Şimdi Ara

GTX 980 Ti Çıkışını Yaptı !!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
7
Favori
37.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epey kral kart olmuş anlaşılan. Daha bunun matrix'i var platinumu var Umarım MSI'da Lightining'ini çıkarır da biraz daha güzel şeyler görürüz.
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Valla tüm sistemi toplıcam ordan o yüzden 2. kartı taşımak sıkıntı olabilir bi de Gtx 980ti bike aşıyor bütçemi ama dediğiniz gibi Evga özel sürümü alırım ki garantisi de olsun ayrıca özel sürüm olsun :)
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum onu söylemiyim açıkçası, dediğim gibi bir tanıdık sayesinde %50 indirimim var kabacası bu
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet sırf o yüzden Evga tercih ediyorum garanti olayı çok iyi oldu :) düzgün bi anakrtı olsa anakartı da evgadan alacaktım ama 150-200 dolar bandında iyi bi anakartını göremedim...
  • EVGA GTX 980 Ti Classified modelinde belirtilen Base-Boost hızları nedense düşük geldi bana. Class serileri her zaman en tepe modeller diye lanse edilmiştir. Zotac ve MSI yardırmışken Evganın daha düşük bir çekirdek hızında kalması bana tuhaf geldi.

Ya class için verilen bilgiler yanlış yada evga class serisini yenidne kontolden geçirecek gibi geliyor bana.

ZOTAC GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme

Base Clock: 1253 MHz
    Boost Clock: 1355 MHz

EVGA GTX 980 Ti Classified ACX 2.0

Base Clock: 1152 MHz
    Boost Clock: 1241 MHz
  • 980i satanlar acaba hangi oyunu ultra 60 fps de oynayamadı merak ediyorum doğrusu
    ha tabi witcher 3 ü 2k da 980 ile oynamak isterseniz hairworksu kapamak gerekiyo. 980ti ile heralde onuda açmak mümkün oluyodur. saç dalgalanması için 600 lira verilir gibi
    neyse benim bilmediğim bişeyler var demekki
  • Sevgili @M@U Mehmet'in söylediklerinden ve daha öncede @turbo-powwer ile yaptığımız ufak sohbet sonrasında iyiden iyiye GTX 670 de çakılı kalacakmışım gibi geliyor. Pascal beklentim iyice tavan yaptı.

En az 1,5 yıllık bir bekleyiş gibime geliyor bu kartların gelmesi.

Bu arada EVGA 980 Ti classy deki faz sayısı diğer modellerinin 2 katı.
  • Kullanıcı daha fazla OC ederek kendini tatmin etsin ve Kingpin ile aradaki def. saat hızı farkı açılsın diye düşük tutulmuştur.

Zotac alsanız +100-150 OC edersin stabilite sorunu yaşar. Classy alıp +200-250 verir kullanırsın.

Zotac alan kişi "Bu kart OC olmuyor" derken, EVGA alan "Deli gibi OC oluyor" der. Ali cengiz oyunları yani.

Tabi bu sadece öngörüm. 980 modellerinde yaşanmış bir durumdur. Ti lerde böyle olur/olmaz bilemiyorum..
  • cyber518 kullanıcısına yanıt
    Ya bu kadar ucuza getirebiliyorsanız bende bir Ti alayım madem 670 den kurtarın bir hayır, sevap işleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: .Kensei

quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Evga 980 Classifield kartımı an itibari ile satışa koydum. Düşünen varsa ilanıma bakabilir. 980Tİ Türkiye'ye ne zaman gelir acaba. 1 Haftaya kartlar gelirse güzel olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_106416267/f_//tm.htm#106416267

Bana sorarsanız hiç satışa çıkarmayın 3 aylık üst düzey bir kartınız var gereksiz olur Ti'ye geçmek.

+1000000000

adamın ssd si bile yok imzaya baktım da..

SSD'ye ihtiyacım yoktu o yüzden almadım. Ama Windows 10 ile birlikte almayı düşünüyorum.

• 2000TL ya yaklaşık 780SLI ayarında bir kart olmuş daha ne olsun. Bu ekran kartıyla miniatx bir sistem toplayacaksın çok güzel olurdu da 💵 MONEY yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart iyi güzel de bu kartı alacak kişi iyi bir oyun için baya bekleyecek(en yakın batman var ondan sonrasında baya oyun anlamında boşluk var) ya da witcher 3 ve daha eski oyunlara hiç bulaşmadıysa onları oynayabilir tabii
    ama oynadıysa o zaman bu kartı boşuna almış olacak ya da dx12 e güvenerek almış olacak ki ona da ne kadar güvenilebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 2 Haziran 2015; 15:30:04 >
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    susun sitesinde neden yok bu
  • MSI GTX 980 Ti Gaming 6G ön sipariş 2650 TL novada fiyat gayet süper geldi sizce
  • http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-1996-KR bumu

yoksa

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-4999-KR bumu

yoksa asusun strixi mi yoksa matrixi mi bekleyeyim hangisini alayım sizce seçimlerden sonra almayı düşünüyorum dolarda 2.5 lara yaklaşınca haziran sonu gibi inş

• Dışardaki adam o kartı 650-700 Dolar arasına alacak. Bizde ise 1.000 Dolar. 750-800 Lira fazla veriyoruz, hiç de uygun değil.

@ysftnr333
    2.5 Lirayı beklerken artmasın da.

NOVA bu forumu takip ediyor eminim. NOVA, fiyaları düşürmeniz gerek.

Hatta diğer firmalar da takp etmekte, sizler de fiyatlarınızı düşürün. Bir karttan dünya kadar kâr yapma peşindesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Haziran 2015; 16:24:37 >
  • viera1905_35 V kullanıcısına yanıt
    "NOVA Bilgisayar ürün / resim / fiyat bilgilerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar." ifadesi bende biraz şüphe uyandırdı. Kartın hala stoklarda bulunmaması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Kullanıcı daha fazla OC ederek kendini tatmin etsin ve Kingpin ile aradaki def. saat hızı farkı açılsın diye düşük tutulmuştur.

Zotac alsanız +100-150 OC edersin stabilite sorunu yaşar. Classy alıp +200-250 verir kullanırsın.

Zotac alan kişi "Bu kart OC olmuyor" derken, EVGA alan "Deli gibi OC oluyor" der. Ali cengiz oyunları yani.

Tabi bu sadece öngörüm. 980 modellerinde yaşanmış bir durumdur. Ti lerde böyle olur/olmaz bilemiyorum..

Aynen dediğiniz durum olabilir. Zaten EVGAcıyız başka karta bakmam belki çok düşük ihtimal MSI olabilir. Biraz beklicem bakalım Kingpin modeli erken gelebilir onuda görmek lazım :)

• Şu Kingpin modeline neden bu kadar düşkünsünüz yahu :)

Sıvı azot ile dünya rekoru kıracaksınız galiba o kartla. Alın mis gibi Classfiedi kullanın, ona vereceğiniz fark bildiğin çöpe gider.
  • alacak olanlar asus'un 3 fanlı modelini beklesin derim :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.