Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• evga soğutması ile sıcaklıklar biraz yüksek gibi sanki
  • Ne kadar çıkmış, şuan izleyemiyorum da.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    76-77c ye çıkmış ki bir de kart voltaj ve hızını düşürüyor
  • Yazın o kart 80 dereceyi geçer, özel soğutmaları daha iyi yapmaları gerek. Şu Asus'un DCU III soğutması iş yapar umarım.
  • Evga GTX 980 Ti K|NGP|N Edition

quote:

The EVGA GeForce GTX 980 K|NGP|N graphics card was designed from the ground up to used by extreme overclockers to break records. The card has a monster 14+3 power phase design allowing up to 600A of current, all delivered through 3 power inputs, 8pin + 8pin + 6pin to ensure you won’t run out of power. Vince “K|NGP|N” Lucido posted a photo of the GTX 980 Ti K|NGP|N Edition graphics card today and basically confirmed that EVGA would be offering an even more powerful video card!

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!  GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!!

Bakır soğutucunun üzeri siyah nikel ile kaplansa daha şık dururdu aslında. Ha gerçi kullanım amacı tamamen ln2 olan bir kart için bu file fazla ya neyse...

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ürün gerçek 8 bit panele sahip değil. TN panellerde full hd olanlarda 8 bit yok diye biliyorum. Hepsi 6 bit + artırılmış var.
    Ha 2k ya geçerseniz Tn panellerde 8 bit hatta 10 bit bile var.
  • Şimdiye kadar belli olan 980 ti modelleri.

• Asus Geforce GTX 980 Ti Strix DirectCU III

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Gsync hangi monitor tavsiye ediliyor sorunsuz olan? Bu kartı alıcaksak monitörde öyle bişey olmalı.

AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz

Benim kullandığım bu 24 inch istediğim için bunu aldım çok memnunum ayrıca 8 bit renk paneli var çoğu ips monitörlerde bile bu panel yok.

Asus rog düşünmüştüm hem 27 hemde monitörlerin çoğunda karartı ve titreme olduğu için vazgeçtim.AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz çıkalı daha 4 ay oluyor o yüzden gsync en gelişmiş hali sorunsuz yani.

27" olanı varmı bunun?

Asus Vg248qe den buna gecmeye değer mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Asus Geforce GTX 980 Ti Strix DirectCU III

:P

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 4 Haziran 2015; 1:05:15 >
  • ağzım açık izledim.

• Ne anlamda (iyi - kötü) anlamadım herşey max değil bazı önemli ayarlar kısılmış halde denenmiş. Ben Gtx 980 Strix ile tüm ayarlar ultra sadece msaa kapalı fxaa + vsync açık sabit 60, nadir bazı yerlerde 40'a düşen akıcı bir fps alıyorum.
  • Fiyatlar netleştimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

ağzım açık izledim.

vsync açık böyle test olmaz

Adamın monitörü 120Hz'miş zaten oyüzden vsync'nin açık olması çok etkilemiyor. Fps'nin 120 olduğu yerler çok nadir birkaç saniye zaten videoda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartlar ne zaman Vatan'a geliyor bir malumatı olan var mı?
    Hay allah, 980/970 kaç gün sonra alınabilir oldu unuttum.
  • JCB kullanıcısına yanıt
    TR stoklarına gelmesi 15 Mayıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

TR stoklarına gelmesi 15 Mayıs.

Referanslar mı yoksa Özel soğutucularda gelicek mi ?
  • Burada çoğu kişi genel olarak yapılan mantık hatasını yapmış, ilk çıktığı zaman alınmaz diiyerek.

Piyasayı yeterince iyi takip ediyorsanız zaten bu chip ilk olarak Titan X le 1000 dolardan çıktı , 980ti ise aynı çipin çok az kesilmiş versiyonuyla 650 dolardan çıktı, performans olarak titan x ile arasında %2 performans farkı var. Bu ürün AMD nin R9 300 serisine karşı çıktığı için zaten çok uygun bir fiyattan çıkış yaptı, yani daha 8-9 ay fiyatının azalmasını beklemeyin boşuna beklemiş olursunuz. Yeni alıcaklar için kesinlikle en iyi seçim, upgrade yapacaklar için hangi karttan upgrade yaptıklarına bağlı, eğer R9 290x veya GTX 780 üzeri kartları varsa değmez.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.