Şimdi Ara

GTX 970 6700K CS GO LOW AYAR 50 FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar beyler yaklaşık 3 gün önce bir format attırdım bütün driverleri driverpack solution ile yükleyip driver boosterle güncelledim ve oyunu açtıgımda 50 fps idi sadece cs de değil bütün oyunlarda bu boyleydi 50 fps veya 70 fps arasıydı onceden 150den az almadıgım oyunlarda şu anda 50 fpsin üzerine çıkamıyorum afterburnerle kontrol ettiğimde gpu kullanımı %5 civarlarında geziyordu cpu iste %80 lere çıkıyordu bazen ısılar gayet normal kontrol ettim yazılımsal bir hata olabilirmi ne diyorsunuz birde nasıl çozeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının driverını silip tekrar nvidianın sitesinden indirip kurulum öle yapın ekran kartı driver ile alakalı sorun olabilir
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.