Şimdi Ara

GTX 970 Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ikinci el bir Strix GTX970 aldım yarın sabah elimde olacak(RX560'tan 970'e geçtim). nVidia'yı bilirsiniz eski seriyi yeni çıkan driverlarla Apple gibi hafiften yavaşlatmayı severler. 970 kullanıcıları hangi sürümlerde kullanıyor kartlarını bunu öğrenmek istiyorum.

Ek olarak imzamdaki monitörü kullanıyorum ve Freesync destekli. RX560'ı Freesync ile kullanıyordum. nVidia'nın Fast Sync'i Freesync'i aratır mı?

Yeni 970 almış birisine verebilecek tavsiyesi olan var mı kısaca?

• çok garip işlere girmişsin ne gerek vardı 970 almaya yeni nesil varken ölü yatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

çok garip işlere girmişsin ne gerek vardı 970 almaya yeni nesil varken ölü yatırım.
    Yeni nesilde o paraya anca GTX 1050Ti alabiliyordum. Zaten al-sat yapan birisi değilim çok sık ekran kartı değiştirmem. 1080p'de yetmeye başlamadığı zamana kadar kullanırım.
  • Uygun fiyata aldıysanız kart çok yıpranmamışsa sıkıntı yok hocam.Performansı gayet yeterli.

Son windows update ile yavaşlama oldu pclerde.Nvidia için bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet doğru bir seçim. 1050 ye sahibim ancak 970 tabii ki tokatlar geçer. 970 kullanmadığım için sorunuzu cevaplayamayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.