Şimdi Ara

güç problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ben bir konuda yardımınızıistiyicektim şu an yeni pc topladım ama ksanın üstündeki power yetermi yada bana 5 ay içinde sorun cıkartırmı şu an değiştiremiyorum :) 5 ay sorna anca
    sistemim
    core2duo e8400 işlemci
    msı paltinium combo p35 anakart
    8600GT 1GB GDDR2 128BIT ekran kartım
    500GB 32MB SATA2 7200 hdd
    2 gb kingston ram
    1 tane lg dvd-rw takmayı düşünüyorum kasadaki power
    max 400 diyor sanırım 380 olarak veriyor gerekeni
    bu power bana yetermi birilerinin içimi rahatlatması lazım :D yoksa şimdi oakdar para verdim bişey olmasın parcalara kafama sıkarım valla :D

• bence yetmez bu sisteme en az 550 olması lazım
  • bu sisteme 400 watt çok rahat yeter yani...
  • hmm oki eyw sagolun verdim artık siparişi 630watt 580 net gücü var... ne olur ne olmaz yaw onuda aldım en azından gece rahat uyurum :) bu elimdeki 400 luk power ı satayım en iyisi :D 0 nasıl olsa :D kaça gider :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: only_king486

hmm oki eyw sagolun verdim artık siparişi 630watt 580 net gücü var... ne olur ne olmaz yaw onuda aldım en azından gece rahat uyurum :) bu elimdeki 400 luk power ı satayım en iyisi :D 0 nasıl olsa :D kaça gider :)

İyi etmişsin bence. PSU'nun şakaya gelir yanı yok en ufacık sorunu bile büyütebilir PSU olayı (bkz benim anakart yakmam) .. Elindeki PSU kasayla birlikte geldiği için muhtemelen OEM'dir ve ikinci el gideceği için yeni olmasına rağmen maksimum 25YTL falan eder. Birinci el FRISBY 400W 50 YTL... Sen hesap et artık...

• hmm tmm sagol arkadasa vericem onun için sorun olmaz kanak nasıl olsa 0 oldugunu biliyor kasadan beraber sökücez onun kien takıcam 30 a vereyim :) en azından kasanın parası cıksın biraz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜÇ KAYNAĞI ÇOK ISINIYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.