Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyenin başına gelmiş en büyük beladır bu hükümet adamlar vatandaşı daha nasıl sömürsek derdindeler bu vergi sistemiyle vatandaş resmen devlet için yaşıyor
  • Birkaç ay önce 150 euro ya çıkacak diye donanım haber de konu açmıştı editörün birisi. O konuya şuan erişilemiyor muhtemelen kaldırılmış konu. O konuda demiştim 150 euro ya yükselmez tam tersi azalacak demiştim, Hiç şaşırmadım bu olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

bu manzarayı amazon'un kapısında gören varmı arkadaşlar ?

Amazonun bana yasattigi cok buyuk sikintilar oldu anlatsam agziniz acik kalir. Fakat Jef Bezos'a kdar mail atabilmemiz yine amazonun farkindan dolayidir. Yinede koru korune baglanmayin cunku amazon politikasini degisti sebebinide gecmis sayfalara bakarsaniz kargo parasini geri almaya calisan kertenkele kilikli saklanbanlarda gorebilirsiniz. O tipler geldigi anda yurtdisi alisverisin bittigini anlamistim. Bakin gorun iptal bile ediceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hükümet halkın yararına iş yapmaz zaten.
  • Sınırlama yeni yılda mı geçerli olacak ?
  • Goodbye amazon :(

• doymaz bunlar doymaz
  • nah alirim n11 den nah alirim hepsiburada dan. inadina yurtdisindan alacagim.
  • Aboo 75 den 30 a indirmekten nedir 50 yapın ortasına bulalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 22 Aralık 2016; 19:56:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan saçmalığa bak ya. 70€ ya laf ediyorduk şimdi 30€ yaptılar. Oldu olacak 0,01 € yapın da açık açık bizimle taşşak geçtiğinizi anlayalım
  • olsun iyi olmuş diye bu nasıl çomarlar. bildiği beyin yok.
  • iyi ya adamlar indirim yapmış işte daha ne. hep zam mı yapacaklar!
  • Doymadınız yediniz yediniz doymadınız

Başınıza ne musibet gelirse acısını halktan çıkarttınız hala doymadınız aç.......
  • Kahretsin böyle hükümeti. Halka yarar birşey yapmıyorsunuz ve elbet gideceksiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben de benzer şeyler yazdım ve düşündüğümüz başımıza geldi maalesef. Şu ekonomik vaziyette böyle bir şey yapabileceklerine ciddi ciddi inanan insanlar vardı.
  • Böyle ülkemi yönetilir ya. İyice saçmalamaya başladılar. Bakanında mezun olduğu alan; Hukukmuş...

Delireceğim!! Hukuk eğitimi almış bir adam ne anlar ticaretten, bu adam niye bakan yapılır.?? Yok mu bir iş adamı yok mu ticaret veya bilişim üzerine uzmanlaşmış bir insan.? Bu kadar mı akıl tutulması yaşıyor baştakiler.

İşi ehline vermeyince böyle saçma sapan işler çıkıyor işte..

Vergi koymakla yada bir şeyleri yasaklayıp sınır getirmekle ülke mi yönetilir, ekonomi mi yönetilir?

Tüm samimiyetimle yemin ediyorum; Bu şekilde ilk okul mezunu dedem bile ülke yönetir...

Eğer başımızda ki siyasiler işlerinin ehli değilde, işlerini güzel yapamayıp hala görevde duruyorlarsa ben onları Allaha havale ediyorum. Tamam ülkemiz şu 2-3 yılda çok zor dönemlerden geçiyor vatandaş olarak her zaman devletimizin yanında durmamız lazım ama devlet vatandaşının yanında durmuyorsa millet ne yapsın?

Bakın ne diyor Yüce Yaradanımız Yüce Kitabımızda;

''Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.''

Hani nerede Müslümanlık? Bu konuda Müslümanlıklar unutulmuş mu ne?

Başımızda ki siyasiler hiç düşünüyorlar mı devlet niye var neden var biz ne için buradayız? Eğer bu soruları kendilerine sorarlarsa yaptıkları işler neticesinde; bulabildikleri 2-3 cevaptan birisi vergi koymak için olacaktır.

Allah aşkına şu tabloya bir bakın ne demek istediğimi çok daha iyi anlıyacaksınız;

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI; Elektrik-Elektronik Mühendisliği

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI; Hukuk Fakültesi

GENÇLİK ve SPOR BAKANI; Siyaset Bilimi ve Avrupa Ekonomisi

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI; İşletme Enstitüsü

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI; Hukuk Fakültesi

İÇİŞLERİ BAKANI; İşletme Fakültesi

KALKINMA BAKANI; Maden Fakültesi

KÜLTÜR ve TURIZM BAKANI; İdari Bilimler

MİLLİ EĞİTİM BAKANI; Denizcilik Fakültesi + Hukuk Fakültesi

MİLLİ SAVUNMA BAKANI; Matematik Öğretmenliği

Bakanların görevleri ve bitirdikleri okul aralarındaki bağlantıya bir bakınn. Bu kadronun işlerinde başarılı olabilmesi mümkün mü sizce? Bu bizlere zulüm değilde nedir? İşi neden ehline vermiyorsun? Okuduğun okul belli çapın belli tecrüben belli.. İşin ehli değilsin göreve gelmeyi neden kabul ediyorsun? Tabi bugün para tatlı gelir ama yarın ahirette o paralar fitil fitil burunlarınızdan gelir...

Yazık gerçekten yazık.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 22 Aralık 2016; 20:13:34 >

• Çin hükümetinin ticaret politikasına imreniyorum.Adamlar ülkeye yabancı para girişi sağlansın diye satıcılara kargo konusunda kolaylık sağlıyor.Şimdi Malezya'da çıkmış.
    Paypal kapanmadan önce aklımda Ebay'da ticaret yapmak vardı.Paypal kapanınca hayallerim suya düştü.En azından ayda 200-300 dolar kâr yapardım.

1 milyon Türkiye vatandaşı Ebay'da satış yapsa kâr üzerinden yıllık 2000 Dolar'ı baz alalım.Ülkemize 2 milyar Dolar para girer.
    Bu yazdığım sadece kâr.Bunun ürün bedeli + % 18 kdv + PTT posta ücreti var.Kısacası 5-6 milyar Dolar gelir.
    Minumum rakamları gördünüz.Kafası çalışan adam ayda 2000 Dolarda kazanabilir.Bu politika devam ederse 2 sene sonra yurtdışından ürün almak hayal olacak.
    İşin kötü tarafı iktidardaki partiye son 2 seçimde oy verdim.Artık CHP'ye mi oy atacaksın diye soracaksanız , o partiye kümes bile emanet etmem.Bize ilk önce Milletinin geleceğini düşünen,argeye yatırım yapan,gözü tok,kafası çalışan,ülkesini ezdirmeyen bir lider şart.Yeni bir parti kurulmadıkça AKP iktidarı kaybetmez.Sayın Muhsin Yazıcıoğlu gibi adamı harcadılar.Şuan yaşıyor olsaydı onun partisine oyumu atardım.Bizim ülkemiz vergilerle ayakta kalan bir ülke ama nereye kadar.

• ulen ayın 1 de aliexpresten teyp aldım 200 liraya denk gelıodu ne olucak daha urun hollandada gozukuyor patladık mı yanı:S
  • Avrasya tünelinin parası çıkışmamış olmasın sakın
  • Kepazelige bak...
    Zaten Turk lirasinin uc kurusluk degeri kalmadi, simdi bir de nasil nerede kullanacaginiza karisiyorlar.
    Bakin bu bunca zaman yanlis yurutulen ekonomiyi halk uzerinden yaptirimlarla toparlamaya calisan zavalli bir girisimdir.
    75 Euro gibi sacma bir limitin dahi varligi tartisilmaliyken bunu bir de 30 Euro'ya cekmek alenen kufretmektir, insanlari esek yerine koymaktir.
    Gerci bu muameleyi kabulleniyorsaniz o sifati da hak ediyorsunuz ama dogruya dogru, kimse kusura bakmasin.

Yanlis politika, yanlis diplomasi, yanlis ekonomi.
    Ulke topyekun ofsayt. Insani da bes para etmez kendisi de. Yaziklar olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.