Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam nerden alalım ben sanırım amazondan alacam gibi daha önce hiç almadım ama ilk olacak alırsam

bizde çok pahalı aynen

tayyipçi diilim ama tayyip seçilmesse doların hali yaman olacak hepimize geçmiş olsun o zaman artar diyorlar

geçen sene seçimden sonra yine azalmıştı bilmiyorum bu tür oyunlarda hiç hoş diil seçim yaklaşıo her seferinde dolar zirve yapıo
  • Amazondan EVGA alın alacaksanız.
  • https://www.youtube.com/watch?t=53&v=G7Mk1z40IZ8
    adamlar yapmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 2 Haziran 2015; 16:46:16 >
  • GTX 980Tİ'nin çıkışı üzerine AMD'nin yeni jenerasyon kartlarının fiyat bilgileri sızmış;

-R9 380 4gb $199
    -R9 390 8gb $299
    -R9 390x 8gb $399
    -Fiji pro 4gb hbm $599
    -Fiji xt 4gb hbm $749
    -Fiji xt /xtx 8gb hbm $849
    -Fiji vr 2x8gb hbm $1399-$1499

Tahmin edildiği gibi yeniden isimlendirmenin Alasını yapacak gibi bu sene AMD. Fiji XTX, XT'nin 8GB'li hali veya 8GB+su soğutmayla gelecek olan sürümü olabilir. Fiji VR ise çift GPU'lu kart olacak.
    Benim tahminime göre rakip modeller şöyle:
    GTX 980Ti -> Fiji XT
    Titan X -> Fiji XTX
    GTX 990 (?) -> Fiji VR

Ama 980Ti ile Titan X aynı performansta sayılabileceğinden XT ve XTX arasında da çok bir fark olacağını düşünmüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 2 Haziran 2015; 16:59:07 >
  • sıvı soğutmalı olan evga nasıldır acaba bunun 980 lisini kullanan varmı acaba http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-1996-KR

custom yapamicam ama sanırım bunda oc baya kaliteli olur gibime gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 2 Haziran 2015; 16:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Şu Kingpin modeline neden bu kadar düşkünsünüz yahu :)

Sıvı azot ile dünya rekoru kıracaksınız galiba o kartla. Alın mis gibi Classfiedi kullanın, ona vereceğiniz fark bildiğin çöpe gider.

+1. Kaldıki classified bile hava sogutmada yetersiz gelirken kingpin almanın extra 200 dolar daha fazla vermenin standart kullanıcılara bir etkisi yok.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla biraz zor satar amd.Bakalim performans testleri gelsin oncede.Isitip isitip gene onumuze koyacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

ne dersiniz arkadaşlar 1080p 144hz için 980 den 980ti ye geçilir mi?

Eğer 980 2000 tl ye satabilirsen geçilir ama ucuza satarsan çok zararın olur ozaman geçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curukcul

Acer 27" 144 hz G-Sync monitör
    Gigabyte WF 4GB GTX 670 ekran kartı
    Günlük 4,7 Ghz hızda i5 2500k işlemci

Geçsem mi acaba?

Gsync monitörü kesinlikle tavsiye ederim diğer monitörlerin yüzüne bakmasssınız gsync olmadan oyun oynamanın zevki yok.
  • Gsync hangi monitor tavsiye ediliyor sorunsuz olan? Bu kartı alıcaksak monitörde öyle bişey olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Gsync hangi monitor tavsiye ediliyor sorunsuz olan? Bu kartı alıcaksak monitörde öyle bişey olmalı.

Ben XL2420G kullanıyorum. Port zenginliği yönünden tek geçerim. Ama paneli TN. IPS panelli G-Sync monitörlerde çıktı yakın zamanda.
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    neden asusun3 fanlısını düşünüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: .Kensei

quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Evga 980 Classifield kartımı an itibari ile satışa koydum. Düşünen varsa ilanıma bakabilir. 980Tİ Türkiye'ye ne zaman gelir acaba. 1 Haftaya kartlar gelirse güzel olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_106416267/f_//tm.htm#106416267

Bana sorarsanız hiç satışa çıkarmayın 3 aylık üst düzey bir kartınız var gereksiz olur Ti'ye geçmek.

+1000000000

adamın ssd si bile yok imzaya baktım da..

SSD'ye ihtiyacım yoktu o yüzden almadım. Ama Windows 10 ile birlikte almayı düşünüyorum.

hocam işlemciniz ne kadar hızlı olursa olsun , ssd almadığınızda hızınız uyduruk bir hdd kadardır. yani sistemin en zayıf halkası kadardır. onun için ssd ye ihtiyacım yoktu demek bu devirde diğer üst düzey parçaları alıp bunu almamak abes ötesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Gsync hangi monitor tavsiye ediliyor sorunsuz olan? Bu kartı alıcaksak monitörde öyle bişey olmalı.

Ben XL2420G kullanıyorum. Port zenginliği yönünden tek geçerim. Ama paneli TN. IPS panelli G-Sync monitörlerde çıktı yakın zamanda.

https://www.asus.com/Monitors/VG248QE/

buna bu kart alınsa olmazmı bu monitörümde g sync yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Eğer 980 2000 tl ye satabilirsen geçilir ama ucuza satarsan çok zararın olur ozaman geçilmez.

2000 e satacak enayi bulursa 2 dk durmasin.980 zaten sifir fiyati dusecek.uzerine bu fiyattan 980 ti girerek kimse yuzune bakmaz 980 lerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz

Benim kullandığım bu 24 inch istediğim için bunu aldım çok memnunum ayrıca 8 bit renk paneli var çoğu ips monitörlerde bile bu panel yok.

Asus rog düşünmüştüm hem 27 hemde monitörlerin çoğunda karartı ve titreme olduğu için vazgeçtim.AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz çıkalı daha 4 ay oluyor o yüzden gsync en gelişmiş hali sorunsuz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

2000 e satacak enayi bulursa 2 dk durmasin.980 zaten sifir fiyati dusecek.uzerine bu fiyattan 980 ti girerek kimse yuzune bakmaz 980 lerin.

Hocam ben o fiyata satsın demiyorum satarsa diyorum yoksa çok zarar zaten 980 ler düşecek çünkü 980 ti yerine göre fark açıyor.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    2000 olur mu satamazsın 2000 e sıfırı 1980tl zaten msi in(duruma göre değişiyor tabii)
    1600-1650 ye satıp geçsem mi sizce?
    ekstra dan 1000tl verip geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 2 Haziran 2015; 18:37:11 >
  • quote:

2000 olur mu satamazsın 2000 e sıfırı 1980tl zaten msi in(duruma göre değişiyor tabii)
    1600-1650 ye satıp geçsem mi sizce?
    ekstra dan 1000tl verip geçmeye değer mi?

Hocam satamıycağını bende biliyorum asıl anlatmak istediğim değmez demek arasında 1000 tl lik performans farkı yok siz daha öncede yanılmıyorsam 970 kullanıyordunuz çok zarar bu kadar sık değiştirmek.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.