Şimdi Ara

Güle güle büyük başkan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

olum çok komiksiniz ya. hala fenerbahçe sevgisine yenik düştü diyenler var, her daim büyük başkan olarak anılacak diyenler var. rakip taraftar olarak resmen sizden utanıyorum, fenerbahçe'nin adına yakışmayan yorumlar bunlar. siz daha bu zihniyetle çok aziz yıldırımlar, aykut kocamanlar görürsünüz.

aykut kocamana ne laf ediyosun anlamadim?

sen mi karar vereceksin buna?

aykut kocaman'a laf ettirmiyorsan alex'in gönderilme biçimine itiraz etmiyorsun demektir, buna da gördüğüm kadarıyla tek itiraz etmeyen fener taraftarısın. her şeyin istisnası olurmuş.

• Türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi rezil etti. Fenerbahçe üzerinde yıllarca sürecek bir leke bıraktı. Ben hala son güne kadar umutlu değilim. Yine bırakmayabilir.
  • quote:

quote:

quote:

olum çok komiksiniz ya. hala fenerbahçe sevgisine yenik düştü diyenler var, her daim büyük başkan olarak anılacak diyenler var. rakip taraftar olarak resmen sizden utanıyorum, fenerbahçe'nin adına yakışmayan yorumlar bunlar. siz daha bu zihniyetle çok aziz yıldırımlar, aykut kocamanlar görürsünüz.

aykut kocaman'a laf ettirmiyorsan alex'in gönderilme biçimine itiraz etmiyorsun demektir, buna da gördüğüm kadarıyla tek itiraz etmeyen fener taraftarısın. her şeyin istisnası olurmuş.

yaptigi is degil adamligindan bahsediyorum ben

adamda teknik direktorluk yok zaten ona girmem

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaptigi is degil adamligindan bahsediyorum ben

adamda teknik direktorluk yok zaten ona girmem

içten pazarlıklı, sinsi adamın teki.

hadi biz terim'in egosuna, manyaklıklarına başarı getirdiği için tahammül ediyoruz. bu adam ne iyi bir insan ne iyi bir hoca.

• Zamanında istifa ettiğinde dönmeseydi fb mazisinde iyi bir başkan olarak anılırdı.yaptığı güzel şeyleride bir ateşte yaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 yılı bir tarafa bırakırsak büyük başkandı ama yaptıgı herşeyi aldı götürdü.
  • Beyler zamanla herşey geçer.. Zamanında Juventus ta şike sebebiyle alt lige düşürüldü.. Şuan tartışmasız açık ara şampiyonlukta favori. Herneyse önemli olan kendi çıkarları uğruna Fenerbahçeyi bir zırh olarak kullanan kim varsa bence gitmeli. İşi bu duruma getirende kendisi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
  • tekrar başkan adayı olacak görürsünüz. yenilenip tekrar gelecektir. tıpkı phoenix gibi. ben onun yerinde olsam bu seneden itibaren 2 sene sadece lige yoğunlaşır ne kadar 25 yaş altı topçu varsa istikbal vaad eden onları toplatırım. emin olun 2 sene sonra bizim yapacağımız farkı çok rahat kapatacaklardır. ama gelip günü kurtarmaya çalışırsa takım daha kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Önünüzde ki seçimlerde kendisi aday olmasa bile kendi tavsiyelerini dinleyecek birini Başkan seçtirecek diye düşünüyorum.

Seçime de mi şike karıştıracak diyosun

Huylu huyundan vazgeçmez

Hayır , beni bilirsiniz art niyetli konuşmasını sevmem bir şey söyleyeceksem dürüstçe söylerim. Seçimlerden önce en azından kongre içinde adaylardan birini - hani olmaz ya :) - işaret edebilir diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Önünüzde ki seçimlerde kendisi aday olmasa bile kendi tavsiyelerini dinleyecek birini Başkan seçtirecek diye düşünüyorum.

Seçime de mi şike karıştıracak diyosun

Huylu huyundan vazgeçmez

Hayır , beni bilirsiniz art niyetli konuşmasını sevmem bir şey söyleyeceksem dürüstçe söylerim. Seçimlerden önce en azından kongre içinde adaylardan birini - hani olmaz ya :) - işaret edebilir diyorum.

Edebilir ki muhtemelen böyle olacaktır.Bari düzgün birini işaret etse

• Büyük bakan mı?
  • yaptı ama niye yaptı bi sordunuz mu ? hemen yargılamayın adamı yahu.

futboldan anlamadıgı için büyük paralar verip aldırdıgı oyuncular genelde fos çıktıgı için çok sevdigi takımını başarısız olacak ihtimali sebebiyle yaptı. hatasını telafi etmek ti maksadı.kötü bi niyeti yoktu olay buralara kadar geldi. bundan sonra hem kendini hem bizleri daha fazla üzmeyecek.

onu tanıyanların çocukları, akrabaları vs de var bu forumda sanmayın ki okumuyorlar. mert, korkusuz başkan sakın bizi bir daha üzme .bugun git yarın güçlenip geri gel sen bize lazımsın .
  • Böyle bir kara lekeyi böyle bir klübün üzerine bulaştırdı, dünyaya rezil etti. Klübü milyon eurolar kaybetti, Avrupa dan elendi. Hala daha büyük başkan.. Diyecek bişey yok..
  • Ben başkan adayı olacağını düşünmüyorum. Neden derseniz bu süreçte bir hayli yoruldu, zaten Fb başkanı olmak ayrı bir dert üstüne bu kadar şey yüklenmek.

Fb tv'de Cas kararını açıklarken yüz hali herşeyi anlatıyordu yorgunluk, bıkkınlık .

Emeğini inkar etmek çok büyük vefaszlık olur. Bence Türk sporunada önemli hizmetleri oldu amatör sporcular açısından buna bizzat amcaoğlum sayesinde şahit oldum. TAbi biz sporu sadece evimizdeki kutudan takip ettiğimiz, futboldaki başarıyı herşeyin üzerinde tuttuğumuz, sadecee kazananı sevdiğimiz için bu kısımdaki başarı kimsenin umurunda olmuyor. Ama bunları göz ardı edenler sporcuların en ufak başarızlığında yerden yere vurmayı biliyorlar.

Birşeylerin miladı oldu, Stad yaptırdı takımlar bu işin önemli olduğunu analyıp stad yaptırmaya başladı. Tesislere değinmiyorum bile.

Çoğu fenerbahçe'li basketbol sever Efes, ÜLker gibi takımları destekliyordu. Yapılan yatırımla her gün ayrı bir bıranşta olan spor müsabakalarını izler olduk..

Şİmdi herkes kadın voleybol, basketbol takımından bir kaç oyuncu sayabiliyorsa bunu kimin başardığınıda bilmek lazım.

Bence Aziz Yıldırım'ın en büyük hatalarından biri bizim saçma sapan medyayı çok dikkatle takip etmesi oldu..

Aday olsa ben yine desteklerim.

Not: Şimdi yargıtaydan da olumsuz karar çıkarsa ve bu iş küme düşürme değilde kupanın teslim edilip puan silme ile geçiştirilirse bence yapılan en büyük şike bu olur. (halada şike yapıldığına inanmıyorum)

(lütfen alıntı yapıp cevap vermeyin iş tartışmaya dönüşüyor)

• tarihte en çok GS şampiyonluğu gören başkan olarak kalıcak.Her ne kadar sivri dilli kişiliği ve agresif tavırları olsada yinede sempatik adamdı.
    İki kere istifa etti.İlkinde şampiyon oldu istifa etti sözümden dönmem dedi çok sevdiği camiası için geri adım attı.İkinci de şampiyonluk son hafta kaçınca bıraktı bu sefer dönmem dedi ve yine döndü.Efsanevi bir takım daha kurdu kendisi kurduğu gibi bozdu.
    Carlos transferiyle dünyayı ayağa kaldırdı.Anelka gitmek istiyorum deyince iyi bir mebla karşılığı oyuncusunu kırmadı gönderdi.
    Fenerbahçeliliği ve taraftarına saygısı uğruna transfer konusunda sürekli heyecanını yaşattı.Bir hırs ile 10 milyona Mehmet Topuzu 14 milyona Güzia'yı getirdi.
    Parlamaya müsait genç oyuncuları Fenerbahçe'ye kazandırıd.Ama maalesef bazırları asıl isteneni veremedi.Sezer Öztürk,Özer Hurmacı,Kemal Aslan,Uğur Boral,Alper Potuk
    Aragones için hayalimdeki hoca dedi 1 sene sabretti sene sonu kapıya koydu.
    Kulübün efsanesi Alex'i başkanlığında getirdi.Kendisi karşısında bacak bacak üstüne attı tiwtter'da takıldı gerekçesiyle onuda gönderdi.
    Şike olaylarına makemeye götürürken 10 dakika sonra çıkınca konuşurum dedi fakat tam 1 sene içeride yattı.
    Maç öncesi yayını basıp FB aleyhine kimse dedi orda kaldı sonra selamun aleyküm diyerek yayına daldı.
    Doğru'mu samet ile gündemde tazeliğini korudu.
    Maç devam ederken eline mikrofonu alıp hocasını eleştriren taraftara karşı hocasını sahiplendi.Hocası için takımın efsanesini gönderdi.Takım içinde ki bazı oyunculara hadlerini bildirdi.İstifa eden hocasını istifasından gönderdi ama sonra bir Arda transferi konusunda ters düştü hovayla kendi kovdu.
    Hocayı kovduktan sonra hocanın kralını alıcam dedi Heynkes,Mourinho,Pelgrini,Capello'mu gelsin diye tartışmalar açarken Ersun Yanal geldi.
    Bunlar böyle uzar gider.Türk futbolunda Aziz Yıldırım çok büyük yere sahip.Ben dahil bir nesil onun adı ile içli dışlıydı.94 doğumluyum ve kendimi bildim bileli bu adam başta.Bizde hatırladğım Süren,Cansun,Canaydın,Polat,Aysal başkanlık yaptı.
    Her şeye rağmen endisini tebbesümle hatırlıcam.

• Aziz Ceo olur atar birini takımın başına kukla gibi oynatır.Bırakıcak adam 50 kere bırakırdı şimdiye.
  • Bunca yıldır yaptığı hiçbir hizmet kulübe yapışan şikeci damgasını silemez. İstifa edip ne halt ediyorsa etsin. Yeter ki kulüpten uzak dursun. En büyük korkum, kendi zihniyetinden birisini halefi olarak bırakacak olması.
  • Kendisine ceza gelmezse , bırakmaz bu adam . Büyüklüğü eskidendi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

yaptı ama niye yaptı bi sordunuz mu ? hemen yargılamayın adamı yahu.

futboldan anlamadıgı için büyük paralar verip aldırdıgı oyuncular genelde fos çıktıgı için çok sevdigi takımını başarısız olacak ihtimali sebebiyle yaptı. hatasını telafi etmek ti maksadı.kötü bi niyeti yoktu olay buralara kadar geldi. bundan sonra hem kendini hem bizleri daha fazla üzmeyecek.

onu tanıyanların çocukları, akrabaları vs de var bu forumda sanmayın ki okumuyorlar. mert, korkusuz başkan sakın bizi bir daha üzme .bugun git yarın güçlenip geri gel sen bize lazımsın .

Banker Aziz.

• Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımız sezondan sonra zicoyu yollamayıp kendisi gitseydi büyük başkandı.Hemde öyle böyle değil fenerbahçe tarihinde adı anıldıkça herkez övecekti peki ya şimdi ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.