Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
7
Favori
38.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUlas

    Şu sıralar pek bir server ayrımı kalmadı :p

    Pvp'de server olayı zaten yoktu, pve'de megaserver sistemine geçildiğinden beri tüm serverlar karışık takılıyorlar, wvw'ye de yeni world linking olayı geldi serverlar gruplu eşleşip birlikte takılıyor orda da.

    Anladım. Ama yinede en çok Türkün hangi serverda olduğunu öğrenmek istiyorum :)
  • Sfr Ve Gandaraydı eskiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    Sfr Ve Gandaraydı eskiden

    Sorunun cevabı sır gibi :) Şuan için hangi serverda en çok türkün olduğu kesin değil yani.
  • server mı kaldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealityShow

    server mı kaldı

    WWW için ayrılıyor işte :)
  • Arkadaşlar 2 arkadaşım ve ben bir mmorpg oyununa başkamak istiyoruz. Normalde wow oynardık malum biraz para yiyen bir oyun bizde onu bıraktık ve yeni oyun arayışına geçtik. Bu oyunu gördüm bir yerde oyuncu sayısı var mı ilk olarak onu sormak istiyorum ve devamlı oynanabilecek zevkli bir oyunmu? Oyun ücreti nedir aylık yada yatırılması kesin gözüyle baktığınız bir ücret var mı oyun içinde falan? Kısacası başlayalım mı :)
  • Oyunu gg den 110 TL ye satın alabilirsin. Sonra başka bir ödeme yapmana gerek yok. Oyun wow dan sonra en yüksek popilasyona sahip mmorpg. yeni paket ile içeriğide baya genişlettiler. Yapacak dünya kadar iş var. pvp si çok iyi. pve olarakta artık yeni paketle güzelleşti.
  • Oyunu ilk çıktığı zaman almıştım sanırım bu yaz 4 yıl olacak. Sonra bırakmıştım oyunu, tekrar başlamak istiyorum yeni expansionu alıp ama en ucuz nerededir ve başlamaya değer mi ? Oyunun durumu şuan nasil ? Wow oynuyodum bi kaç aydir onu da yeni expansionu gelene kadar biraktim. Benimle ayni durumda olan biri varsa yardim ederse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun durumu gayet iyi şu anda, son gelen birkaç patch ile ciddi düzeyde düzelttiler oyunun sıkıntılarını ve ek paketin çıkışıyla bazı noktaların geri kalması durumu olmuştu (wvw, dungeon ve her ne kadar dungeonlara göre daha iyi durumda olmuş olsa da; fractal) Şu anda oyunun her yönü oynanabilir ve harcadığınız zamana değecek durumda. Oyundan içerik akıyor zaten, achivementlara şöyle bir baksanız zaten ne kadar çok yapacak şey olduğunu fark edersiniz ki çok param olsun, ascended set dizeyim, legendarylerim olsun falan derseniz zaten uzun süre oyalanırsınız gereken materyalleri ve parayı toplayana kadar. PvP off-season şu anda, herkes farklı build deniyor meta yeni yeni oluşmaya başladı, tam pvp'ye başlamalık zaman şu anda, ranked season gelince eğer pvp seviyorsanız zaten oyalanırsınız orda uzun süre. Living Story 3' te yaz gibi başlayacak, HoT paketi ve son çıkan patchlerin yolundan ilerliyorlarsa gayet güzel birşeyler çıkacağını düşünüyorum.

    Bu arada bir arkadaş özel mesaj atmıştı cevap verecek zamanım olmadı, 2 yıldan uzun süredir küçük ama oyuncuları samimi bir guildteyim. Türk guildi değil, değişik milletlerden insanlar var. Haftanın 3 günü raid yapıyoruz ve onun dışındaki aktiviteler belirli saatlerde veya günlerde olmuyor, genelde yüksek level fractal yapan bir grup var benim koordine ettiğim, arada dungeon ve neredeyse her akşam pvp-wvw yapıyoruz en az birkaç kişi. Discord serverımız da var ayrıca iletişim için. Guild Hall' da bayağı bir upgradeli, HoT çıktığından beri ek paket öncesi biriktirdiğim tüm parayı oraya yatırdığım için direk, 1-2 kişinin ilgilenmesine rağmen çok iyi bir şekilde gelişti guild hall. WvW yapanlar genelde Desolation serverından bunu da belirteyim. İlgilenen varsa mesaj atabilir ama orta derecede bir ingilizceniz olması yararınıza olur katılmayı düşünürseniz, en azından yazarken sıkıntı yaşamazsınız.

    @limon2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 5 Mayıs 2016; 16:44:29 >




  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle teşekkür ederim. şuan bilgisayarım baya çöp o yüzden sadece map complete'le uğraşıyorum. %66'da. ama bi problemim var straits of devastation mapinde tek bi point of interest'im kaldı o da armada harbor diye bişi mapte ben bulammamıştım internetten full yapılı maple karşılaştırınca farkettim ama benim haritamda öyle bi point yok ve gittiğimde de oraya aktif olmuyor. herhangi bi fikriniz var mı ? hatırladığım kadarıyla o mapte story görevi yapıyorduk acaba story görevinin içinde alınacak bir point mi ?
  • Bir instance yeri olacak şehrin içinde orayı diyorsunuz sanırım. Bir kapı gibi bir yer olacak oraya yaklaşınca içeri girebileceksiniz. Orası değilse bir resim atın bakalım.
  • Direk gidip açılıyor olması lazım oranın.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Yalniz benim oyundaki mapte orada bi point gözükmüyor. Yani üstünde agent gözüküyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3463

    Direk gidip açılıyor olması lazım oranın.

    bana spvp yapan bir guild lazım :) yönlendirebilirmisin.
  • Pek bilgim yok hocam spvp yapan guildler hakkında, Hearts of the Mist' te spvp guildi arıyorum diye belirtirseniz illaki ilgilenen birileri çıkar diye tahmin ediyorum.

  • hot story modunda heart and minds'a kadar geldim buradaki eir'i bir türlü kesemedim yok mu bunun bir hal çaresi. class ele
  • Revenant classı hala HoT paketini istiyor mu? Uzun süredir oynamıyorum da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 11 Mayıs 2016; 20:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hot gerekiyor o sınıf için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUlas

    Evet hocam hot gerekiyor o sınıf için.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.