Şimdi Ara

Guardgui.exe yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben antivir antivirüs kullanıyorum ve bu meretde böle birşey cıkdı malasef nasıl halledebilirim dilimin döndüğünce aşağıda anlattım sorunu ingilizcesi iyi olanlar googledan bakarsa sevinirim.

Arkadaşlar google baktım hiçbir türkçe bilgi yok var aslında bir tane ama ares programı ile ilgili bendede bu program yok bugun bilgisiyarıma online oyun yükledim biliyorsunuz exelerde virüs olur herzaman bende disable ettim antivirüs'ü şimdi bilgisiyarımda hiçbir uygulama yapamıyorum başlat çubuğu yok klasörler yok çalıştırdan girdim ieyede neyapabilirim yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

Exedeki virüs gerçekde olabilir ben bunu nasıl silebilirim daha doğrusu silme gibi bir şansım varmı.

Resim upload edeceğim birazdan.

Şimdiden teşekkürler.

• antiviri silebilirsen sil dostum yada çalıştıra msconfig yazıp orada sistem geri yükleme var onu dene bakalım

Orjinalden alıntı: muratgun

antiviri silebilirsen sil dostum yada çalıştıra msconfig yazıp orada sistem geri yükleme var onu dene bakalım

Antiviri silemiyorum
    Msconfig yazınca bulamıyor diyor zaten benim pcde sistem geri yükleme çalışmıyor.

Format zamanı geldi sanırım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.