumunu yapıp yardımcı programlar yardımıyla mı bakmalıyım?

teşekkürler.

merhaba, LoLde ne yaptıysam takılma/stutter/microstutter sorunumu çözemedim. kendim video yükleyemesem de aynı sorunun yaşandığı bir youtube videosu buldum, bakabilirsiniz.

bilgisayarımdaki diğer parçalar

ryzen 5 3600

gigabyte b450m s2h

16gb 3200mhz 2x8 ram cl değeri de 16 sanırım

evga rtx 2060 6gb

frisby 650w 80+

oyun samsung marka ssd de yüklü, 500/480 gibi bir hızı var

youtube
I just bought a new pc, and League of Legends is very ''laggy''... I've played CSGO and this does not happen. I have 144hz monitor. Does anyone have any tips...
https://www.youtube.com/watch?v=eW8RzEiYt74

denediğim yollar

format (4 kere sanırım)

oyunu silip yüklemek

hextech repair tool

parça değiştirmek (ryzen 5 3500x>1600af>ryzen5 3600) (gtx1660s>rtx2060)

driverları silip yüklemek

ryzen chipset driver kurmak

oyunu ssd den hddye almak

windows game mode kapalı

xbox game bar kapalı

nvidia capture özelligi kapalı

sıcaklıklarım normal, güç kaynağım yeterli

denemediğim yollar

windows 11

windows 7

windows 8 kurmak

biosu resetlemek

oynadıgım başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamadım, gta 5/ forza horizon 4 gibi pek de hafif olmayan oyunlar oynuyorum ve bir sorun bulunmuyor. riot gamesin diğer oyunu olan valorantta da hiçbir sorun yok. sadece LoL de böyle bir sorun yaşıyorum. bilgisayarımın günlük kullanımında da hiçbir sorun yok.

okuduğunuz için teşekkürler, yardımınızı bekliyorum.

mx-4 dışında termal macun öneren yok. stok macun ömrünü doldurdu, mx4 dışında makul fiyatta tavsiyeniz var mıdır?
ve ayrıca engellediğim kişileri görebileceğim bir arayüz var mıdır?
yaklasık 1 ay önce adres degistirdim, eski adresimde vdsl 88/8 hız alıyordum
yeni adresimde fiber 120/8 hız alıyorum fakat eski adresimde daha memnundum.

pek anlayan biri degilim fakat inceledigim kadarıyla speedtest vb hız testi sitelerine girdigimde "servis saglayıcı" kısmında turknet yazarken ping sorunu yaşamazken "M247" yazarsa türkiye serverlerinde en az 100 ping alıyorum

benzer bir sorun yasayan var mı? cözümü nedir?
?
var mı?
numpad kullanmanız gereken oyunlarda ne yapıyorsunuz? almayı düşündüğüm klavyede nupmad yok ama gta 5 de uçak/araba kullanırken numpad gerekiyor. daha önce kullananlar düşüncelerini/deneyimlerini belirtirse sevinirim
Hakkında
Forum İmzası:
Test
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
LOL
Master Yi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.573
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 32.703 (Bu ay: 1.110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.446 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.