Şimdi Ara

Güle güle büyük başkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

93 lü bir genç olarak Fb başkanı olarak tek seni tanıdım. Unutmak zor olacak.

• +1

Sevabıyla, günahıyla, acısıyla, tatlısıyla büyük bir devir kapanıyor Fenerbahçe'de. Kendimi bilerek başkanlığına şahit olduğum tek başkan Aziz Yıldırım'a her şey için teşekkür ediyorum. Asla nefret etmedim ama bundan sonra ne onun bize, ne de bizim ona yararımız dokunmazdı. Her ne kadar kötü bir ayrılık olarak gözükse de daima 'BÜYÜK BAŞKAN' sıfatıyla hatırlanacaktır.
  • Tum dunya ya rezil etti bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle hırsına ve Fenerbahçe sevgisine yenik düşen adam , biraz dinlenmek sana da iyi gelecek.

• Aday olup güven tazelemek isteyecektir. Benim bildiğim Aziz Yıldırım bunu yapar.

• Daha nice nesiler gorecek onun baskanligi bu kadar kolay kurtulacagini mi saniyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Güle güle hırsına ve Fenerbahçe sevgisine yenik düşen adam , biraz dinlenmek sana da iyi gelecek.

Ben pek dinlenebileceğini zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı olsun
    16 yıl önce açıldı
    Herkese hayırlı yıllar dilerim
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam Fenerbahçe kulubüne başkan olmayı hak etmiyor.
    Bir de nesillerce başkan olmalı diyenler var.
    Fenerbahçe bu herif yüzünden 2 sene avrupadan men yedi. Eski savunucusuyum ama gitme vakti çoktan geldi. Bir daha aday olursa da Allah belasını versin.

Olacaksa Ali KOÇ başkan olmalı. Başkanın istediği futbolcu top oynar, istediği transfer gerçekleşir, istediği taraftar grubu stada alınır, istediği şekilde tezaurat yapılır. Böyle başkan mı olur lan Allah mı sandın kendini?

Tez elden gitmeli. Allah hapise falan düşürmesin hak ediyor olsa bile ama, daha fazla bu kulübe zarar vermesin.
    Defolsun gitsin. Arkasına bile bakmasın.
  • Büyük adamdı tesis yapti
    Küçüldü şike yaptı
    Taraftar da ona taptı
    Güle güle sultan aziz

Şiirimle kendisini uğurluyorum.

• Kulübe kazandırdığı tesisler bir kenara, yüz yıllık çınarın adını lekeledi. Bu yaptığı öyle rezil bir şey ki öncesinde yaptığı tüm güzellikleri yok ediyor. Kendi çapında forma alarak, maçlara giderek kulübe destek olmaya çalışan taraftarın şimdi diğer takım taraftarlarına karşı yüzü yok. Neden? Çünkü hırsına yenik düşen başkanları başarı uğruna şike yapıp kulübün tarihini lekeledi. Ardından taraftarın ve kulübün büyüklüğünü kullanarak hapisten çıkma yolunu açtı. Bu insanların ne suçu vardı şimdi söyleyin bana. Benim Fenerbahçeli birçok arkadaşım var, bu insanların yüzünü asık görmek zorunda mıyım? Futbol konuşamıyorum onların yanında, sırf üzülmesinler diye. Ayıptır günahtır hala efsane deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi_

Büyük adamdı tesis yapti
    Küçüldü şike yaptı
    Taraftar da ona taptı
    Güle güle sultan aziz

tövbe ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi_

Büyük adamdı tesis yapti
    Küçüldü şike yaptı
    Taraftar da ona taptı
    Güle güle sultan aziz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dünyaya fenerbahçeyi şikeci takım olarak tanıttığın için saol başkan. Sayende her galibiyetimiz sorgulanır olacak.
  • Büyük başkan der FB taraftarı ona
    O hırsına yenik düştü onları üzdü
    Kral oldu çeyrek final yapınca
    Yıkıldı taraftar şike davasında
    Eben za xd

• Dinlenmeye ihtiyacı var bıraksın gitsin bizde yeni başkan görelim :)

• Gitti mi bu adam olamaz hayır ya Bir Aykut'ta üzüldüm bu kadar.
  • Her başı sıkışınca Galatasaray'a sataşıp taraftarın gözünde büyük başkan olan asırlık kulübün adını lekelemelten çekinmeyen ve foyasını her kurum onayana kadar yüzsüzce bekleyen bir kişidir kendisi... Son durak kaldı kendisi için yargıtayda yakında kararı verecek işte o zaman açarsınız bu konuyu daha yerinde olur.. Azizbahçeliler sizde en az bu adam kadar zarar veriyorsunuz kulübünüze

• Türk futbol kulüplerinin kafası bir karış havadayken avrupa kulüplerini örnek alarak bir kaç değişiklik yaptı. Buda onu ve kulübümüzü diğerlerinden farklı kıldı ve onu gözümüzde yüceltti.

Ama sonra maymun gözünü açtı ve diğer kulüpler arayı kapattı.Gs ilklerin kulübüyse aziz yıldırımda ilklerin başkanıydı iyisiyle kötüsüyle.

Bence başkanı batıran stad arazisini devlete ve cemaaate peşkeşlememesi ve şu meşhur 3 yıl arka arkaya şampiyonluk büyük sözü oldu. Bu söz için herşeyi yaptı ve çevresine ve dahi kulübe zarar verdi.

Egoları onu batırdı.

Güle güle tekrar gelme kigıllıyıda unutma.
  • bir galatasaraylı kişi başkan olsa bu kadar zarar veremezdi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.