Şimdi Ara

gtx 960 ekran kartı sıcak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya araştırdıktan sonra en sıcak bunları bulabildim askere gideceğim için pc toplayamıyorum malesef kaçırıdm bu fırsatı yani alın kaçırmayın derim.

http://sinerji.gen.tr/msi-gtx960-gaming-2gb-128bit-ddr5-pmu53101

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx960-amp!-edition-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

bana kalırsa msı daha kaletli ve normal fiyattan iyi vatanda 820 tl.

• gtx 960 fiyatının hakkını veren bir kart değil diye biliyorum bu rakamlara cıktıktan sonra biraz daha eklenip 970 alınması uzun vadede daha mantıklı
  • paylaşım için tşekkürler ancak bunun yerine ikinci el gtx 770 alınması daha mantıklı geliyor. tabi illa sıfır isteyenler için çok sıcak olmasa da güzel fırsat
  • Gtx960 ti gelecektir illa ki. Bu kartın hakkı ise performansa göre 450-500 tl. Bu fiyatlara r9 280x alın keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Gtx960 ti gelecektir illa ki. Bu kartın hakkı ise performansa göre 450-500 tl. Bu fiyatlara r9 280x alın keyfinize bakın.

çok aram yok ama dx 12 desteği r9 280x hiç almaya grk yok çünkü az farkla önde bu kart. fps fark var r9 290 a kafa tutuyor bu kart. güç tüketimini hiç sölemeye grk yk sanırım ?
  • Ben simdi r9 280x ile gtx 760 arasinda kaldim yaw.
    750tl kadar bytce var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

paylaşım için tşekkürler ancak bunun yerine ikinci el gtx 770 alınması daha mantıklı geliyor. tabi illa sıfır isteyenler için çok sıcak olmasa da güzel fırsat

sıfır olarak bu fiyattan iyi kart zor yeni nesil kart dx12 farkıda iyi r9 280x den iyi bu kart fps önde araştıırn iycene bakın gtx 770e yakın bi kart zaten r9 290la arasında az bi fark var r9 280x den iyi çünkü. fiyat performans. gtx 760 alın diyenler olcak ama 760 danda iyi bu kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 660 Tİ Ekran Kartı hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arno Dorian kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme direk al 960 bu linkteki kartı bu kart onlardan iyi .
  • Bilemiyorum hocam cok kararsizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

Bilemiyorum hocam cok kararsizim.

ilerisi için yeni nesil gtx 960 çok iyi permorans r 285e eşit hemen hemen aynı fiyat güç tüketim farkı ortada. ndvida candır :) youtube videoları inceleyin kararınızı değiştireceksiniz umarım .
  • Yarin aksama Dogru incelerim unutmazsam. Eyvallah :)

• 200 dolara satılsa bile sıcak değil.
  • 128 bit kartın hakkı 350 - 400 tl fiyatları şişirdikçe şişirmişler
  • 500 Tl'den fazla verilmez bu karta. Yaptığın yorumlarda da fanboy olduğun belli. R9 280x'ten iyiymiş, R9 290'a da yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

128 bit kartın hakkı 350 - 400 tl fiyatları şişirdikçe şişirmişler

bu fiyat segmentindeki kartın 128 bit olmasına bende bir türlü anlama veremiyorum. ama performans testlerine baktığınızda garip bir şekilde performansı iyi.
    buda aslında akıllara geçmişte kullandığımız bunun kadar bile performans vermeyen kartların 256 bit olması ne kadar gerekliydi diye bi soru getiriyo. acaba ihtiyacımız olmayan bişeyleremi para verdik bunca zaman ? yoksa nvidia 128 bit veriyolunu çokmu iyi kullanıyo ? bende anlam veremiyorum gerçekten.
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    280x de dx12 alacak. Gerçi dx12 çıktığında bu kartlar pek hatırlanmaz.

Gtx960 sadece güç tüketiminde 280x den iyidir. 280x 3 gb ramli olduğu için full hd ve üzerinde zaten gtx960 ı ezip geçer.

Buyrun size bir link vereyim. 280x en az %20 hızlı bazen %100 hızlı.

GTX 960 vs R9 280x (many new games) 1080@60fps:http://youtu.be/pEWABNJi6Rc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 13 Şubat 2015; 9:13:40 >
  • Dolar olmuş 2.47 siz dolara endexli ürün alıyorsunuz, bekleyin kardeşim dolar düşerse zaten indirimli olacak.
  • ya şu 960 için sıcak fırsat diye başlık atmayın.
    asla ücretini hakeden bir kart değil.

kaldı ki teknobiyotikte sizin linklerden daha ucuz,, bana göre orası bile pahalı bu kart için......
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Gtx960 ti gelecektir illa ki. Bu kartın hakkı ise performansa göre 450-500 tl. Bu fiyatlara r9 280x alın keyfinize bakın.

çok aram yok ama dx 12 desteği r9 280x hiç almaya grk yok çünkü az farkla önde bu kart. fps fark var r9 290 a kafa tutuyor bu kart. güç tüketimini hiç sölemeye grk yk sanırım ?

Abartılı bir iddia r9 290 a kafa tutması.Guc tüketimine laf yok ama fiyat 600tl yi geçmemeli. Ürünü inceleyen ender yıldız 3gb r9 280 almak daha mantıklı olabilir diyor. 500e 750 tl.
    Dx 12 desteği tüm r serilerinde var ayrıca

• 4 yıl önce foruma danışıp hiç tavsiye edilmeyen asus eah5650 modeli ucuz diye almıştım...
    iyiki forum önerilerine uymamışım.
    2014 sonuna kadar kaldırmadığı oyun görmedim, çok memnun kaldım artık kart değiştirme zamanı geldi buraya bakıp kesin alınmaz denilen modellere yöneleyim. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 13 Şubat 2015; 10:30:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.