Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
7
Favori
38.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Super Adventure Box'ın 2. Dünyası'nı oynamak isteyen var mı? Bugün son. Geçen sefer de yarım kalmıştı, bu sefer bitireyim diyorum.
  • GW2 yi 1 sene önce oynamıştım. HOT paketinden haberdar değilim. Hot paketini denemek istiyorum. Ancak bir sıkıntı var. Saçma gelebilir ancak gw2 de karakterimizin başının üstünde isim ve guild yazmıyordu. hayalet gibi geziyorduk. Bu özelliği optionsa ekledilermi. Yani artık karakterimizin üstünde ismimiz yazıyormu ?
  • Her karakterin üzerinde isim ve guild yazar ancak kendi isminiz size görünmez, görmek için "alt" tuşunua basmanız gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUlas

    Her karakterin üzerinde isim ve guild yazar ancak kendi isminiz size görünmez, görmek için "alt" tuşunua basmanız gerekir.

    Saolasın araştırdım öğrendim. HOT paketinden sonra options a yeni biz özellik eklemişler. Artık kendi adımızıda görebiliyoruz.
  • Ben bu oyunu birkaç ay önce aldım, bir karakterimi 80 level yaptım. Birkaç harita tamamladım. Her şey iyi güzel fakat en anlamadığım nokta diğer mmorpglere göre biraz amaçsız gelmesi. Sanırım karmaşık bir yapısı var. Ne yapacağımı bilmiyorum, niçin yapacağımı bilmiyorum, neden yaptığımı bilmiyorum. Sizde de böyle mi acaba? Anlamak için ne yapmalıyım bu oyunu?
  • Haklısınız şimdi bakınca gördüm ben de o özelliği :)
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Aktif bir Türk guildine girin hocam (dilerseniz yabancı guild de olur tabi). Detayları çok daha rahat öğrenirsiniz.
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Şimdi ilk öncelikle neler yapcağını belirlemen lazım.

    Armorlar

    Takılar

    Legendary

    Achi Kasma

    Bunların hepsini tamamladıktan sonrada oyunda WvW PvP takılabilirsin.

    Oyunun end game biraz karışık işte bu yüzden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WeiLucas

    Ben bu oyunu birkaç ay önce aldım, bir karakterimi 80 level yaptım. Birkaç harita tamamladım. Her şey iyi güzel fakat en anlamadığım nokta diğer mmorpglere göre biraz amaçsız gelmesi. Sanırım karmaşık bir yapısı var. Ne yapacağımı bilmiyorum, niçin yapacağımı bilmiyorum, neden yaptığımı bilmiyorum. Sizde de böyle mi acaba? Anlamak için ne yapmalıyım bu oyunu?

    oyunun tek eksik tarafı şu. Pvp itemi ve bu itemlere artı basma gibi hususlar yok. yani oyun light. hardcore değil. gir 1-2 saat takıl çık oyunu. bu şekilde seviosan oyun gayet iyi.
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Anlamaktan ziyade, ne yapmak istediğin önemli. Büyük savaşları seviyorsan WvW takılabilirsin. HoT çıktığından beri biraz kötü durumdaydı ama son patch ile bayağı bir düzelttiler. PvP' si zaten sağlam, şu anda sezon bitmiş durumda ve ranked kapalı eğer pvp sararsa sezon başlayınca düzgünce oynayıp yüksek liglere çıkabilirsin. PvE tarafında ise yapacak şey çok. Achivementlar üzerinden gidebilirsin, haftalık raid girebilirsin, dungeon' ları biraz düzelttiler tekrar yapılabilir durumda, fractallar aynı şekilde. Haritaları tamamlayabilirsin, bir legendary' ye gidebilirsin, HoT haritalarında sürekli eventlar dönüyor, world bosslar sürekli kesiliyor, Silverwastes-Dry Top grupları bulunabiliyor.

    Gear üzerinden giderim dersen, ascended ring ve amulet kolay bir şekilde alınabiliyor (Fractal ve Laurel sayesinde) Armor ve weapon' lar gene fractaldan düşebiliyor ama kendin de craft edebilirsin gerekli crafting proffesion' u level 500 yaparak. PvP' den ve genel dünya içinde de ascended item düşme olasılığı var ama şans işi. Ayrıca istemediğin bir statta bir ascended item düşerse, onu birkaç item ile mystic forge' da birleştirip istediğin statlı iteme çevirebiliyorsun aklında olsun.

    Legendary yapmak istersen şu anda tüm legendarylerin precursorunu gerekli şeyleri yaparak elde edebiliyorsun (H>Achivements>Collectibles>Legendary Weapons kısmından bakabilirsin) geri kalan itemleri de artık yukarda yazdığım aktivitelerde topladığın gold, item vs. ile tamamlayabilirsin.

    Düzgün bir guilde girmen de senin yararına olur, hem birşeye ihtiyacın olduğunda sorabileceğin kişiler olur hem de oyundaki neredeyse tüm aktiviteleri grup ile yapabildiğin için daha çok eğlenirsin.




  • @TheUlas Teşekkürler tavsiye için yakın zamanda bir guilde gireceğim.

    @DoricoDH Teşekkür ederim... Sırası ile deneyeceğim hepsini.

    @limon2015 1-2 saat gir çık oyunu ise tam bana göre çünkü hem fazla vaktim olmuyor hem de en fazla 2-3 saat oynuyorum. Teşekkürler cevap için bu arada.

    @erdem3463 Hocam ellerinize sağlık, göz önünde bulunduracağım hepsini, yakın bir zamanda da bir guilde girmeyi düşünüyorum.
  • skilleri mousedaki tuşlara atayarak makro kullanmak serbest mi?
  • Mousedaki tek tuş oyundaki tek bir skille karşılık geliyorsa serbest. Tek tıklamayla 2-3 skill kombosu yapıyorsa serbest değil :)
  • TheUlas kullanıcısına yanıt
    Tek tuşa denk geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı yok o zaman :)
  • 1 senedır falan gırmıyorum oyuna fps ler mmo survıvallar artık baydı mmorpg baslım dedım gw2 halı hazırda elımde olan bı oyun sımdık sormak ıstedım bu son cıkan paketı almak gerekıyomu yoksa daha onceden almıs oldugum paket yeterlı olacak mıdır?
  • Oyunu kurdum ama başlamadım. Benimle beraber sıfırdan kasacak arkadaş arıyorum. oyun daha zevkli hale gelebilir ozaman. varsa böyle biri iletişime geçsin lütfen saygılar.
  • kara57 K kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynaman için ek paket gerekli değil ama ek paket ile gelen hiç bir içeriğe ulaşamazsın.
  • En çok türk hangi serverda ?
  • Şu sıralar pek bir server ayrımı kalmadı :p

    Pvp'de server olayı zaten yoktu, pve'de megaserver sistemine geçildiğinden beri tüm serverlar karışık takılıyorlar, wvw'ye de yeni world linking olayı geldi serverlar gruplu eşleşip birlikte takılıyor orda da.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.